Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

feniksptica
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la feniksptica » 09 jan 2026, 21:41

Bgmi Aca hadzi Lukas bas najebo :urnebes: ni u FBiH nema mira od Dode
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 09 jan 2026, 21:55

soko je napisao/la:
09 jan 2026, 21:19
alemsa je napisao/la:
09 jan 2026, 20:58
Kajzer10 je napisao/la:
09 jan 2026, 20:49
Video na prikazuje nista novo. Zapravo, nikako ne ide u prilog tvom zakljucku. Doduse, nebitno. Za tebe je svakako neki magarac interpretirao video i ti si ga dosao postaviti.
Neko samo potvrdi moje misljenje pa ti postavim da se ne peglam pisajuci. Skocili su da je hladnokrvno ubio, sto ocito nije bio slucaj.

@soko

Kakve veze ima ICE sa tim :rol: ko nema oraha u dzepu nema se cega bojati, kao sto se ne bojim policije. A nek dodju sto se mene tice, necu se sigurno prepirati s njima i izigravati mazgu.

Meni kad vide dosje da u zivotu imam samo 2-3 sabracajne kazne i nista vise od toga, mogu samo reci daj jos Bosanaca u USA. Jos im zaposljavam Amere. :kafa:
Pa nek dodju i nek ti gledaju papire i nek ti zatvore firmu. Samo se ti smij. Krades porez, kriminalac.
Ja ne kradem, nisam dobio saobracajnu kazno ima preko 20 godina. Ovakve Bosance kao ja da. Kao ti, goni kriminalce :mrgreen:
Alem u svojoj euforiji zaboravio da njegovi republikanci opraštaju poreze samo onima sa privatnom jahtom ili avionom :mrgreen:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jan 2026, 21:57

soko je napisao/la:

Pa nek dodju i nek ti gledaju papire i nek ti zatvore firmu. Samo se ti smij. Krades porez, kriminalac.
Ja ne kradem, nisam dobio saobracajnu kazno ima preko 20 godina. Ovakve Bosance kao ja da. Kao ti, goni kriminalce :mrgreen:
Ma daj ba uozbilji se covjece, za mene ko radi i ko je radio je rodjen u Americi. Ali sta ti znas o meni, mozes samo tumaciti preko ovih slova, koja me interesuju kao dlake na mudima (oprosti sto sam prost). Mene da interesuje misljenje ovog @jasmina kojeg je @numan izofirao kao zadnjeg levata. Daj ba

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 09 jan 2026, 22:17

alemsa je napisao/la:
09 jan 2026, 21:57
soko je napisao/la:

Ma daj ba uozbilji se covjece, za mene ko radi i ko je radio je rodjen u Americi. Ali sta ti znas o meni, mozes samo tumaciti preko ovih slova, koja me interesuju kao dlake na mudima (oprosti sto sam prost). Mene da interesuje misljenje ovog @jasmina kojeg je @numan izofirao kao zadnjeg levata. Daj ba
O cemu ti? Sam si pisao da krades porez. Znaci kriminalac. O tebi znam samo ono sto ti pises. A to sto pises je otprilike kao neko ko nema dlaka na mudima. Da te ne interesuje nebi ovdje pisao ovoliko i stavljas pay stubs. Jesi li ikad mene vidio da ovdje pisem koliko love imam.
Nisam ja mogli da sam lijep, bogat i da imam pricu. I da, zaboravi, da me zene zele.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 09 jan 2026, 22:52

Soko ignorisi bolesnika. Taj ukalja sve oko sebe.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 jan 2026, 23:00

Alemu da kazes da je nebo plavo, on bi opet sve oko sebe ubjedjivao da nije...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 09 jan 2026, 23:06

alemsa je napisao/la:
09 jan 2026, 20:27
I zadnji video:

Jasta nego justified

"Run, run" i pravo na njeg
Odronu. Postavljas video ubistva zene koja to nije zasluzila i jos se sladis poslije pjesmom. Picka ti materina bolesna.
1946-1987

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 09 jan 2026, 23:14

Aleme budi faca pa uplati 5000 dollars go fund me za djecu ubijene majke, amerikanke kao i ti.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jan 2026, 23:23

Pa ne mozete vi to iz vase perspektive shvatit, gdje bi se murijas radije potukao s tobom nego te upucao. U Americi su pravila drugacija. Kakvo ubistvo, krenulo na coj'ka autom. Zalosno ali sta ces. Sama pala sama se....

