FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Strosmajer
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da dodam, nisam napisao glavno… za sad se radujemo, ali u pozadini, strahujem da je ovo signal da smo sada dosta tanji finansijski nego sto smo bili.
Nadam se brzom signalu da mi je strah neopravdan.
U sustini na istom si kao sto si bio samo sto nece biti vise dovodjenja svega i svacega jer za to sada je zaduzen Mamic i on odlucuje ko ce doci a na koga se ne racuna vise. Sto se finansija tice na istom si kao i sa tanom sto znaci da i dalje mozemo dovoditi i placati igrace kao prije ali ce biti vise fokus na mladje igrace jer tako hoce Mamic.Strosmajer je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:23Da dodam, nisam napisao glavno… za sad se radujemo, ali u pozadini, strahujem da je ovo signal da smo sada dosta tanji finansijski nego sto smo bili.
Izgleda da nema nista od Asprille. Sefu se nije dopao i sad tragamo za napadacem. Kazu da se gleda i neko krilo iz Srbije ali je Afrikanac. Rovario sam sad na transfermarktu i ne mogu da provalim.
Evo ga drug.Strosmajer je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:23Da dodam, nisam napisao glavno… za sad se radujemo, ali u pozadini, strahujem da je ovo signal da smo sada dosta tanji finansijski nego sto smo bili.
Moze samo biti onaj bevis iz kraguljevca primarna pozicija mu je oba krila
https://www.transfermarkt.com/kilian-be ... ler/608430
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
To sto ne bacamo pare u bunar ne znaci da smo tanji. Prije bih rekao da smo sa Mamicem dobili pameti koja nam je trebala. Bice sigurno pojacanja, ali nece biti bombe koje nikad ne puknu.Strosmajer je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:23Da dodam, nisam napisao glavno… za sad se radujemo, ali u pozadini, strahujem da je ovo signal da smo sada dosta tanji finansijski nego sto smo bili.
Pa treba pustiti i na info da se registruje ko hoce pa da imas idiota ko ovdje, to bi najbolje bilo.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:21Godinama sam vec na tom forumu. Velika glupost, lafo Sjeverna Koreja, raja mora cekat pola godine da se neko smiluje da te prepozna kao "velikog navijaca".nokee je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:09Kako je glupost i jednoumlje? Ocito nisi nikad bio na tom forumu. Sve je osim jednoumlja.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 13:51
To je iskreno velika glupost. Bukvalno se stvara jednoumlje jer svako moze birat koga ce pustit a koga ne. Ja npr ako ne volim Husrefa, mogu da "ne garantujem" za jarana koji brani Husrefa, a jedino mene zna da ga mogu ubacit. Isto tako mogu jarana Manijaka pustit iz zayebancije.
Samo clanska, to je dokaz da smo svi na istoj strani.
Tacno je da treba preporuka da te neko ubaci a to je čisto da ne uleti neko ko nije navijac FKS
@Rule ako ce neko klubu dat 25 KM samo da trola na forumu, bujrum. Nama clan vise, klubu pare, a lahko je banovat trola kao i svugdje.
Nije sjeverna koreja, samo je bitno da si navijac fks, niti se moraš nekome svidjeti niti te mora posebno znati, niti mora biti "veliki navijač", sve netacno.
Samo ima filter da budes siguran da pises s navijacem FKS. Stav možeš imati kakav hoces, tako da ne znam odakle ti to.
-
Strosmajer
- Kontakt:
Ma na istom ne možemo biti nikako, jbg ipak je i Tan nešto davao.ubipara je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:30U sustini na istom si kao sto si bio samo sto nece biti vise dovodjenja svega i svacega jer za to sada je zaduzen Mamic i on odlucuje ko ce doci a na koga se ne racuna vise. Sto se finansija tice na istom si kao i sa tanom sto znaci da i dalje mozemo dovoditi i placati igrace kao prije ali ce biti vise fokus na mladje igrace jer tako hoce Mamic.Strosmajer je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:23Da dodam, nisam napisao glavno… za sad se radujemo, ali u pozadini, strahujem da je ovo signal da smo sada dosta tanji finansijski nego sto smo bili.
