FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najbolji potez Ismira dosad je dovođenje Maminja
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Pisu hrvati ovaj malac iz Dinama jedino na ljeto mozda dodje,sada ne.
Volio bi da kroz 10 dana rijesimo igracku krizaljku sa 2-3 igraca koja su potrebna ekipi
Volio bi da kroz 10 dana rijesimo igracku krizaljku sa 2-3 igraca koja su potrebna ekipi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Nemamo potrebe da se tim zamaramo. Mi idemo svojim tokom, oni svojim. Tempo nam je trenutno dobar i neka tako ostane.
Da predjemo 3k veceras je super za nepunih 6-7 dana jako dobro.

kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Tako se i pisalo odma, jer mu tad i istice ugovor.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:26Pisu hrvati ovaj malac iz Dinama jedino na ljeto mozda dodje,sada ne.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Rezime stanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:26Pisu hrvati ovaj malac iz Dinama jedino na ljeto mozda dodje,sada ne.
Banić
Ristovski - Gojković - Maroodza
Beganović - Ignatkov - Cimirot - Mujkić
Elezi - Ljajić
Renan
Mušija
------ - Bralić - ------
------ - Telalović - Mamas - Kuprešak
Kyeremeh - Mlinarić
Turkeš
Ima još ovih mlađih igrača plus Đorđević ali otprilike svi znamo gdje škripi.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Izvini koja je ovo formacija ?MSOZ101 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:05Rezime stanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:26Pisu hrvati ovaj malac iz Dinama jedino na ljeto mozda dodje,sada ne.
Banić
Elezi - Ljajić
Renan
Mušija
------ - Bralić - ------
Kyeremeh - Mlinarić
Turkeš
Gdje ti je isto Dizdarevic sto ga nisi naveo ?
Ili ovaj Portugalac koji je dio prvog tima.
Mi nikad nismo ovako izasli na teren.
Ili postavi 5-3-2 sto je izgledno ili 4-3-3 ili 4-2-3-1 a ovo 3-4-2-1 nit mi igramo nit iko na svijetu igra.
Ali kontam da hoćeš rec da nam fali bek, možda i oba. Isto nam fali i jedno krilo i jedan napadač.
Pa formacija je 3-4-2-1 logično kako je i napisano. Stavio sam ovako jer Elezi, Ljajić, Mlinarić nisu krila pa ih nisam htio crtati pored linija kad su desetke. Ako ne dovedemo krila izvjesno je da će ovaj neki fazon biti.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:08Izvini koja je ovo formacija ?MSOZ101 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:05Rezime stanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:26Pisu hrvati ovaj malac iz Dinama jedino na ljeto mozda dodje,sada ne.
Banić
Elezi - Ljajić
Renan
Mušija
------ - Bralić - ------
Kyeremeh - Mlinarić
Turkeš
Ili postavi 5-3-2 sto je izgledno ili 4-3-3 ili 4-2-3-1 a ovo 3-4-2-1 nit mi igramo nit iko na svijetu igra.
Ali kontam da hoćeš rec da nam fali bek, možda i oba. Isto nam fali i jedno krilo i jedan napadač.
Drugo, ne očekujem da će Daris ovu sezonu upasti u rotaciju.
Gelsona nikad nisam gledao, mlad je i ne znam šta može.
Ovo sam posložio čisto onako šta mi je logično jer imamo u rosteru tri šestice, dvije osmice, tri desetke (računam i Mlinarića tu) i Kyeremeh koji je krilo, ali ne bih ja njeg nešto ozbiljno računao kod Cvitanovića iako odlaskom Gulija za sada nemamo problem sa strancima.
3421 igraju Roma, Napoli, Atalanta, Bayer Leverkusen itd.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:08Izvini koja je ovo formacija ?MSOZ101 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:05Rezime stanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:26Pisu hrvati ovaj malac iz Dinama jedino na ljeto mozda dodje,sada ne.
Banić
Elezi - Ljajić
Renan
Mušija
------ - Bralić - ------
Kyeremeh - Mlinarić
Turkeš
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Koliko trenutno imamo stopera u ekipi?
Bralic, Gojkovic, Ristovski, Maroodza i Mujkic (s tim sto je on primarno lijevi bek).
