FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
2 stopera nam fale, bili bar jedan, eto možeš Stefana koristiti tu, zato bih ja Durića vratio
-
rimljanin90
- Kontakt:
Vidis da nemas pojma. Mujkic je kroz akademiju igrao na beku. Ristovski moze biti stoper u sistemu s troje nazadPitaristok je napisao/la: ↑10 jan 2026, 23:03Stefan nije stoper, silom prilika igra tu, mujkić je stoper ali na beku igra od kako je došo, možda 3utakmice isto silom prilika da je bio stoper
-
Pitaristok
- Kontakt:
Pročitaš post pa onda komentarišeš, poletio si prstom u ****, znalac.rimljanin90 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 23:16Vidis da nemas pojma. Mujkic je kroz akademiju igrao na beku. Ristovski moze biti stoper u sistemu s troje nazadPitaristok je napisao/la: ↑10 jan 2026, 23:03Stefan nije stoper, silom prilika igra tu, mujkić je stoper ali na beku igra od kako je došo, možda 3utakmice isto silom prilika da je bio stoper
2817
Sto znaci danas 320
Sto znaci danas 320
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rile ne igra silom prilika na stoperu, nego je planski doveden za stopera, za formacije sa 3 nazad.Pitaristok je napisao/la: ↑10 jan 2026, 23:03Stefan nije stoper, silom prilika igra tu, mujkić je stoper ali na beku igra od kako je došo, možda 3utakmice isto silom prilika da je bio stoper
Najveći pad u formi je doživio kad ga je naš genijalni bivši šef struke Husref držao na stoperu u formaciji sa 4 Nazad.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Da se odma ogradim, nisam neki Husrefovac kako neke pojednice ovde nazivaju ali de mi reci koje bio druga ili treća opcija u odbrani u tom momentu kad je Husref bio šef struke.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2026, 23:33
Rile ne igra silom prilika na stoperu, nego je planski doveden za stopera, za formacije sa 3 nazad.Pitaristok je napisao/la: ↑10 jan 2026, 23:03Stefan nije stoper, silom prilika igra tu, mujkić je stoper ali na beku igra od kako je došo, možda 3utakmice isto silom prilika da je bio stoper
Najveći pad u formi je doživio kad ga je naš genijalni bivši šef struke Husref držao na stoperu u formaciji sa 4 Nazad.
Kvalitet Turde smo vidjeli u Mostaru protiv Zrinskog a o Peskalevu je suvišno trošiti slova, taj je protiv Radnika H. izgledao kao potpuni amater a dovoljno o njima govori i ova metla iz kluba.
Uvođenjem Marudže i povratak Mujkića je utegao odbranu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nije nikako mogao igrati sa 4 nazad, makar mu 3 juniora činila stoperski trio.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 jan 2026, 23:47Da se odma ogradim, nisam neki Husrefovac kako neke pojednice ovde nazivaju ali de mi reci koje bio druga ili treća opcija u odbrani u tom momentu kad je Husref bio šef struke.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2026, 23:33
Rile ne igra silom prilika na stoperu, nego je planski doveden za stopera, za formacije sa 3 nazad.Pitaristok je napisao/la: ↑10 jan 2026, 23:03
Stefan nije stoper, silom prilika igra tu, mujkić je stoper ali na beku igra od kako je došo, možda 3utakmice isto silom prilika da je bio stoper
Kvalitet Turde smo vidjeli u Mostaru protiv Zrinskog a o Peskalevu je suvišno trošiti slova, taj je protiv Radnika H. izgledao kao potpuni amater a dovoljno o njima govori i ova metla iz kluba.
Jović - Bralić - Ristovski bi u svakom slučaju bolje odgovorio zadatku nego Paskalev - Ristovski / Turda - Ristovski
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma igrao je i sa tri kasnije ali je očito tu bio neki drugi problem koji vjerovatno ni bolji trener od Husrefa nije mogao riješiti. Vidimo sad kod Cvitanovića kako izgleda odbrana a igra i sa tri i sa četiri nazad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2026, 23:59Ma nije nikako mogao igrati sa 4 nazad, makar mu 3 juniora činila stoperski trio.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 jan 2026, 23:47Da se odma ogradim, nisam neki Husrefovac kako neke pojednice ovde nazivaju ali de mi reci koje bio druga ili treća opcija u odbrani u tom momentu kad je Husref bio šef struke.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2026, 23:33![]()
Rile ne igra silom prilika na stoperu, nego je planski doveden za stopera, za formacije sa 3 nazad.
Jović - Bralić - Ristovski bi u svakom slučaju bolje odgovorio zadatku nego Paskalev - Ristovski / Turda - Ristovski
Greška koja se vjerovatno morala desiti da bi shvatili neke stvari, Husrefu hvala na svemu ali sigurno Sarajevo više nije za njega a možda ni trenerski posao.
Zasto Husref nije prepoznao i ubacio Maroodzu iz drugog tima onda? Sto nije Ignatkova zapazio nego mu silom prilika igrao kostolomac Mamas a glavna uzdanica bio Krdzalic? Husrefa volim i postujem ali ga je ziheraski pristup i lazna stabilnost "iskusnijih" igraca kostala.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 jan 2026, 06:20Ma igrao je i sa tri kasnije ali je očito tu bio neki drugi problem koji vjerovatno ni bolji trener od Husrefa nije mogao riješiti. Vidimo sad kod Cvitanovića kako izgleda odbrana a igra i sa tri i sa četiri nazad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2026, 23:59Ma nije nikako mogao igrati sa 4 nazad, makar mu 3 juniora činila stoperski trio.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 jan 2026, 23:47
Da se odma ogradim, nisam neki Husrefovac kako neke pojednice ovde nazivaju ali de mi reci koje bio druga ili treća opcija u odbrani u tom momentu kad je Husref bio šef struke.
Greška koja se vjerovatno morala desiti da bi shvatili neke stvari, Husrefu hvala na svemu ali sigurno Sarajevo više nije za njega a možda ni trenerski posao.
Podcast Cvitanovica u pola 2 premijera
Je li iko pratio ove blizance Sirćo iz kadeta, zabili punu šaku golova ovu polusezonu a nisu pozvani u mladu repku.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Ta generacije kadeta nam je možda i najbolja od kada imamo akademiju. Što se tiče repke, Ignatkov isto nije povezan za u19... vjerovatno neke realcije Savez - Klub.
Ma onaj trener repke mu bio trener u svinjskom i to je to. A momak je prihvatio poziv ukrajine za u21
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Radi li danas shop?
- nedimmmm1337
- Kontakt:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
Komercijala19
- Kontakt:
I Aerodrom svaki dan al ne mozes de uclaniti
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci
Nema kyremeha nikako na slikama,mescini nista ni od njega
Ako imamo love ja bi vratio Hamzu,veoma zahvalan igrac,i nase dijete voli klub.
Samo Sarajevo
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nece Francis nigdje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google [Bot], Google Adsense [Bot], johntravolta123, MaroonBjelave, mnon46, mosarajvosa83, UltraNorth, Vanja8, VolimoSarajevo i 94 gosta.

.png)