Ma uzeti 200k eura i oslobodit se velike plate. Realno ovo je zadnji voz da se zaradi nešto na njemu.1921boy je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:07To su nas prije farbali,sad je drugacija situacija.Zasto bi bili merhamet?Doso je period kad nema vise razloga da se oprastaju papiri.Prije je bilo dajte mi moje papire oprostit cu vam dio duga.Neduguju igracima nista,imaju aktivne ugovore,sve sto im je obecano ispostovano je.Nema razloga da ga se pusti dzaba,kako njega tako i ostale.On je trazio sporazumni raskid,kad je vidio da nece dobit bez da nam plati,onda je ukljucio klub koji ga zeli da oni plate odstetu nama.Ja ga razumijem,zadnji mu je voz,vjerovatno je neka cudna destinacija u pitanju gdje dijele pare sakom i kapom.Njemu je 30,ovo mu je vjerovatno zadnji jaci ugovor u inostranstvu.
To da smo ranije naplacivali raskide smo najbolje vidili na primjeru Elsnera,Hervasa i Projica.
Ja vjerujem da ce Nijaz postavit stvari na svoje mjesto,dosta je kukanja.Neces produzit ugovor,trebina,hoces raskid,moze raskid ako platis,hoces da se prodas,moze nek posalju ponudu.Dosta je bilo cirkusa.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ama kakvih 200.000 eura bliže smo tome da mu klub da raskid.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- BiHSportman
- Kontakt:
Znači nastavak politike raskid ugovora i ništa ne dobijamo.Riquelme1921 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:15Ama kakvih 200.000 eura bliže smo tome da mu klub da raskid.
1921!
- imekorisnicko
- Kontakt:
Pa ovisi. On je dobro plaćen i ima jak ugovor. Ako ga se ne planira koristiti kao prvotimca,isplati ti se raskinuti ugovor s njim nego da te dere sjedeći na klupi,ako imaš druge planove,onda tražiš obeštećenje.BiHSportman je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:32Znači nastavak politike raskid ugovora i ništa ne dobijamo.Riquelme1921 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:15Ama kakvih 200.000 eura bliže smo tome da mu klub da raskid.
- BiHSportman
- Kontakt:
Ma jeste i to bolje za klub, ali zar ne mogu izvuć barem 100.000KM.imekorisnicko je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:34Pa ovisi. On je dobro plaćen i ima jak ugovor. Ako ga se ne planira koristiti kao prvotimca,isplati ti se raskinuti ugovor s njim nego da te dere sjedeći na klupi,ako imaš druge planove,onda tražiš obeštećenje.BiHSportman je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:32Znači nastavak politike raskid ugovora i ništa ne dobijamo.Riquelme1921 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:15Ama kakvih 200.000 eura bliže smo tome da mu klub da raskid.
1921!
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Sogdiana Jizzakh je navodno ta destinacija. Prva uzbekistanska liga. 4 srbina, makedonac i albanac u ekipi. Njegov sunarodnjak Ivan Bošković trener, tako da ima smisla. Nadam se da ćemo bar neko obeštećenje izvuć.1921boy je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:07To su nas prije farbali,sad je drugacija situacija.Zasto bi bili merhamet?Doso je period kad nema vise razloga da se oprastaju papiri.Prije je bilo dajte mi moje papire oprostit cu vam dio duga.Neduguju igracima nista,imaju aktivne ugovore,sve sto im je obecano ispostovano je.Nema razloga da ga se pusti dzaba,kako njega tako i ostale.On je trazio sporazumni raskid,kad je vidio da nece dobit bez da nam plati,onda je ukljucio klub koji ga zeli da oni plate odstetu nama.Ja ga razumijem,zadnji mu je voz,vjerovatno je neka cudna destinacija u pitanju gdje dijele pare sakom i kapom.Njemu je 30,ovo mu je vjerovatno zadnji jaci ugovor u inostranstvu.
To da smo ranije naplacivali raskide smo najbolje vidili na primjeru Elsnera,Hervasa i Projica.
Ja vjerujem da ce Nijaz postavit stvari na svoje mjesto,dosta je kukanja.Neces produzit ugovor,trebina,hoces raskid,moze raskid ako platis,hoces da se prodas,moze nek posalju ponudu.Dosta je bilo cirkusa.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
A brate što vjeruješ ljudima što svašta pišu, otkud ti znaš da je istina ovo što rikelme piše.
