FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izasao promo video za clanstvo, ali vise ne vidim trenutni broj clanova na stranici
Iskreno marketing za clanske je vjecito bio katastrofa bolji marketing grupa ima od kluba.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
zeljodogroba
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
OzbiljnoPablo11 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 23:20100 do 150.avalPacidoroP je napisao/la: ↑09 jan 2026, 22:17Zna li se koliko bi mogli uzet za Bolju
Ne mozes vise uci na temu nodi je privatizovao monolozima
Pa to je top..
Nisam ocekivao vise od 75k eura.. i to max maximuma
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Evo popravili su. 3966 članova.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Hvala mu na svemu. Neke stvari nisu ni do njega.avalPacidoroP je napisao/la: ↑09 jan 2026, 23:52OzbiljnoPablo11 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 23:20100 do 150.avalPacidoroP je napisao/la: ↑09 jan 2026, 22:17Zna li se koliko bi mogli uzet za Bolju
Ne mozes vise uci na temu nodi je privatizovao monolozima
Pa to je top..
Nisam ocekivao vise od 75k eura.. i to max maximuma
Fk Željezničar.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
i da si doveo ovog, eto belaja opet bi bili dubioza
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Jesu li trenirali nasi sinoc u Visokom? Izgleda da je Slavisa uveo restrikcije medija timu, nikakvog izvjestaja sa treninga.
Zanima me sa koliko igraca cemo se rastati, na prozivci nije bilo :
Sedorfa,Trupea,Koningsa,Vinija,Simonija,Odinake,Cvete,Bolje,Garcevica,Gojaka,Oulada,Ericka.
Sedorfa,Trupea,Koningsa,Vinija,Simonija,Odinake,Cvete,Bolje,Garcevica,Gojaka,Oulada,Ericka.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Ajd razumijem za brazilce nemaju direktan let snijeg presjedanja, Odinaka ne znam dal je otiso kuci pa moze i njemu bit problem okej, Cveta je opravdano odsutan Bolja ideLoveFootball1987 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 10:29Jesu li trenirali nasi sinoc u Visokom? Izgleda da je Slavisa uveo restrikcije medija timu, nikakvog izvjestaja sa treninga.
Gojak me najvise brine sto se nije jos pojavio i dalje a zivi u Sarajevu kako mi je zao za momka zbog polusezone
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Za manje od mjesec počinje liga,mi nismo ni jedno pojačanje još doveli.Šta se čeka toliko,ako sad pare nisu problem.Zašto su još u klubu Pejić,Rakić i ostali amateri,imam osjećaj da su dignute ruke od ove polusezone...
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 11:56Za manje od mjesec počinje liga,mi nismo ni jedno pojačanje još doveli.Šta se čeka toliko,ako sad pare nisu problem.Zašto su još u klubu Pejić,Rakić i ostali amateri,imam osjećaj da su dignute ruke od ove polusezone...
Nisi ti dobar burazeru , tek su se okupili?
Receno je da ce cekati samo pravo pravo pojacanje , i da novac nece biti problem. Nijazu itekako vjerujem, nema potrebe da nagomilaju , bice sigurno 3-4 pojacanja, strpljenja!
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Nije se vala niko drugi nešto specijalno pojačao. Samo one ekipe koje su imale masu odlazaka, doveli su par igrača. Po pitanju naše borbe za evropu najaktivniji su pijačari, ali da su neki kvalitet doveli strašan nisu. Vjerujem da će se do polaska u Tursku dovesti neka pojačanja.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 11:56Za manje od mjesec počinje liga,mi nismo ni jedno pojačanje još doveli.Šta se čeka toliko,ako sad pare nisu problem.Zašto su još u klubu Pejić,Rakić i ostali amateri,imam osjećaj da su dignute ruke od ove polusezone...
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Vjerujem da je neko pametniji od nas forumaša skontao da nema vremena za potpunu rekonstrukciju ekipe u ovom trenutku.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 11:56Za manje od mjesec počinje liga,mi nismo ni jedno pojačanje još doveli.Šta se čeka toliko,ako sad pare nisu problem.Zašto su još u klubu Pejić,Rakić i ostali amateri,imam osjećaj da su dignute ruke od ove polusezone...
