Upravo tako sudije u Španiji a i širom europe su upoznati sa kakvim krvnikom imaju posla te da se na njega mora obratiti posebna pažnja..skyisthelimit je napisao/la:dobro zivite u zabludi da ono nije za crvenog, mozda i ne bi bilo za crvenog da je taj isti start napravio bilo koji drugi igrac sem Pepea, ali s obzirom da se radi o jednom od najvecih krvnika svih vremena onda bolje sprijeciti divljaka u startu, nego da je neko ostao bez noge... i da onu sliku sam preuzeo sa drugog foruma, ne zanima me koja je fake a koja nije, bitno je da ga je dobro udario po nozi vjerovatno namjerno, to je slobodna sudijska procjena..Kazem opet da je neko drugi start napravio mozda ne bi bio crveni, ali morate zapamtiti ovo je liga prvaka i tu su sudije dobile pravo na rigoroznije mjere...toliko, i da jbemi se za Barcu da ne pomislite da za njih navijam
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- randy_moss
- Kontakt:
Ciganluk je po vama, sto Barcelona nije htjela da igra po vasoj taktici, tj. da se zabiju bezglavo i pocnu gubiti lopte.catalonia je napisao/la:eto trebali su srljati i gubiti lopte da bi real mogao pucati kontreL_blancos je napisao/la:Meni ovo veceras do crvenog kartona nije bilo fino.. Kukavicki dodavanje na svojoj polovici, i cekanja da neko trci da bi se mogli zabit u njega,nakon toga presing na sudiju sve dok isti ne pokaze bilo koji karton..UPS je napisao/la:Ma budite iskreni - da li bi vi voljeli da Real igra poput Barce? Mislim, zanemarimo sudije, teorije zavjere....
Eto, ogromna vecina poznavaoca fudbala se slaze da Barca vec godinama igra ubjedljivo najljepsi fudbal i sad vas pitam - da li biste voljeli da Real igra tako?
P.S. Edine, nemoj Boga ti - a nije te stid kad se tvom timu sviraju ofirni penali
To nikako ne bih volio vidjet da se radi u Realu, svaka cast na uigranosti i svemu tome,volio bih da Real to bude,i bit ce za godinu dvije.. Ali ovakva igra koju mogu komotno proglasit ko ciganluk,ne bih volio da se uopste poveze sa Realom..
A nikako nije ciganluk sto na domacem terenu branite se sa 10 igraca? Nikad vi necete biti realni.
Ima i iduca godina. I ona iza nje. I ona iza nje.....
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Ponosni frankovci na mourinha i na njihovu igru a jos vise na njegove izjave... Fino guardiola rece danas...
Bezobrazan je, sto jest. Bolje mu je bilo da je zabranio opijanja svojih igraca nakon kupaPortillo je napisao/la:Mourinho nakon utakmice: "Bolje bi bilo da na dresove stave natpis UEFA nego UNICEF.

-
- Kontakt:
ma ljudi mozete ga sad produvat crveni bio il ne momak vam zabi 2 komada steta sam sto niste opet 5 primili brukat se nako i igrat deff kod kuce ono niko nikad nije radio i daj te ba vise ohladite sa sudijama
di marija bacio se 3 puta tako ga niko nije
marcelo nije ni pao vec dize ruke faul trazi
onaj majmun iz toga udara igraca namjerno u lice bez ikake potrebe
pa onda namjerno stajanje marsela na pedra
pa na kraju brutalan start pepea na alvesa daj ba dosta je ba vise sranja o sudijama kako pomazu barci imali ste sat isto igraca sanse niste napravili ne sramotite se vise sto niste ko muski napali pa ko ga popusi popusi ak nista casno bi izgubili il cak pobjedili kako god bolje od ovog sto ste dobili sad al ne igrat anti fudbal i ko god kaze da barca nije dobila zasluzeno nek mi ga pusi ak vam je fudbal ovo sto real igra u zadnja 3 el clasica onda vi nemate pojma o fudbalu
di marija bacio se 3 puta tako ga niko nije
marcelo nije ni pao vec dize ruke faul trazi
onaj majmun iz toga udara igraca namjerno u lice bez ikake potrebe
pa onda namjerno stajanje marsela na pedra
pa na kraju brutalan start pepea na alvesa daj ba dosta je ba vise sranja o sudijama kako pomazu barci imali ste sat isto igraca sanse niste napravili ne sramotite se vise sto niste ko muski napali pa ko ga popusi popusi ak nista casno bi izgubili il cak pobjedili kako god bolje od ovog sto ste dobili sad al ne igrat anti fudbal i ko god kaze da barca nije dobila zasluzeno nek mi ga pusi ak vam je fudbal ovo sto real igra u zadnja 3 el clasica onda vi nemate pojma o fudbalu
- -Paja
- Kontakt:
Portillo je napisao/la:Mourinho nakon utakmice: "Bolje bi bilo da na dresove stave natpis UEFA nego UNICEF.

