Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA

Post Postao/la harishp » 27 apr 2011, 23:19

peksinna2 je napisao/la:& " ", $ не " ? " " $ ¥. " & " % се његова $ " % $ он $,% ? па - " " " ? $ " он $ " " гована у " се ?.
Problem je sto se jedino on broji kod peksima nigdje drugo.A sto se tice govana,prvo treba srediti oko svog sora.
Inace cisto sumnjam da ce UEFA pristati na ove satro molbe iz FSRS.A i oni fakticki to znaju,zato ovaj potez cine.Da bi se ko biva oprali.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 apr 2011, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 apr 2011, 23:21

slika

Isto kao da je Osim otišao u drugu državu da pregovara. nigdje državne zastave, još ova mapa iza njega. I ovaj da zeli dobro BiH ? :roll:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 apr 2011, 23:23

Eto,sad je najbitnije koja je zastava,mapa,ili sta vec... :roll: Pa je li to sad najbitnije,ili je bitnije traziti rjesenje za problem,koji ce nas unistiti,ako ne djelujemo...

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 27 apr 2011, 23:24

peksinna2 je napisao/la:& " ", $ не " ? " " $ ¥. " & " % се његова $ " % $ он $,% ? па - " " " ? $ " он $ " " гована у " се ?.
Svaki covjek koji doprinosi BiH kako u sportu tako i u ekonomiji dobro je dosao. Svako ko moze, nudi ili ima rijesenje i zeli pomoci ovoj drzavi nikom normalnom ne smeta.

Sve se moze rijesiti uz dogovor i uvazavanje. Sreca pa je Osim preuzeo stvar u svoje ruke. Kamo srece da imamo Osima u politici pa da vodi neki komitet za normalizaciju svih abnormalnosti u drzavi!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 27 apr 2011, 23:25

Goalgetter je napisao/la: još ova mapa iza njega. :roll:
Jadnici i dalje sanjaju Distrikt Brcko BIH u RS-u,hahahakoja tuga :mrgreen:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 apr 2011, 23:25

harishp je napisao/la:
Problem je sto se jedino on broji kod peksima nigdje drugo.A sto se tice govana,prvo treba srediti oko svog sora.
Inace cisto sumnjam da UEFA pristati na ove satro molbe iz FSRS.A i oni fakticki to znaju,zato ovaj potez cine.Da bi se ko biva oprali.

samo pogledaj njima je u fudbalu bitniji mile od duska bajevica i tu je kraj price i jos se dice sa tim...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 27 apr 2011, 23:28

Goalgetter je napisao/la:slika

Isto kao da je Osim otišao u drugu državu da pregovara. nigdje državne zastave, još ova mapa iza njega. I ovaj da zeli dobro BiH ? :roll:
pa dosao je u odaje predsjednika Republike Srpske,nemoj se praviti nevješt :)
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 apr 2011, 23:28

A što ti smeta mapa, sve je to naša BiH :D

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 apr 2011, 23:28

Ljudi moji da li vi vidite sebe,cujete sebe,vidite li vi cega ste se sad uhvatili,opet Dodika,eno onaj se uhvatio sto su samo zastave Republike Srpske,i karta Republike Srpske,i to mu smeta,ovaj drugi spominje Brcko,nesto tamo...Boze sacuvaj,pomozi.

I onda smo mi ti opsjednuti politikom.

A niko da prokomentarise,sta misli da li ce ovo stvarno ici na bolje,ili ne,niko da da svoje misljenje o mogucem rjesenju,i ukidanju suspenzije...

I opet ce ova tema otici u onu stvar,evo do sutra ujutro.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 27 apr 2011, 23:30

rixadu je napisao/la:
Svaki covjek koji doprinosi BiH kako u sportu tako i u ekonomiji dobro je dosao. Svako ko moze, nudi ili ima rijesenje i zeli pomoci ovoj drzavi nikom normalnom ne smeta.

Sve se moze rijesiti uz dogovor i uvazavanje. Sreca pa je Osim preuzeo stvar u svoje ruke. Kamo srece da imamo Osima u politici pa da vodi neki komitet za normalizaciju svih abnormalnosti u drzavi!
Osim prije i Osim poslije mozdanog udara je ko nebo i zemlja,na zalost. Osim je prije bio odrezit,pomalo drzak i arogantan,sa ponosom,bez jednostavnih odgovora,nego malo da mucnes glavom.Danas je Osim tih,povucen,miran,jednostavan i sa novinarima. Da je kojim slucajem onaj Osim od prije,NEBI VI DANAS NJEG VIDJELI SA DODIKOM,nego bi on ,onako fino ljudski i sarmantno traktoristu poslo u 3 lijepe pi.zde materine.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 apr 2011, 23:31

Traktoristu... :roll:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 apr 2011, 23:31

jubitubi je napisao/la: I opet ce ova tema otici u onu stvar,evo do sutra ujutro.
Šta fali, otišla je sto puta do sada :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 27 apr 2011, 23:36

jubitubi je napisao/la:Traktoristu... :roll:
Imal kakva losija rijec,da nju napisem. Izvinjavam se svim traktoristama svijeta,jer sam ih uvrijedio poredjenjem,sa onima majmunom(izvini majmune,nije zasluzio poredjenje ni sa tobom).Sta on trazi u fudbalu,on je taj koji je ovu svu zbrku napravio,preko svog mutanta Kosarca (za one koji ne znaju,najveci olos). Ne treba meni fudbal ,pa ni savez u kojem ce se svaki napredak kociti od RS-a ukoliko dobiju ono sto traze za jednog predsjednika.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 apr 2011, 23:37

UEFA je vec rekla uzmi ili ostavi.
Sad opet se fakticki trazi mijenajnje stvari u statutu.
Sto naravno UEFI zbog svog renomea ne pada na pamet.
Kako rekoh ovo je uradjeno planski od strane ovih iz FCPC ili PC.
Cjelo vrijeme su govorili da je problem jedan predsjednik,sad im to ne smeta.ali kao usput trazi se da neke promjene.Naravno znaju i sami da UEFA nece ni da cuju za neke promjene,zato to i cine.Komitet,Osim i kompanija bi i promijenila nesto ali se ne pitaju.
Uefi to kako rece ne pada na pamet da zbog svake suse mjenajju svoje planove.
Taman i Petkanu,Kovacu i Vozd-ovcu puna saka brada.Sto znaci ovce na broju,vukovi siti.A repka BIH,bojac i ostali u stalu.Bojac je samo kolateralna steta u borbi za ciljeve MTZ-eovaca.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 apr 2011, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 apr 2011, 23:38

Kada je politika ušla u sve pore našeg života, ovo me i ne čudi, iskreno, ovo je i očekivano, samo je bilo pitanje vremena kada će se desiti, vidjet ćemo efekte, uskoro...

r_i_f_a_t
Kontakt:

Post Postao/la r_i_f_a_t » 27 apr 2011, 23:38

Stidite se Bosanci i Hercegovci i jedni i drugi i treći.
Nije vas sramota pa vam na temi ovog foruma svega sem sportskih komentara.
Šatro važna vam je reprezentacija ili ovima što nije a svi najmanje spominju istu u svojim postovima.
Ja kao ponosan na ovu zemlju mogu izrazit sveopšte žaljenje svih vas koji vodite diskusiju.Želim da reprezentacija igra,želim da pobjedjuje,želim da ode na EP,ali istovremeno više od svega želim da vam bog svima da pameti (i Alah i Isus) da vam iz mozgova i svijesti izbaci tu mržnju i predrasude.
Ponavljam na sve se odnosi one koji su na ovoj temi vrijedjali jedni druge i ništa mi tu ne bi bilo nenormalno da se ne radi o sportskoj temi,al vidim da najmanje sportskog ima,iako sam tek nedavno se registrovao i pratiio naravno sve u vezi iste nisam želio postat,upravo zbog velikih Srba,Bošnjaka,Hrvata.

I da i nek me banuju nazovu kako hoće (Volim moju zemlju,Bosnu,navijam za Partizan) ali istovremeno se gnušam svih neljudi koji su na ovoj i ostalim temama vrijedjali na svim mogućim osnovama ma kako se oni zvali,da sram da bude svakog Bošnjaka,Srbina,Hrvata koji umjesto da diskusiju i argumente usmjeri ka pronalaženju riješenja je svoj stav usresredio kako ispast veći Balija,Četnik,Ustaša.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 apr 2011, 23:39

jubitubi je napisao/la:Ljudi moji da li vi vidite sebe,cujete sebe,vidite li vi cega ste se sad uhvatili,opet Dodika,eno onaj se uhvatio sto su samo zastave Republike Srpske,i karta Republike Srpske,i to mu smeta,ovaj drugi spominje Brcko,nesto tamo...Boze sacuvaj,pomozi.

I onda smo mi ti opsjednuti politikom.

A niko da prokomentarise,sta misli da li ce ovo stvarno ici na bolje,ili ne,niko da da svoje misljenje o mogucem rjesenju,i ukidanju suspenzije...

I opet ce ova tema otici u onu stvar,evo do sutra ujutro.
Ebi ga kad je kod nas politika upletena u sve pa i u sport.
Teško je o ovome govoriti a ne dotaći se politike jer politika je dovela do suspenzije.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 apr 2011, 23:52

Pa dobro nick,i ti sad pricas gluposti,vecina ovih degenerika u savezu ne zna sta je ofsajd.Nema niko veze sa sportom i fudbalom.

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 27 apr 2011, 23:53

"Pristat ćemo na jednog predsjednika ako se vrati sistem glasanja prije 2006. godine. To podrazumijeva tročetvrtinsku većinu i to da predstavnici jednog entiteta ne mogu biti preglasani. Ako se to promijeni FSRS će preporučiti delegatima da pristanu na usvajanje statuta", kazao je Kovačević.
Jel vam rekao ovo vas addebisi na onoj drugoj temi???

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 apr 2011, 23:55

addebisi je napisao/la:"Pristat ćemo na jednog predsjednika ako se vrati sistem glasanja prije 2006. godine. To podrazumijeva tročetvrtinsku većinu i to da predstavnici jednog entiteta ne mogu biti preglasani. Ako se to promijeni FSRS će preporučiti delegatima da pristanu na usvajanje statuta", kazao je Kovačević.
Jel vam rekao ovo vas addebisi na onoj drugoj temi???
A Uefa i Fifa traže da se predsjednik bira prostom većinom, to jest 50% plus jedan glas?
Znači moglo bi na tome zapeti.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hurem, torbica i 50 gostiju.