I ti više pratiš englesku Premier ligu nego tursku Super ligu
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ti si u Utah? Bio sam u Salt Lake, Moab i Park City. Sto se tice prirode, prelijepo. Dosta ljepse neg ovaj midwest.Murga je napisao/la: ↑10 jan 2026, 06:37Kod alema i sokola ima vlage, to ti je kao kod nas u BiH. Bolje kod mene, grad na 1,300m nadmorske visine, imamo planine, jezera, pustinja, sve je tuJohnCleese je napisao/la: ↑09 jan 2026, 23:50Gledajuci kartu izgleda da su drzave na sjeveru i sjeveroistoku klimatski top.
Najzdravije po naseg covjeka su podneblja sa 4 godisnja doba.3l
Licno volim hladne i snijezne zime i vrela ljeta.
Ako bi ukinuo neko godisnje doba to bi bilo proljece.![]()
Zime hladne (ove godine doduse nije jaka zima), ljeta 40 i bez vlage, a 4 godisnja doba.
Al sto se tice grada meni su twin cities bolji.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Najjace kad ovi naši pričaju Alemu kako je u Americi.
Ovaj tamo živi 20 godina, a ovi pregledali 10-ak klipova i oni bolje znaju
Ovi naši sto su bili tamo imaju istu priču kao i Alem. Kad te zaustave, ruke na volan, radi sta ti kaze i nece biti problema...
Ovaj tamo živi 20 godina, a ovi pregledali 10-ak klipova i oni bolje znaju
Ovi naši sto su bili tamo imaju istu priču kao i Alem. Kad te zaustave, ruke na volan, radi sta ti kaze i nece biti problema...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Al vas levat navlači svaki dan, šta se lijepite na moronske postove sa jednom jasnom namjerom.
Ne mislim na alema, da ne bude zabune
Ne mislim na alema, da ne bude zabune
I found freedom. Losing all hope was freedom.
To bi bilo ok da ja ne zivim u Americi skoro 30 godina. Zivio u 5 razlicitih gradova. Presao citavu Ameriku poslovno.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 jan 2026, 16:49
Ovaj tamo živi 20 godina, a ovi pregledali 10-ak klipova i oni bolje znaju![]()
Radio za DOD, nadji ako ne znas sta je.
Nece te dirati kad si bijel i spustis glavu. Kad nisi bijel, ako naleti neki manijak djaba ti sto ti slusas.
Ovdje svaki majmun moze biti policajac, ne trebaju neke specijalne obuke.
Mosad u tandemu sa Amerima želi srušiti režim u Iranu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
100% davno procitana licnostbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 16:05Evo ga, nije problem kad Izrael pokolje 5000 djece za dan u Gazi, nije ni problem kad po Njemačkoj bacaju žene i djedove po cesti koji protestuju kontra Izraela, ali je problem što revoluciona garda ubije 50 ne prosvjednika, već terorista koji idu okolo i pale džamije![]()
![]()
![]()
![]()
Svaki dan se sve više i više izdaje, nije više ni smiješno.
- ASD
- Kontakt:
U kojoj državi ne može svaki majmun biti policajac?soko je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:08To bi bilo ok da ja ne zivim u Americi skoro 30 godina. Zivio u 5 razlicitih gradova. Presao citavu Ameriku poslovno.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 jan 2026, 16:49
Nece te dirati kad si bijel i spustis glavu. Kad nisi bijel, ako naleti neki manijak djaba ti sto ti slusas.
Pričamo o poslu policajca, a ne direktoru CERN-a.
Pa tako je i kod nas, samo sto ne pucaju na obican puk. Jedina razlika je sto kod nas kabadahije ne diraju nego samo puste.soko je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:08To bi bilo ok da ja ne zivim u Americi skoro 30 godina. Zivio u 5 razlicitih gradova. Presao citavu Ameriku poslovno.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 jan 2026, 16:49
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Kod nas kabadahije diraju policajce. Onaj Šmrk je napao policijsko vozilo u Sarajevu, policajcima jedino što je preostalo je da bježe.DamirT je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:55Pa tako je i kod nas, samo sto ne pucaju na obican puk. Jedina razlika je sto kod nas kabadahije ne diraju nego samo puste.soko je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:08To bi bilo ok da ja ne zivim u Americi skoro 30 godina. Zivio u 5 razlicitih gradova. Presao citavu Ameriku poslovno.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 jan 2026, 16:49
I to. Policajac se njima izvinjavaASD je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:57Kod nas kabadahije diraju policajce. Onaj Šmrk je napao policijsko vozilo u Sarajevu, policajcima jedino što je preostalo je da bježe.DamirT je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:55Pa tako je i kod nas, samo sto ne pucaju na obican puk. Jedina razlika je sto kod nas kabadahije ne diraju nego samo puste.soko je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:08
To bi bilo ok da ja ne zivim u Americi skoro 30 godina. Zivio u 5 razlicitih gradova. Presao citavu Ameriku poslovno.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U razvijenim zemljama. Valjda trebe da bude procedura, obrazovanje, trening na poslu da mozes biti bilo sta prije neg sto pocnes raditi. Recimo elekticar, neces valjda dati osobi koja je imala minmalan trening da radi na visokom naponu.ASD je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:51U kojoj državi ne može svaki majmun biti policajac?soko je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:08To bi bilo ok da ja ne zivim u Americi skoro 30 godina. Zivio u 5 razlicitih gradova. Presao citavu Ameriku poslovno.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 jan 2026, 16:49
Pričamo o poslu policajca, a ne direktoru CERN-a.

Teroristibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 16:05Evo ga, nije problem kad Izrael pokolje 5000 djece za dan u Gazi, nije ni problem kad po Njemačkoj bacaju žene i djedove po cesti koji protestuju kontra Izraela, ali je problem što revoluciona garda ubije 50 ne prosvjednika, već terorista koji idu okolo i pale džamije![]()
![]()
![]()
![]()
Svaki dan se sve više i više izdaje, nije više ni smiješno.
To je taj narativ,licemjerstvo do kraja
Ja uredno kažem da je problem sve nabrojano,ne pravdam kao ti po vjerskoj osnovi
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 10 jan 2026, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Daj ba, zezaš se.
Kupuju škole ovdje na Malinama za električara i idu direktno u Njemačku da rade. Kakva ba obuka.
O Medicini da ne pričamo, šta smo sve izveli za Evropu.
Glavni problem Amerike je što je super razvijena zemlja i što je tradicionalno puštala sve i svašta u zemlju. Od italijanske i latino mafija, do relativno novijih Rusa, Jamajčana, Haićana.
Problem sigurnosti Amerike leži u tome što je zemlja super bogata i što je imigrantska zemlja.
Hoces reci da zivot jedne prosvjednice u americi vrijedi vise od 50 zivota u iranu?ArtemisFowl je napisao/la: ↑10 jan 2026, 16:21I ti više pratiš englesku Premier ligu nego tursku Super ligu
Jel se ti zezas? Jel ti stvarno mislis da neki strucnjak nece vidjeti da taj nema pojma. Svasta se ovdje moze procitati.ASD je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:10Daj ba, zezaš se.
Kupuju škole ovdje na Malinama za električara i idu direktno u Njemačku da rade. Kakva ba obuka.
O Medicini da ne pričamo, šta smo sve izveli za Evropu.
Glavni problem Amerike je što je super razvijena zemlja i što je tradicionalno puštala sve i svašta u zemlju. Od italijanske i latino mafija, do relativno novijih Rusa, Jamajčana, Haićana.
Problem sigurnosti Amerike leži u tome što je zemlja super bogata i što je imigrantska zemlja.
I hajde recimo da pusti tog elektricara da radi pa kad nekog ili sebe ubije onda ce biti problem.
Nemas ti pojma zasto je ovakva situacija. Kapilazam i korporacije, da se sto prije napuni djep, pa se "cut corners".
- ASD
- Kontakt:
Naravno da se ne zezam. Stotine, vjerovatno i hiljade su završili škole za električara pa otišli za Njemačku. Od škole možda imaju 2-3 dana u klupama.
Da li su kasnije naučili posao ili ne, to ne znam. Da li rade mnogi 10 i više godina, naravno da da.
To zna svako ovdje na forumu.
Da li su kasnije naučili posao ili ne, to ne znam. Da li rade mnogi 10 i više godina, naravno da da.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa tako nekako. Prvi Igor Stimac poredi prosvjede za Palestinu i prosvjede za Charlie Kirka.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Strucnjak ce vidjeti jel lik ima pojma. Ako nema onda ce polako uciti na poslu, nece mu odmah dati da sad radi sa visokim naponom.ASD je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:28Naravno da se ne zezam. Stotine, vjerovatno i hiljade su završili škole za električara pa otišli za Njemačku. Od škole možda imaju 2-3 dana u klupama.
Ni ja ni ti ne znamo koliko ti "elekticari" uopste znaju jer nisi radio sa njima.
Ja kao masinski inzinjer sa preko 20 godina iskustva vidim kad neki decko sto je tek zavrsio skolu dodje sta zna. Necu ga pustiti da vodi projekt nek ga polako ucim. Necu lika pustiti da radi sa stvarima od 350 bar da nebi nekog ubio.
Pa svugdje obezbijede neku obuku ako radnik kojeg primaju nije dovoljno obucen za taj posao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.