Moram priznati ima dobar smisao za humor portugalcic ni ja ne bi bolje srocio.
Dio Arsenala
- HeavensWonder
- Kontakt:
Sta je ba ovo sad....
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ciganluk je kad imas D.Alvesa, Busquetsa i Mascherana u istoj ekipi. Vrhunac podmuklosti.randy_moss je napisao/la: Ciganluk je po vama, sto Barcelona nije htjela da igra po vasoj taktici, tj. da se zabiju bezglavo i pocnu gubiti lopte.
A nikako nije ciganluk sto na domacem terenu branite se sa 10 igraca? Nikad vi necete biti realni.
Barca je najbolja na svetu, ali ne samo u fudbalu, vec i u kukumavkanju, kmecanju, placipickisanju, cmizdranju.
Jbo im pas mater, kad od svake sudijske odluke prave dramu, kao da su ljudski zivoti ugrozeni ili se desio cunami na nekoliko kilometara odatle. Fuj!
Real je već promijenio natpis. Sada su stavili " violeta".Portillo je napisao/la:Mourinho nakon utakmice: "Bolje bi bilo da na dresove stave natpis UEFA nego UNICEF.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
Evo sad sam zvao Platinija i rekao mu "Cuj Platini uveo si pet sudaca ako ne ubacis i drugu loptu pa da se sa dvije lopte igra ja cu se izderati na tebe"
Mi nikada odustati necemo...
- legenda reala
- Kontakt:
uveo je pet sudija i zasro stvar ,pa ima više grešaka sad sa 5 nego prije ,a i ona dvojica u šesnestercu samo džaba stoje ,ne pamtim da su nekad nešta dosudili ,ne mislim na utakmicu večeras ,već općenito na evropska takmičenja10.Skoro je napisao/la:Evo sad sam zvao Platinija i rekao mu "Cuj Platini uveo si pet sudaca ako ne ubacis i drugu loptu pa da se sa dvije lopte igra ja cu se izderati na tebe"

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa to je kad od nakvog škore 10. savjete uzimalegenda reala je napisao/la:uveo je pet sudija i zasro stvar ,pa ima više grešaka sad sa 5 nego prije ,a i ona dvojica u šesnestercu samo džaba stoje ,ne pamtim da su nekad nešta dosudili ,ne mislim na utakmicu večeras ,već općenito na evropska takmičenja10.Skoro je napisao/la:Evo sad sam zvao Platinija i rekao mu "Cuj Platini uveo si pet sudaca ako ne ubacis i drugu loptu pa da se sa dvije lopte igra ja cu se izderati na tebe"od uvođenja pet sudija

