Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Treba ukinuti ovaj pdf, a vratiti ljepotice.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
Bundesliga
- Kontakt:
Trumpova Amerika i ona Amerika od prije se nisu u putu srele. Ti aleme ne kontaš da i tebe mogu ovako kao ovu ženu, samo se nadam da neće sokola jer čovjek nit luk jeo nit luk mirisao.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Policy brutality je tema od kad zivim u Usa. A i od pamtivijeka, eto svi ste culi za Rodney King. To je bilo 92-e ili kad vec.Bundesliga je napisao/la: ↑10 jan 2026, 00:37Trumpova Amerika i ona Amerika od prije se nisu u putu srele. Ti aleme ne kontaš da i tebe mogu ovako kao ovu ženu, samo se nadam da neće sokola jer čovjek nit luk jeo nit luk mirisao.
Svako par godina vam izbaci ovaj slucaj koji obice planetu, ja znam da sam u pravu, a to sto sam crna ovca me ne zanima. Ko god ima svjesnu sliku drustva u Americi, nece ulaziti u konflitk u bilo kakvom obliku sa law enforcement , jer zna da mu glava u vreci.
Alema baš istrigerovalo što soko ko woke liberal ima bolju kuću
Daj ba Blezjeru uozbilji se, ne dopusti da te ovaj balavac haver @jay lozi. I tebe smartam high iq, ali haj moras malo havera. Bio sam kulturan starog sam mu spomenuo, znaci ono nista, moras priznati.
A jbg sad otkud sam ja woke haha
Ja sam za rad, obrazovanje i postovanje.
Ne volim ljencuge, pametnjakovice. Ljude sto guraju nos gdje im nije mjesto. Kao Trump, covjek je ugostitelj, nesto kao Brajlovic.
Zna hotele, zna napraviti zurke i takve stvari. Al prica da sve zna
Lozi ba mani ga se
Je.be ih sto ja kontam i Bosanski mentalitet
Je.be ih sto ja kontam i Bosanski mentalitet
kakav ragebait aleme

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- JayCatwright
- Kontakt:
JayCatwright je napisao/la: ↑10 jan 2026, 01:22Ma dobra je kuća i kod alema, recimo da živi u Briješću bila bi najbolja
Ahhaha dobar, nadolazi ti haver @blejzeru
Ja bi na Marijinom Dvoru, da mogu pjeske do City Pub. To mi je regulare ne treba mi vise
- superFrankie
- Kontakt:
Jos se na videu jasno vidi kako zena okrece volan od (ne)covjeka, koji govori “f*cking bitch” nakon sto je hladnokrvno ubije. I Alemu je to opravdano, kakav bolesnik
Sasvim opravdano, nije ti to video koji mozes premotavati i analizirati na 150 nacina, to je real life situacija, gdje lik vidio da osoba ne suradjuje sa njegovim kolegom (drugim agentom), i krece autom na njeg i reagovo. Po svim Americkim zakononima je sama pala sama se ubila, a te moralne pridike drzi kome hoces. Halali ali neam vise kuveta o tome. Justified in the USA n goodbye
Bas zbog ovog sam i otisao "na drugu stranu", isto tako skakao, egzekucija, policija, nasilje itd. I onda prodje par dana pa vidis da nije tako, i tako 7-8 puta zaredom, i onda shvatis da su liberali samo emotivni, bez konkretnih dokaza.
Bas zbog ovog sam i otisao "na drugu stranu", isto tako skakao, egzekucija, policija, nasilje itd. I onda prodje par dana pa vidis da nije tako, i tako 7-8 puta zaredom, i onda shvatis da su liberali samo emotivni, bez konkretnih dokaza.
Kod alema i sokola ima vlage, to ti je kao kod nas u BiH. Bolje kod mene, grad na 1,300m nadmorske visine, imamo planine, jezera, pustinja, sve je tuJohnCleese je napisao/la: ↑09 jan 2026, 23:50Gledajuci kartu izgleda da su drzave na sjeveru i sjeveroistoku klimatski top.soko je napisao/la: ↑09 jan 2026, 20:47Imaju 4 godisnja doba. Ono pravo da je zima, ispod nule je jedno 4 mjeseca. Ljeto je od Juna do kraja Septembra, nekad manje nekad vise. Juli i August su jako sparni.JohnCleese je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:27To je prava klima.
Ako je ljeto ljeto je kad zima zima.
Da li postoje 4 godisnja doba ili ne?
Koliko traju zime a koliko ljeta ?
Zna da se desi da je jedne sedmice 25C i onda slijedece dodje do nule.
Najzdravije po naseg covjeka su podneblja sa 4 godisnja doba.3l
Licno volim hladne i snijezne zime i vrela ljeta.
Ako bi ukinuo neko godisnje doba to bi bilo proljece.
Zime hladne (ove godine doduse nije jaka zima), ljeta 40 i bez vlage, a 4 godisnja doba.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Dabogda i tebe ispucali jedan dan jadu jadni da pisemo ovdje kako je opravdavno.Tip retarda koji bi 30ih pisao da je sudetenland opravdan i vodio ljude iz kuca.
U Akcionom planu se navodi da se prema službenim izvještajima FiBL-a (Willer i sar., 2024.), 2.495 hektara koristi se za organsku proizvodnju, što je i dalje vrlo nizak postotak (0,1%) ukupnog obradivog zemljišta u BiH.
A smooth sea never made a skilled sailor.
-
spolacentra
- Kontakt:
Alem je bijelac, nece ga dirati na ulici. Zato se ovako i ponasa, rasisticki. Misli da je dio tog drustva i da vrijedi vise od ostalih. Zelim ti od srca da te zaustave i da malo dublje udju u tvoje porijeklo. A ti kad ti kaze popusi mi ga, odmah na posao. Obaveza i duznost je pokoran biti. Vjerujem da ce ti biti zadovoljstvo da te karaju teksaske lole koje ne znaju tablicu mnozenja.
Retardu mrtvi.
Retardu mrtvi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da hoće i ovo šahovo ćif.utsko kopile više krepati da ne iskače iz paštete čim neko u medijima spomene Iran
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovaj jadnik Pahvlijaner se satra da mu prokrče put prema fotelji, a eno ni ovi što protestvuju po Iranu ga ne žele 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 6 gostiju.