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Taman
Mislim da je ovo jedan od rijetkih prelaznih rokova gdje ne dramimo da nam odbranu treba pojačati. 
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma igraju mozda u fazama nekim ali napada , vise po meni ispadne 5-4-1 ili 5-2-1-3 ali ne s ovim profilima igracaH8Z7 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:293421 igraju Roma, Napoli, Atalanta, Bayer Leverkusen itd.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:08Izvini koja je ovo formacija ?MSOZ101 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:05
Rezime stanja
Banić
Elezi - Ljajić
Renan
Mušija
------ - Bralić - ------
Kyeremeh - Mlinarić
Turkeš
Mozemo mi pricat sta hocemo manje od 28 dana do radnika, a mi nismo doveli napadaca, ako je plan da se oslonomo na rekreativca i Turikesa to je zamene najava za 3-4 mjesto i rano elminisanje i kupa i poraz u super kupu.
Takodje Musija nije kvalitetan jos da bude rezervna opcija posebno kad znamo da Banic ima tu povredu.
Takodje posle mentalnog pregleda svih utakmica u prvom djelu koje smo igrali, da se primjetit da nam je prenos lopte iz defanzivnog bloka u ofanzivni blok VEOMA NEKVALITETAN.
Smatrao sam i ocekivao da ce to Adem MNOGO MNOGO KVALITETNIJE RADIT, posebno radi brzine Gulija keremecha begana pa donekle Renana.
MOZDA CE OVDE MNOGI MENE KRITIKOVAT ALI JA NISAM ZADOVOLJAN SA UCINKOM ADEMA LJALJICA.
Individualno
BANIC MARODZA RISTOVSKI SU JEDINI ZADOVOLJILI I MOZE SE RECI DA SU POJACANJA
MOZDA jos mogu NAZOR ugurat i Elezija, ima on kvaliteta al je STAKLEN
Mlinaric totalno razocaraNJE
RENAN 0 bodova
Ostali manje vise ista razina ko i uvjek u drugi brzinu gas do dacke
Ignjatov on je pun pogodak al to prekomanda bila, zanjeg su ovde pisali neki nikovi da je dobar al vecina nas neprati utakmice uzivo juniora (ja pratim rezultate i to je sve)
Takodje Musija nije kvalitetan jos da bude rezervna opcija posebno kad znamo da Banic ima tu povredu.
Takodje posle mentalnog pregleda svih utakmica u prvom djelu koje smo igrali, da se primjetit da nam je prenos lopte iz defanzivnog bloka u ofanzivni blok VEOMA NEKVALITETAN.
Smatrao sam i ocekivao da ce to Adem MNOGO MNOGO KVALITETNIJE RADIT, posebno radi brzine Gulija keremecha begana pa donekle Renana.
MOZDA CE OVDE MNOGI MENE KRITIKOVAT ALI JA NISAM ZADOVOLJAN SA UCINKOM ADEMA LJALJICA.
Individualno
BANIC MARODZA RISTOVSKI SU JEDINI ZADOVOLJILI I MOZE SE RECI DA SU POJACANJA
MOZDA jos mogu NAZOR ugurat i Elezija, ima on kvaliteta al je STAKLEN
Mlinaric totalno razocaraNJE
RENAN 0 bodova
Ostali manje vise ista razina ko i uvjek u drugi brzinu gas do dacke
Ignjatov on je pun pogodak al to prekomanda bila, zanjeg su ovde pisali neki nikovi da je dobar al vecina nas neprati utakmice uzivo juniora (ja pratim rezultate i to je sve)
Ma ne treba nam nijedan igrač sem jednog brzog krila i to je to, ostalo dovoditi omladince da se kale i ćao.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Šta je sa ovim Miškovićem dje zapelo...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hahah na koju foru hajduk skupi 100k+ clanova za godinu dana? Svaka cast!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Dalmacija je Hajduk, Hajduk je Dalmacija a bogami i 3/4 Hrvatske je Hajduk. A zašto ne mogu napravit rezultat ? Zato što je za to potrebno znanje ? Koje znanje ? Koje tata ima.muhamedhulk je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:32Hahah na koju foru hajduk skupi 100k+ clanova za godinu dana? Svaka cast!
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Fouzi1, nedimmmm1337, plisek, Rule_hz, sekac i 61 gost.