Da budemo realni, Slavisa moze kostur od Denisa Corica koristiti u nastavku sezone.
Muftic
Odi-Šuki-Karamarko-Alić(novi)
Lagumdzija-Radovac
Vini-Sabic-Cvetanovski
Krpic
To su ljudi koji se dobro poznaju,
S tim da imas jos 24 igrača trenutno na rosteru od kojih trebas izabrati 12 da popune ekipu i da se krene u trenazni proces za proljeće.
Ne vjerujem da ce ova formacija koja stoji gore biti ali da ce se na osnovu ovog kostura formirati ekipa, hoce sigurno.
Ali neka malo neizvjesnosti za nas, previse smo mahalali.
Kako bi bilo dobro da se Garcevic i Gojak nametnu. Bar da odigraju trecinu minuta ali zato jer su dobri a ne jer moraju zbog u21 pravila.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Očekivati je na ovaj raster jednog il dvojicu novi igrača ali da budu bas pojačanja.Realno nama spic treba al da se i plati ako treba.Nikakvonopwt gomilanje igrača.Ovaj raster sa novim trenerom može obezbijediti Europu realno 3 mjesto nije nedostižno,pa čak i kup moramo biti optimisti za uzeti.
Al ponavljam treba nam spic Al ovaj put koji zna davati golove.
- jointunija
- Kontakt:
Nije ovo video igrica sine,pa da tako jednostavno možeš igrače nabiti nogom.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 11:56Za manje od mjesec počinje liga,mi nismo ni jedno pojačanje još doveli.Šta se čeka toliko,ako sad pare nisu problem.Zašto su još u klubu Pejić,Rakić i ostali amateri,imam osjećaj da su dignute ruke od ove polusezone...
A možda Slaviši baš taj Pejić bude prva violina.Polako bolan,2 treninga odrađena,neki još nisu ni došli.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
4000
UVIJEK UZ TEBE!
UVIJEK UZ TEBE!
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Nije ali evo Sar se razišlo sa 7 igrača,ja ne kažem da treba odmah otjerati 10 igrača,ali ima ih barem 5 koji trebaju raskinuti ugovor.Daj ba druže kakav Pejić,maštaš gluposti,on ako proigra ja prestajem pratiti fudbal...jointunija je napisao/la: ↑10 jan 2026, 12:20Nije ovo video igrica sine,pa da tako jednostavno možeš igrače nabiti nogom.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 11:56Za manje od mjesec počinje liga,mi nismo ni jedno pojačanje još doveli.Šta se čeka toliko,ako sad pare nisu problem.Zašto su još u klubu Pejić,Rakić i ostali amateri,imam osjećaj da su dignute ruke od ove polusezone...
A možda Slaviši baš taj Pejić bude prva violina.Polako bolan,2 treninga odrađena,neki još nisu ni došli.
Zar ne zive Gojakovi u Njemackoj?Ferroviere1987 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 11:52Gojak me najvise brine sto se nije jos pojavio i dalje a zivi u Sarajevu kako mi je zao za momka zbog polusezone
Brko iz druge galaksije!
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Prvo idu raskidi ugovora,posudbe pa tek onda pojačanja.segasega je napisao/la: ↑10 jan 2026, 12:16Očekivati je na ovaj raster jednog il dvojicu novi igrača ali da budu bas pojačanja.Realno nama spic treba al da se i plati ako treba.Nikakvonopwt gomilanje igrača.Ovaj raster sa novim trenerom može obezbijediti Europu realno 3 mjesto nije nedostižno,pa čak i kup moramo biti optimisti za uzeti.
Vjerujem da ce velika većina ovih mladi igrača otici u Prvu ligu FBIH, da ce se ostaviti 2-3 igrača kao U21 opcija i to se nadam da ce najkvalitetnije ostaviti.
Raskid ugovora realno su zaslužili Konings,Obradov i Pejic.
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl, imekorisnicko, Levin, ristagrad, SjeverGrbavica, zeljooo13 i 62 gosta.