Ista priča. Čataković je špic koji nama odgovara. Igra glavom, opasan u 16m, opasan sa distance. Za našu ligu top igrač, za Euro takme manje više vazda mu treba puno da se namjesti, aza to obično nema vremena.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Hamza jeste zahvalan igrac,ali i isto tako kad nije u formi ultra tesko se vraca i kao takav ne doprinosi timu uopste.
Gulli recimo od one povrede nikad se nije vratio na 100% ali je permanentno bio opasan i privlacio igrace na sebe kao magnet i samim tim pravio dosta prostora za druge navalne igrace. Samo njegova sebicnost koja proizilazi iz prevelike zelje je rezultat sto nismo kao tim zabijali i prije nego smo podigli nivo igre.
Medjutim,Hamza kad je na nivou pa cak i na 60% ono njegovo namjestanje oko 16 metara i sutevi,nenadjebivo. Unutra takodje extra opasan i ubojit.
Nisam generalno za visestruke povratnike jer nisam siguran da imaju neki poseban motiv.
Gulli recimo od one povrede nikad se nije vratio na 100% ali je permanentno bio opasan i privlacio igrace na sebe kao magnet i samim tim pravio dosta prostora za druge navalne igrace. Samo njegova sebicnost koja proizilazi iz prevelike zelje je rezultat sto nismo kao tim zabijali i prije nego smo podigli nivo igre.
Medjutim,Hamza kad je na nivou pa cak i na 60% ono njegovo namjestanje oko 16 metara i sutevi,nenadjebivo. Unutra takodje extra opasan i ubojit.
Nisam generalno za visestruke povratnike jer nisam siguran da imaju neki poseban motiv.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Hamzu bi vratio bez razmisljanja na ljeto kad mu istekne ugovor ako bude zelio
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne želiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jan 2026, 12:59Hamzu bi vratio bez razmisljanja na ljeto kad mu istekne ugovor ako bude zelio
Imam neki dojam da ne bi pravio prevagu i da je liga napredovala u zadnje dvije godine, vise bi volio neko jako krilo tehnicki/trkacki.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Hamzu nikad nije trebalo ni prodavati on je trebao biti Nemanja Bilbija što je Zrinjskom. Igrat do kraja karijere i zabit bruku golova.
Od ovih golova je fascinantnije sto igra po 15,20,18 minuta i zabija. Nije nikad 90 minuta odigrao. Zadnju tekmu 18 minuta 2 gola. Prosjek mu gol svako 45 minuta
Od ovih golova je fascinantnije sto igra po 15,20,18 minuta i zabija. Nije nikad 90 minuta odigrao. Zadnju tekmu 18 minuta 2 gola. Prosjek mu gol svako 45 minuta
Igrao je na startu sezone standardno i zabijao, pa imao bas velik post i sad sa klupe ulazi. Bukvalno kao kod nas ON-OFF stavi ga na klupu on zabije sa klupe, pa onda iducu utk u prvih 11 jedva se sastavi, nije zabijao toliko protiv konkurenata a liga 10 je bas zeznuta jer imas 16-20 derbi utk (ako stavimo listicu u racunicu)jurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2026, 13:14Hamzu nikad nije trebalo ni prodavati on je trebao biti Nemanja Bilbija što je Zrinjskom. Igrat do kraja karijere i zabit bruku golova.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
On je htio da ide jer je dobio strasne pare, i dobro mu je bilo tamo sto se tice zivota i svega.jurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2026, 13:14Hamzu nikad nije trebalo ni prodavati on je trebao biti Nemanja Bilbija što je Zrinjskom. Igrat do kraja karijere i zabit bruku golova.
Sad kakva je situacija ne znam.
Nek nam to Delac sredi
-
jurisicduska
- Kontakt:
Evo sad gledam, Velezovci imaju svoj forum gdje treba clanska da se prijavis.
Nasi isto trebaju da urade
Nasi isto trebaju da urade
Imas FKSInfo na slican princip, s tim sto ti treba preporuka nekoga ko ce garantovati za tebe.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- napoleon72
- Kontakt:
To je iskreno velika glupost. Bukvalno se stvara jednoumlje jer svako moze birat koga ce pustit a koga ne. Ja npr ako ne volim Husrefa, mogu da "ne garantujem" za jarana koji brani Husrefa, a jedino mene zna da ga mogu ubacit. Isto tako mogu jarana Manijaka pustit iz zayebancije.
Samo clanska, to je dokaz da smo svi na istoj strani.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Ma znam, ali nemoguce da udjes na njeg vala
napoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 13:51To je iskreno velika glupost. Bukvalno se stvara jednoumlje jer svako moze birat koga ce pustit a koga ne. Ja npr ako ne volim Husrefa, mogu da "ne garantujem" za jarana koji brani Husrefa, a jedino mene zna da ga mogu ubacit. Isto tako mogu jarana Manijaka pustit iz zayebancije.