Ali možemo biti opet dobri, samo da je da to krene kako treba. Ja se isto nadam tome kao i svi mi, ali jedno moćno pojacanje umjesto Gulija, mnogo bi toga kazalo.
Ja ga ocekujem prije odlaska na pripreme.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ima ih nekoliko iz Afrike ali najvjerovatnije Bevis,spominjao je neko ranije cini mi se.Rule_hz je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:32
Sto se tice napadaca mozemo i moramo jaceg dovesti od onog Asprilje
Ne bi bilo lose da stave oko 3-4 utakmicu i otvore kapije u petak protiv Famosa posto je na Kosevu i da stave jedan stand za uclanjenje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vidim sad da mu ugovor istice za pola godine. Dobar igrac sto sam gledao kod Dudica. Treba nam dobar ofanzivni nakon Gulijevog odlaska.Rule_hz je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:32
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:39Ima ih nekoliko iz Afrike ali najvjerovatnije Bevis,spominjao je neko ranije cini mi se.Rule_hz je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:32
Ne bi bilo lose da stave oko 3-4 utakmicu i otvore kapije u petak protiv Famosa posto je na Kosevu i da stave jedan stand za uclanjenje
Ma nece se napadac dovoditi, ocekivat samo krilo i bekove.. ovo ostqlo je popunjeno top uz par mladih i prespektivnih igraca..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma nema sanse brate da je vracanje Turkesa odgovor na prodaju Gulishe pogotovo ako kontamo nastavit sa dvojicom goreRule_hz je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:42NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:39Ima ih nekoliko iz Afrike ali najvjerovatnije Bevis,spominjao je neko ranije cini mi se.Rule_hz je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:32
Ma nece se napadac dovoditi, ocekivat samo krilo i bekove.. ovo ostqlo je popunjeno top uz par mladih i prespektivnih igraca..
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
Strosmajer
- Kontakt:
Ja baš mislim da ćemo najjače pojacanje dobiti u špicu. Igrač za nekoliko sezona, ne prolaznik.
Ovo ne govorim kao insajder, već mi se te uklapa u potpis našeg trenutnog savjetnika za sportska pitanja.
Ovo ne govorim kao insajder, već mi se te uklapa u potpis našeg trenutnog savjetnika za sportska pitanja.
Inace slabo koristimo taj africki bazen. Tu bismo trebali napraviti dobru skaut mrezu. Prilika i za pojacati tim i onda prodajom zaraditi. Vidim da u Srbiji puno dovode te igrace i onda ih stave u drugi rang pa u Superligu nakon godine prilagodbe.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:39Ima ih nekoliko iz Afrike ali najvjerovatnije Bevis,spominjao je neko ranije cini mi se.Rule_hz je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:32
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:44Ma nema sanse brate da je vracanje Turkesa odgovor na prodaju Gulishe pogotovo ako kontamo nastavit sa dvojicom goreRule_hz je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:42NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:39
Ima ih nekoliko iz Afrike ali najvjerovatnije Bevis,spominjao je neko ranije cini mi se.
Ma Gulisa je krilo i ocekivat mozda dva krila i bekove.. renanu i nekim svakqko na ljeto istice ugovor pa ce mozda ljeto na zpica ostaviti a turkes je mozda za rezerve ili neki novi sistem sto cemo igrati.. tesko da cemo mi ikog dovesti jer nam nisu potrebni trenutno...sacekat koji dan pred polazak u tursku mozda bude neki igrac...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Vidjecete kako ce Renan proradit sad kad mu istice ugovor.
E. Čengić novi trener juniora
-
rimljanin90
- Kontakt:
Da li to znaci da smo odustali definitivno od B tima?
- trunks1946
- Kontakt: