English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ode Palace vec na startu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Čitava postava sa igračem koji nije potpisao.
Slot to ipak bolje radi. Kupi za te pare 4 igrača. I propadne ko žeton.
4-IN-A-ROW
Hahaah 2x si korigovao post za ovu glupost.LenyYoro15 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 12:14Barem se zna kako su došli do te 2+ milijarde i da su vlasnici upumpali svojih 0 (nula) u zadnjih 20 godina.
Dok su komšije potpisivali fiktivne sponzorske ugovore vrijedne stotine miliona funti godišnje sa proizvođačima hurmi i beduinima koji imaju 2 kamile na stanju.
Veće je čudo kako za 15 godina ''zlatnog doba'' niste u stanju stvoriti navijačku bazu i napuniti stadion. Slijedi vam sudbina Anži Mahačkale i Rubin Kazana.
Evo jedna karikatura dosljedna tebi karikaturo

4-IN-A-ROW
Kakvi penali Evertona 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- LenyYoro15
- Kontakt:
Šta pričaš kretenu? Kakva korekcija?emir_ je napisao/la: ↑10 jan 2026, 15:56Hahaah 2x si korigovao post za ovu glupost.LenyYoro15 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 12:14Barem se zna kako su došli do te 2+ milijarde i da su vlasnici upumpali svojih 0 (nula) u zadnjih 20 godina.
Dok su komšije potpisivali fiktivne sponzorske ugovore vrijedne stotine miliona funti godišnje sa proizvođačima hurmi i beduinima koji imaju 2 kamile na stanju.
Veće je čudo kako za 15 godina ''zlatnog doba'' niste u stanju stvoriti navijačku bazu i napuniti stadion. Slijedi vam sudbina Anži Mahačkale i Rubin Kazana.
![]()
Moguće da sam umjesto 2 kamile upisao 1, pa to promijenio da bi zvučalo ozbiljnije.
- LenyYoro15
- Kontakt:
emir_ je napisao/la: ↑10 jan 2026, 15:56Hahaah 2x si korigovao post za ovu glupost.LenyYoro15 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 12:14Barem se zna kako su došli do te 2+ milijarde i da su vlasnici upumpali svojih 0 (nula) u zadnjih 20 godina.
![]()

Eto uživaj u Cordoba kupovima karikaturo.
Jel ovo onaj drotjasmin10 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 13:22De ne provaljuj se. Odradio je smjenu generacija u svom prvom trenerskom angazmanu i uzeo sve titule.LenyYoro15 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 12:14Barem se zna kako su došli do te 2+ milijarde i da su vlasnici upumpali svojih 0 (nula) u zadnjih 20 godina.
Cuj 10-1 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vec se poceo isplacivati
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trebala je Cityju jedna ovakva utakmica, uz par pojačanja bit će to top ekipa.
- wadethegreat
- Kontakt:
425 milki funti potrosenih u godinu Dana za City.
Skupo remont raditi ovih Dana…
Cifra od 400 milki davno postala smijesna za Engleze.
Objektivno je za EPL to postalo smiješno.wadethegreat je napisao/la: ↑10 jan 2026, 20:17425 milki funti potrosenih u godinu Dana za City.
Arsenal, Chelsea, Manchester United, Liverpool, Manchester City svi to mogu priuštiti.
Može i Newcastle pitanje kada će krenuti, nešto sam čitao da žele da prave ili nadograđuju stadion i novi trening kamp ili renoviranje postojećeg.
Bankrotirat ce cigani ako im daju koji procenat vise...A sad da vam kažem nešto o gospodskom klubu pod imenom Kristal Palas.
Oni su danas doživeli jednu od najvećih sramota u istoriji kluba i:
Navijači su aplaudirali igračima Meklsfilda na kraju
Guehi je došao da popriča s njima izvini se i zahvali
Klub je poklonio svoj deo novca šestoligašu
U FA kupi novac se deli i tako manji klubovi mogu da napune kasu protiv velikih pogotovo na velikim stadionima. 10% uzima savez, a po 45% jednima i drugima sleduje + ako bude prenos uživo isto i od toga.
Palas se odrekao svog dela jer je njima to sitno i prepustio Meklsfildu sve što je oko 400.000£. BRAVO ŠMEKERI!
Kad već znam moram da napišem i da je Eksiter, klub potpuno u vlasništvu navijača i klub koji je imao 100.000£ štete od požara ove sezone, zamolio Siti da im prepuste malo više procenata od meča u FA kupu. Siti je to odbio.
Bravo za CP
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- wadethegreat
- Kontakt:
E Cuj City odbio 
Ima auru ovaj lik, jelde wade
- JayCatwright
- Kontakt:
Jel ovaj N3R3D bodi, naporan ko i on
J bo te city u usta retardu svakih pet minuta pises "jos jedno pojacanje i top ekipa"
J bo te city u usta retardu svakih pet minuta pises "jos jedno pojacanje i top ekipa"
Semenyo htio City i samo City.
Nevjerovatno da za transfer jednog Wirtza dovedeš Cherkija i Semenya i ostaje ti 20mil za njihove plate. U pm
Nevjerovatno da za transfer jednog Wirtza dovedeš Cherkija i Semenya i ostaje ti 20mil za njihove plate. U pm
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.