Siguran sam da će uraditi ono što je najbolje za nas tj da nas ne košta taj raskid ako dođe do toga
Siguran sam da će uraditi ono što je najbolje za nas tj da nas ne košta taj raskid ako dođe do toga
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
- WeekendOffender
- Kontakt:
Nikakve
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
19vendetta87
- Kontakt:
Tesko, sad provjerih, Sogdiana nije nikad platila igraca, dovode samo igrace bez klubova.AhmedNurudin je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:38
Sogdiana Jizzakh je navodno ta destinacija. Prva uzbekistanska liga. 4 srbina, makedonac i albanac u ekipi. Njegov sunarodnjak Ivan Bošković trener, tako da ima smisla. Nadam se da ćemo bar neko obeštećenje izvuć.
Pristao bih na razmjenu Boljevica za Fejsala Mulica.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ma ja sam to pročito na faktoru, nije nikakva insajderska. Pa sam provjerio na transfermarktu, vidim da je balkanska kolonija tu i crnogorski trener pa mi je imalo smisla. Sigurno više ima smisla nego da su bubnuli random klub iz recimo Južne Koreje. A što se tiče plaćanja odšteta, nadam se da je ovdje slučaj "Za sve postoji prvi put" i da će nam nešto platiti. Fejsal nam ne treba imamo Koningsa.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:48Tesko, sad provjerih, Sogdiana nije nikad platila igraca, dovode samo igrace bez klubova.AhmedNurudin je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:38
Sogdiana Jizzakh je navodno ta destinacija. Prva uzbekistanska liga. 4 srbina, makedonac i albanac u ekipi. Njegov sunarodnjak Ivan Bošković trener, tako da ima smisla. Nadam se da ćemo bar neko obeštećenje izvuć.
Pristao bih na razmjenu Boljevica za Fejsala Mulica.![]()
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Hoce ako Bog da, nije to vise upitno. Hocu samo reci da je to problem sto i sam kazes, godinama vrata guzicom zatvaramo, lose ponasamo prema nasim ljudima, tjeramo bez razloga i slicno.
Dovoljno je bilo ukucati na google Andy Bara pa da vidis s kim razgovaras i pregovaras, sta bi ti se moglo desiti u buducnosti. Kad ti se vec Boban nudi, upitaj ga sta i kako, trazi savjet, nije sramota. Nasi ljudi uvijek misle da su najpametniji, da sve znaju, a mi deset godina u teskom krcu bas zbog pojedinih pametnjakovica koji sve znaju, a ustvari ce im Zeljo biti najveci klub u kojem su radili.
- BiHSportman
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Bila je fina prilika iz Dinama, evo sad momak protiv Betisa igrao. Ipak nama nije trebao.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
sad ide sistem takav rakic i konings po 8 golovaAhmedNurudin je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:57Ma ja sam to pročito na faktoru, nije nikakva insajderska. Pa sam provjerio na transfermarktu, vidim da je balkanska kolonija tu i crnogorski trener pa mi je imalo smisla. Sigurno više ima smisla nego da su bubnuli random klub iz recimo Južne Koreje. A što se tiče plaćanja odšteta, nadam se da je ovdje slučaj "Za sve postoji prvi put" i da će nam nešto platiti. Fejsal nam ne treba imamo Koningsa.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:48Tesko, sad provjerih, Sogdiana nije nikad platila igraca, dovode samo igrace bez klubova.AhmedNurudin je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:38
Pristao bih na razmjenu Boljevica za Fejsala Mulica.![]()
![]()
nek crknu dusmani, najjaci smo
A evo raspadaju se ovaj Radnik i Siroki objektivno moglu smo uzeti nekog njihovog igraca besplatno . Ja vise ne znam ko igra za Siroki , ali meni se svidjao iz Radnika onaj Gogic sto sad kazu da je otisao u Rusiju .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Mislim da se iz premier lige mogu probrati 3/4 korektna igraca; s obzirom da licno ne bi nikad doveo nekog iz sirokog, cak i u rudaru ima korektnih igraca poput roncala, mohedana, keranovica. U radniku su ona dvojica alziraca, zasad su djelovali kao ok igraci.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Pantelic, Ghorzi i iz sirokog Sesar i neke omladince godinama su im okosnica bili njihova djeca eto po meni mogu dati nesto
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Napraviti deal s Boljevicem.
Dat ćemo mu slobodne papire ako on plati Šukalovim Holanđanima sporazumni raskid.
Dat ćemo mu slobodne papire ako on plati Šukalovim Holanđanima sporazumni raskid.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!