Kako glupost sviju ti? Svako moze kupiti clansku i regristrovat se, ovako imas ljude koji mogu garantovat za tebe da si navijac sarajeva idt, samo kaze taj i taj ime i prezime tqj i taj nik je pitar sa istoka posjeduje clansku i odobrit ce bez po muke. I puno realniji forum i malo bolje i racionalnije razmisljanje i manje kontraša...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Da smo iole svi pametni pa otisli gore batqlili ovaj forum i ovu strancu svakqko su kontra našeg kluba. I crnjake na smrt pisu kad je nas klub u pitanju.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kako je glupost i jednoumlje? Ocito nisi nikad bio na tom forumu. Sve je osim jednoumlja.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 13:51To je iskreno velika glupost. Bukvalno se stvara jednoumlje jer svako moze birat koga ce pustit a koga ne. Ja npr ako ne volim Husrefa, mogu da "ne garantujem" za jarana koji brani Husrefa, a jedino mene zna da ga mogu ubacit. Isto tako mogu jarana Manijaka pustit iz zayebancije.
Tacno je da treba preporuka da te neko ubaci a to je čisto da ne uleti neko ko nije navijac FKS
-
Strosmajer
- Kontakt:
Kao sto sam pisao prije par dana, pokazalo se koliko su nebitne teme o greški na dukserici ili koji dan se počinju produžavati članske, jel petog ili sedmog… nebitno potpuno i ne utice ni na šta.
Na glavno pitanje još uvijek nemamo odgovora… kakvi smo sada finansijski?
Za sada, jasno je da će se vise voditi računa o svakoj potrošenoj marki ili dolaru. To je s jedne strane odlično, jer bas su se bacale pare na gluposti, gomilali igraci koji su onda jedni drugim smetali, isl. Svaka čast na akciji čišćenje, trebao bi se Rad ugledati na Mamica, otišli su brze nego smije na ulicama.
E sad… budzet je oslobodjen, ali da li ćemo uloziti ili ostajemo na istom, sa ekipom koja nije ni tako losa, ali i ne garantuje ni Evropu (bez Gulija smo ipak slabiji prilično).
Sve bi se trebalo kazati u narednih par dana, mislim da sad imamo ozbiljniji pristup i da će se gledati da ekipa koja će igrati bude i ba okupu na pripremama.
Ako ima kakvih insajdera, da nam bar bace informaciju planiramo li potrošiti kakve novce ili samo štedimo do kraja sezone?
O ostalim ključnim pitanjima kasnije, kad servise imalo šta reci.
Na glavno pitanje još uvijek nemamo odgovora… kakvi smo sada finansijski?
Za sada, jasno je da će se vise voditi računa o svakoj potrošenoj marki ili dolaru. To je s jedne strane odlično, jer bas su se bacale pare na gluposti, gomilali igraci koji su onda jedni drugim smetali, isl. Svaka čast na akciji čišćenje, trebao bi se Rad ugledati na Mamica, otišli su brze nego smije na ulicama.
E sad… budzet je oslobodjen, ali da li ćemo uloziti ili ostajemo na istom, sa ekipom koja nije ni tako losa, ali i ne garantuje ni Evropu (bez Gulija smo ipak slabiji prilično).
Sve bi se trebalo kazati u narednih par dana, mislim da sad imamo ozbiljniji pristup i da će se gledati da ekipa koja će igrati bude i ba okupu na pripremama.
Ako ima kakvih insajdera, da nam bar bace informaciju planiramo li potrošiti kakve novce ili samo štedimo do kraja sezone?
O ostalim ključnim pitanjima kasnije, kad servise imalo šta reci.
- napoleon72
- Kontakt:
Godinama sam vec na tom forumu. Velika glupost, lafo Sjeverna Koreja, raja mora cekat pola godine da se neko smiluje da te prepozna kao "velikog navijaca".nokee je napisao/la: ↑11 jan 2026, 14:09Kako je glupost i jednoumlje? Ocito nisi nikad bio na tom forumu. Sve je osim jednoumlja.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 13:51To je iskreno velika glupost. Bukvalno se stvara jednoumlje jer svako moze birat koga ce pustit a koga ne. Ja npr ako ne volim Husrefa, mogu da "ne garantujem" za jarana koji brani Husrefa, a jedino mene zna da ga mogu ubacit. Isto tako mogu jarana Manijaka pustit iz zayebancije.
Tacno je da treba preporuka da te neko ubaci a to je čisto da ne uleti neko ko nije navijac FKS
@Rule ako ce neko klubu dat 25 KM samo da trola na forumu, bujrum. Nama clan vise, klubu pare, a lahko je banovat trola kao i svugdje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946