FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Turkes po meni nece ostati i ici ce se na raskid ugovora. On je medju placenijim i nije opravdao ocekivanja. I posudba je bila da se rasteretimo njegovih primanja.
Kakav raskid? Ljudi ga vratili sa pozajmice a onim arapima tek liga pocela..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jan 2026, 12:59Hamzu bi vratio bez razmisljanja na ljeto kad mu istekne ugovor ako bude zelio
Nije glupost, nema upada navijača drugih klubova. Ne stvara se nikakvo jednoumlje, ne znam odakle ti ovako nešto? Na fksinfu sam jako dugo vremena i nema jednoumlja.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 13:51To je iskreno velika glupost. Bukvalno se stvara jednoumlje jer svako moze birat koga ce pustit a koga ne. Ja npr ako ne volim Husrefa, mogu da "ne garantujem" za jarana koji brani Husrefa, a jedino mene zna da ga mogu ubacit. Isto tako mogu jarana Manijaka pustit iz zayebancije.
Samo clanska, to je dokaz da smo svi na istoj strani.
A to što ćeš ti pustiti manijaka iz zajebancije, šta to onda govori o tebi?
Amerikanci vise nisu investitori. Ali to je mozda i bolje za klub. Ako shrek sada bude ulagao SVOJE pare sigurno ce vise paziti sta radi.Strosmajer je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:23Da dodam, nisam napisao glavno… za sad se radujemo, ali u pozadini, strahujem da je ovo signal da smo sada dosta tanji finansijski nego sto smo bili.
Nadam se brzom signalu da mi je strah neopravdan.
Moguce je ali ako je istina da ima 15k eura platu onda je logicno da se ide na raskid. Mozda raja i laze za platu. Zato sam rekao ako je istina.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja koliko sam upućen, ni blizu te cifre. Ni u BAM nema tu cifru, a kamoli tek u eurima.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Moguce je sve, zato sam se ogradio ako je istina. Ne mislim da je on los napadac, ali splet okolnosti je ucinio da ne bude ono sto sam ocekivao. Mozda se okrene kolo srece i ako ostane pokaze zbog cega je doveden.
Brzo će i 3000 članova
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma druže taj povratak Husrefa se može nazvati kao i onaj Čombetov album "greška sa greškom". Hvala Bogu izvikli smo se pa skoro na vrijeme, igra i atmosfera se popravila u igri smo još za dva trofeja i tu nam treba biti fokus.broj6 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 10:13Zasto Husref nije prepoznao i ubacio Maroodzu iz drugog tima onda? Sto nije Ignatkova zapazio nego mu silom prilika igrao kostolomac Mamas a glavna uzdanica bio Krdzalic? Husrefa volim i postujem ali ga je ziheraski pristup i lazna stabilnost "iskusnijih" igraca kostala.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 jan 2026, 06:20Ma igrao je i sa tri kasnije ali je očito tu bio neki drugi problem koji vjerovatno ni bolji trener od Husrefa nije mogao riješiti. Vidimo sad kod Cvitanovića kako izgleda odbrana a igra i sa tri i sa četiri nazad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2026, 23:59
Ma nije nikako mogao igrati sa 4 nazad, makar mu 3 juniora činila stoperski trio.
Jović - Bralić - Ristovski bi u svakom slučaju bolje odgovorio zadatku nego Paskalev - Ristovski / Turda - Ristovski
Greška koja se vjerovatno morala desiti da bi shvatili neke stvari, Husrefu hvala na svemu ali sigurno Sarajevo više nije za njega a možda ni trenerski posao.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Meni je baš čudno da ne kažem neozbiljno da nismo otišli negdje u bolje uslove za treniranje ovih sedam dana do Turske. Ovo bjelo **** ako se otopi do Radnika bit će dobro.
DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 jan 2026, 16:47Meni je baš čudno da ne kažem neozbiljno da nismo otišli negdje u bolje uslove za treniranje ovih sedam dana do Turske. Ovo bjelo **** ako se otopi do Radnika bit će dobro.
Ma otopit ce se sad svakako ide zatopljenje, to je to sto se tice padavina
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mozda je i dobro da ih malo sa snagom napune. U ovim uslovima ne mogu mnogo toga raditi osim fizike, a nase ekipe sve su u odnosu na evropske inferiorne u tom faktoru.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Svakako je na programu prvih 10 dana testiranje, bazične pripreme, aerobne i kondicijske. Tako da nemamo sta ići u Tursku zbog tog. Imat cemo 5 pripremnih utakmica sasvim dovoljno. Pa nisu pauzirali godinu dana.
Zna li neko sta je sa Krdzalicem, jel bio na prozivci ?
- napoleon72
- Kontakt:
Ja kazem u teoriji sta se moze desit mozgu, ne kazem da ja to radim. Uostalom, ako toliko svr.savate na info, sta ovdje radite? Pisite na infu, tamo nema nas pljuvaca i "plavih fekalija".Morpheus je napisao/la: ↑11 jan 2026, 16:07Nije glupost, nema upada navijača drugih klubova. Ne stvara se nikakvo jednoumlje, ne znam odakle ti ovako nešto? Na fksinfu sam jako dugo vremena i nema jednoumlja.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 13:51To je iskreno velika glupost. Bukvalno se stvara jednoumlje jer svako moze birat koga ce pustit a koga ne. Ja npr ako ne volim Husrefa, mogu da "ne garantujem" za jarana koji brani Husrefa, a jedino mene zna da ga mogu ubacit. Isto tako mogu jarana Manijaka pustit iz zayebancije.
Samo clanska, to je dokaz da smo svi na istoj strani.
A to što ćeš ti pustiti manijaka iz zajebancije, šta to onda govori o tebi?
Clanska karta je jedini dokaz da je neko navijac. Puno vise govori nego "on je moj haver s istoka Alaaaahami".
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Nekako mi se cini da se izgubio skroz onaj uvodni dio priprema. Punjenje pluca sto se kaze. Ok nova vremena, ali nece skoditi malo trke po snijegu da se dobije ono sto treba za glavni dio priprema. Sto kazes pet utakmica, pauza nije bila velika a i profesionalci su. Nisu se zar zapustili za praznike.jurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2026, 17:06Svakako je na programu prvih 10 dana testiranje, bazične pripreme, aerobne i kondicijske. Tako da nemamo sta ići u Tursku zbog tog. Imat cemo 5 pripremnih utakmica sasvim dovoljno. Pa nisu pauzirali godinu dana.
Trenutno korisnika/ca: Evander, Google Adsense [Bot], johntravolta123, NazorUso, PingoFTW, rimljanin90, ristagrad, sve5, ŠTA_JE i 128 gostiju.

.png)