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 09 jan 2026, 23:39

Fali nam perspektiva onih koji su bombardovani i nafilani medijima i politicarima koji su zenu proglasili teroristom i radical left lunatic. Najsmijesnije je sto si i ti i slicni tebi za njih radical left. ;) Iz mase razloga.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 09 jan 2026, 23:43

alemsa je napisao/la:
09 jan 2026, 23:23
Pa ne mozete vi to iz vase perspektive shvatit, gdje bi se murijas radije potukao s tobom nego te upucao. U Americi su pravila drugacija. Kakvo ubistvo, krenulo na coj'ka autom. Zalosno ali sta ces. Sama pala sama se....
Kakva perspektiva, totalno nepotrebna rekacija za ubistvom zene, pogotovo jer joj je snimio tablice.
Izlistas joj podatke i adresu, uhapsis je i na sud, pa u zatvor ako je potrebno.

Dovoljno je reci da je u zadnjih 5 godina ubijeno oko 7000 ljudi u Americi od strane policije...needukovane seljacine koje samo cekaju najmanju sitnicu da uzmu pistolj u ruke i legalno izresetaju nekoga.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jan 2026, 23:44

Kajzer10 je napisao/la:
09 jan 2026, 23:39
Fali nam perspektiva onih koji su bombardovani i nafilani medijima i politicarima koji su zenu proglasili teroristom i radical left lunatic. Najsmijesnije je sto si i ti i slicni tebi za njih radical left. ;) Iz mase razloga.
Fali vam mase perspektive da barem imate percepciju ili cijelokupnu sliku. Zato sam ja crna ovca ovdje, i ja to u potpunosti razumijem. Mogu otic dublje ali me mrzi, u sustini jednostavno drugaciji pogledi, odrastanje, okruzenje, sistem, (i sve u tom smislu da ne nabrajam, ti se barem pametan covjek, sto sam uspio protumaciti preko ovih slova i kontas). Ako se iko ko cita ovo ikad nadje u Americi i dodje u kontakt s policijom molim ga da suradjuje u potpunosti jer su velike sanse da ce kobno zavrsiti suprotno

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 09 jan 2026, 23:50

soko je napisao/la:
09 jan 2026, 20:47
JohnCleese je napisao/la:
09 jan 2026, 10:27
To je prava klima.
Ako je ljeto ljeto je kad zima zima.
Da li postoje 4 godisnja doba ili ne?
Koliko traju zime a koliko ljeta ?
Imaju 4 godisnja doba. Ono pravo da je zima, ispod nule je jedno 4 mjeseca. Ljeto je od Juna do kraja Septembra, nekad manje nekad vise. Juli i August su jako sparni.
Zna da se desi da je jedne sedmice 25C i onda slijedece dodje do nule.
Gledajuci kartu izgleda da su drzave na sjeveru i sjeveroistoku klimatski top.
Najzdravije po naseg covjeka su podneblja sa 4 godisnja doba.3l
Licno volim hladne i snijezne zime i vrela ljeta.
Ako bi ukinuo neko godisnje doba to bi bilo proljece.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 09 jan 2026, 23:57

alemsa je napisao/la:
09 jan 2026, 20:27
I zadnji video:

Jasta nego justified

"Run, run" i pravo na njeg
Gledaj volan. Zena smotala desno i krenula.

Justified, ali u kurcu.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 09 jan 2026, 23:59

Ne, hvala, ne planiram ni jedan tren svog zivota provesti u tom kurcu od zemlje gdje ti saspu sarzer u lice jer im se tako prohtjelo. A ti se dobro zapitaj sta je s glavom. Eto ti imas drukciju percepciju svega jer si tu, mi nismo. Pa ovaj soko sto ovdje pise je takodjer tamo pa je covjek cista suprotnost.

