Stidite se Bosanci i Hercegovci i jedni i drugi i treći.
Nije vas sramota pa vam na temi ovog foruma svega sem sportskih komentara.
Šatro važna vam je reprezentacija ili ovima što nije a svi najmanje spominju istu u svojim postovima.
Ja kao ponosan na ovu zemlju mogu izrazit sveopšte žaljenje svih vas koji vodite diskusiju.Želim da reprezentacija igra,želim da pobjedjuje,želim da ode na EP,ali istovremeno više od svega želim da vam bog svima da pameti (i Alah i Isus) da vam iz mozgova i svijesti izbaci tu mržnju i predrasude.
Ponavljam na sve se odnosi one koji su na ovoj temi vrijedjali jedni druge i ništa mi tu ne bi bilo nenormalno da se ne radi o sportskoj temi,al vidim da najmanje sportskog ima,iako sam tek nedavno se registrovao i pratiio naravno sve u vezi iste nisam želio postat,upravo zbog velikih Srba,Bošnjaka,Hrvata.
I da i nek me banuju nazovu kako hoće (Volim moju zemlju,Bosnu,navijam za Partizan) ali istovremeno se gnušam svih neljudi koji su na ovoj i ostalim temama vrijedjali na svim mogućim osnovama ma kako se oni zvali,da sram da bude svakog Bošnjaka,Srbina,Hrvata koji umjesto da diskusiju i argumente usmjeri ka pronalaženju riješenja je svoj stav usresredio kako ispast veći Balija,Četnik,Ustaša.