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- randy_moss
- Kontakt:
Da ti priznam i da budem realan Busquets jeste najveci folirant u Barceloni. On najvise udara, ali se baci ponekad, iznervira me vise od madridista. Alves? Zbog cega? Vrisnuo preglasno nakon sto ga je Pepe umalo poslao u bolnicu?MaGiCa je napisao/la:Ciganluk je kad imas D.Alvesa, Busquetsa i Mascherana u istoj ekipi. Vrhunac podmuklosti.randy_moss je napisao/la: Ciganluk je po vama, sto Barcelona nije htjela da igra po vasoj taktici, tj. da se zabiju bezglavo i pocnu gubiti lopte.
Barca je najbolja na svetu, ali ne samo u fudbalu, vec i u kukumavkanju, kmecanju, placipickisanju, cmizdranju.
Jbo im pas mater, kad od svake sudijske odluke prave dramu, kao da su ljudski zivoti ugrozeni ili se desio cunami na nekoliko kilometara odatle. Fuj!
Ali kako god okrenes:
C.Ronaldo - primadona, placipizda
Pepe - mesar
Di Maria - padavicar
Marcelo - hobi mu nekoga namjerno nagaziti kramponom
Adebayor - K1 borac (live from Togo)
Nemoj price da su oni andjeli, kad su gori od Barcelone duplo po tom pitanju.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
De prestanite o sudijama, cist crveni karton, zasluzena pobjeda Barcelone, mozda da se radije prica o onima koji su na teren izasli da se valjaju od simuliranja.
Smijesna igra Barcelone, gruba igra Reala, zasluzena pobjeda gostiju, cist crveni karton
Smijesna igra Barcelone, gruba igra Reala, zasluzena pobjeda gostiju, cist crveni karton
- skyisthelimit
slazem se s tobom, svi su u Barci takvi al je fazon sto se ovdje odmah pravi drama jer je Real dobio crveni, a niko da se zapita kako Real nije uspio zaustaviti Messija ili da bar istom cestitaju za gol. Svaka pobjeda Barce se ne dozivljava kao cista vec striktno je proizasla nakon sudijske greske i tako vazda kad god prodju. Opet ponavljam i mene nerviraju narocito Busquets i Pedro sa svojim ofirnim i glupim simuliranjem, ali zasto se zbog toga omalovazava uspjeh Barce, eto to me zanima, zasto se sve svodi na to da su im sudije pomogle..Eto vidim i Mou se poceo vaditi na sudijeMaGiCa je napisao/la:Ciganluk je kad imas D.Alvesa, Busquetsa i Mascherana u istoj ekipi. Vrhunac podmuklosti.randy_moss je napisao/la: Ciganluk je po vama, sto Barcelona nije htjela da igra po vasoj taktici, tj. da se zabiju bezglavo i pocnu gubiti lopte.

15.10 - 15.06 ...
Pa vidi ti jednu situaciju ove zadnje 3 utakmice Barca nije dala nijedan gol dok je Real imao 11 igrača na terenu,a i danas nisu opasno izgledali dodavali se i to je toskyisthelimit je napisao/la:slazem se s tobom, svi su u Barci takvi al je fazon sto se ovdje odmah pravi drama jer je Real dobio crveni, a niko da se zapita kako Real nije uspio zaustaviti Messija ili da bar istom cestitaju za gol. Svaka pobjeda Barca se ne dozivljava kao cista vec striktno je proizasla nakon sudijske greske i tako vazda kad god prodju. Opet ponavljam i mene nerviraju narocito Busquets i Pedro sa svojim ofirnim i glupim simuliranjem, ali zasto se zbog toga omalovazava uspjeh Barce, eto to me zanima, zasto se sve svodo na to da su im sudije pomogle..Eto vidim i Mou se poceo vaditi na sudijeMaGiCa je napisao/la:Ciganluk je kad imas D.Alvesa, Busquetsa i Mascherana u istoj ekipi. Vrhunac podmuklosti.randy_moss je napisao/la: Ciganluk je po vama, sto Barcelona nije htjela da igra po vasoj taktici, tj. da se zabiju bezglavo i pocnu gubiti lopte.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Barca je objektivno bolji tim,ali protiv Reala,da nije bilo sto je bilo ne bi se naigrali..Messi je proigrao cim se rijesio Pepea, koji je kljucni igrac u ovoj formaciji..
FUUJ
FUUJ
meni je samo krivo sto su na pepea svi skocili a do jucer je bio najzasluzniji za pobjedu u finalu kupa 

BHF Bosanska Krajina!
A šta je Real Madrid pokazao u ovoj utakmici ,do crvenog kartona i poslije crvenog kartona ?
Gdje ću na Pepea Pepe i danas bio najbolji čim njega nije bilo odmah se Messi ukazao na terenuapocalyps je napisao/la:meni je samo krivo sto su na pepea svi skocili a do jucer je bio najzasluzniji za pobjedu u finalu kupa

Isto ko i BarcaPapilon20 je napisao/la:A šta je Real Madrid pokazao u ovoj utakmici ,do crvenog kartona i poslije crvenog kartona ?
P.S.Je li Mou dobio crveni?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.