I ovo nije policija na kraju krajeva, nemaju nikakve ovlasti za ovo sto rade.

A ti nastavi opravdavati svako sranje od tamo ne bil ispo veci maga-ovac.

Pozdrav za soko-a
1946-1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 jan 2026, 00:07

leo1946 je napisao/la:
09 jan 2026, 23:59
Ne, hvala, ne planiram ni jedan tren svog zivota provesti u tom kurcu od zemlje gdje ti saspu sarzer u lice jer im se tako prohtjelo. A ti se dobro zapitaj sta je s glavom. Eto ti imas drukciju percepciju svega jer si tu, mi nismo. Pa ovaj soko sto ovdje pise je takodjer tamo pa je covjek cista suprotnost.

Pozdrav za soko-a
Suprotnost jer je dosao sa 20 godina (nista protiv), u odrastanju su 2 godine ogromne a kamoli... Nebitno, ima pravo da misli drugacije, vama je nenormalno da je ovo nekom "normalno" i ja to fakat razumijem. I ja iz Bosanske perspektive mi je sasvim crazy shit, ali iz Americke je "sama pala", zato ne mozete artikulisati te komentare na drustvenim mrezama koji "opravdavaju"... Nea u veze, u sustini nije ti potrebno da mi psujes onako haverski ti kazem, ja te ne vrijedjam niti bilo koga, nego te podrma uvjerenje, i to shvatam, zato ti nisam ni replicirao.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 jan 2026, 00:19

Pa Aleme prije 85 godina su za mnoge konc logori bili normalni, šta to treba da znači. U sjevernoj koreji je normalno da te vješaju ako ne pozdraviš sliku Velikog Vodje itd.
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 jan 2026, 00:25

@leo pozdrav nazad

@alem
Ja sam dosao za 19, ti sa 13. Moja zena sa 13, njen brat i njegov najbolji kolega sa 7 godina. Obojica ozenili amerikanke i razmisljaju kao ja.
Moj tetak i tetka dosli za 40+, gledaju u Trumpa ko u Boga. Zive tamo u iowi, cerka im se udala za nekog lika iz neke rupetine iz iowe.
Ova tetka, mamina sestra, prica mami kako ce trump make amerika great again, fuj

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 jan 2026, 00:27

BosniaBoston je napisao/la:
10 jan 2026, 00:19
Pa Aleme prije 85 godina su za mnoge konc logori bili normalni, šta to treba da znači. U sjevernoj koreji je normalno da te vješaju ako ne pozdraviš sliku Velikog Vodje itd.
Nemoj mi krajnosti sad Allaha ti.... Ok i da zivim u Saudiskoj Arabiji bilo bi mozda normalno da ti odsjeku ruku za kradju, a ti govoris to je nenormalno.
U Americi duznost gradjanja/civila je da suradjuje sa law enforcement, nema rasprave, shvati covjece, nema jesam-nisam. Hoces se raspravljati, racunaj da si negdje dobro sadake dao da naletis na dobrog murijasa.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 10 jan 2026, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 10 jan 2026, 00:28

alemsa je napisao/la:
10 jan 2026, 00:07
leo1946 je napisao/la:
09 jan 2026, 23:59

Pozdrav za soko-a
Suprotnost jer je dosao sa 20 godina (nista protiv), u odrastanju su 2 godine ogromne a kamoli... Nebitno, ima pravo da misli drugacije, vama je nenormalno da je ovo nekom "normalno" i ja to fakat razumijem. I ja iz Bosanske perspektive mi je sasvim crazy shit, ali iz Americke je "sama pala", zato ne mozete artikulisati te komentare na drustvenim mrezama koji "opravdavaju"... Nea u veze, u sustini nije ti potrebno da mi psujes onako haverski ti kazem, ja te ne vrijedjam niti bilo koga, nego te podrma uvjerenje, i to shvatam, zato ti nisam ni replicirao.
Isprike za psovku, tu si upravu. Imas stav(ove) u vezi ove i slicnih tema s kojima, ne da se ne slazem, vec su mi apsurdni ali okej. Necemo ici u dubiozu dalje.
1946-1987

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.