Džaba se trudiš, nama je dovoljno stanje u klubu da budemo sjebani. Debilne prozivke ne pale. Ipak lijepo je vidjeti da stara ljubav teško umire, višedecenijsko guženje da ne kažem.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 jan 2026, 00:22navijace manchester uniteda treba karati na dnevnoj bazi previse smo blagi bili prema tim parmacima u momentima kad su zavrsavali 17. na tabeli
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Dopuzao je u teren ipak
Dopuzao nego sta
Veci mitomani od srba

Veci mitomani od srba

-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Sami dokazuju sve sto sam napisao. Ako se neko razumije u psihologiju covjeka nek nam objasni koja vrsta poremecaja je ovo. Zanima me cisto da znam jer ovo vise nema veze s rivalstvom, sportom itd. Isto bih napisao da mi je brat rodjeni.
Možda ja pogrešno razumijem fudbal ali si ti definitivno navijač Liverpula i kao takav sve samo ne objektivan, cuj Richarlisona je ok odvaliti laktom jer je provokator, Havertz valjda isto tako, svi su krivi samo je kabadahija VVD nevin ko od majke rođen, tipično razmišljanje prosječnog navijača Liverpula.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 01:32Takodjer, to sto je neka sansa plod greske ekipe koja se brani u tom momentu, ne oduzima nista od ekipe koja je napadala jer ih je ona na kraju krajeva postavljanjem i presingom dovela u tu situaciju, ne uvijek, ali konkretno u ovom slucaju da. Neiznudjene greske se svakako rijetko desavaju danas u EPL, odnosno skoro nikako. Sto ne pogrijesi onako protiv drugoligasa NPR.? Zato sto protivnik nema kvalitet da te dovede u tu situaciju i donekle natjera da pogrijesis. Totalno pogresno shvatanje fudbala imas.
Gabriel uopšte nije bio pod pritiskom, jednostavno je poslao jaku povratnu Rayi iz čega je došla jedina prilika Liverpula na tekmi. Pričaš o taktičkim bravurama i nekog nadigravanju tima koji nije imao šut u okvir. Predstavljati Liverpul kao jedan od najlošijih u proteklih koliko već godina i to u situaciji kad su još uvijek aktuelni prvaci i na to su potrošili pola milijarde, kakav je tek Real kad ga je taj isti Liverpul razbucao na Anfieldu i koliko je liga prošle sezone tek bila loša kad su još i titulu uzeli.
Da imam da ti posaljem stranicu kad nisu mogli vidjeti da je lopta pogodila Havertza u ruku pa to je ovdje crikus bio.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 05:43Sami dokazuju sve sto sam napisao. Ako se neko razumije u psihologiju covjeka nek nam objasni koja vrsta poremecaja je ovo. Zanima me cisto da znam jer ovo vise nema veze s rivalstvom, sportom itd. Isto bih napisao da mi je brat rodjeni.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Samo nek nerko kmeči ko što kmeči čitav dosadašnji dio sezone i sve je dobro, taman ja nemao hljeba da jedem 
A gledaj ovog iz doline dugova, po uzoru na one "pozz novi sam ovdje", ubacuje floskule ko i svi crveni mitomani na ovom dijelu foruma "Arsenal mi je baš bio simpa klub, gotivio sam ih" pa onda naziva navijače istog bolesnicima i šta već ne jer je on ustvari taj navijač, samo ne Arsenala nego Liverpoola. Dotični ima historiju agresivnih reagovanja na pojedine postove ovdje kada se spomene u negativnom kontekstu dotični klub a našao o nekome da priča.
Bolesnici ovdje ljudima psuju roditelje, djecu, pa onda želje da se pojedinim igračima koji nisu bili dio nikakve frke na kraju polome noge, cjevanice ili da im padnu avioni, ali ne, problem je što navijači Arsenala brane svog igrača hahahah Kako vas nije stid ustati ujutro i u ogledalo se pogledati?
Ali ne, daj da mu pukne cjevanica, da pogine, da mu roditelji uginu, da Saka koji je izašao u pola sata prije i ništa nije napravio nek pogine i on, nek mu avion padne i onda kolege iz iste fan baze nazivaju ove druge bolesnicima, kaže ne može se čitati tema od nas 
A gledaj ovog iz doline dugova, po uzoru na one "pozz novi sam ovdje", ubacuje floskule ko i svi crveni mitomani na ovom dijelu foruma "Arsenal mi je baš bio simpa klub, gotivio sam ih" pa onda naziva navijače istog bolesnicima i šta već ne jer je on ustvari taj navijač, samo ne Arsenala nego Liverpoola. Dotični ima historiju agresivnih reagovanja na pojedine postove ovdje kada se spomene u negativnom kontekstu dotični klub a našao o nekome da priča.
Bolesnici ovdje ljudima psuju roditelje, djecu, pa onda želje da se pojedinim igračima koji nisu bili dio nikakve frke na kraju polome noge, cjevanice ili da im padnu avioni, ali ne, problem je što navijači Arsenala brane svog igrača hahahah Kako vas nije stid ustati ujutro i u ogledalo se pogledati?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
A što se vi raspisaste o 0-0 (0.5xg-0.5xg) utakmici...Jel igro Wirtz sinoć?
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Al najjače je ovo pravljenje novih profila i kao nisam navijač Liverpoola ali topnici su **** a oni su najbolji iako ne navijam za njih
Ovaj novi pulen može biti onaj SuperFrenkie i on je ovdje se ovako predstavljao
Ovaj novi pulen može biti onaj SuperFrenkie i on je ovdje se ovako predstavljao
Rođen s tobom da budem
Lik koji je prosle sezone navijace Liverpula nazivo cetnicima, drzi morlane lekcije. Sunce ti poljubim 
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Manijak do kraja piši češće 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jašta je nego navijač Laburista. Dovoljno je baciti oko na par postova iz prošlosti i jasno se može vidjeti sve. Ono našlo nekome govoriti kakvi su navijači dok njegove kolege žele likovima koji su na klupi pogibije djece, porodice, rušenje aviona i još uz to psovanje najmilijih i djece.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑09 jan 2026, 07:57Al najjače je ovo pravljenje novih profila i kao nisam navijač Liverpoola ali topnici su **** a oni su najbolji iako ne navijam za njih![]()
Ovaj novi pulen može biti onaj SuperFrenkie i on je ovdje se ovako predstavljao![]()
- Maroon1946
- Kontakt:
Arteta bi prije svakog derbija potpisao remi, čitav mentalitet kluba se odrazio i na fanbase pa se slavi remi protiv Liverpoola/Citya. Da ima neko iole ozbiljan titulu bi uzeo bez problema i pobjegao Arsenalu 10 bodova. Ovako, Arsenal uzima titulu jer ako ništa imaju kontinuitet i dobit će manje ekipe. Možete pričati šta hoćete o Kloppu i Pepu ali kad su oni igrali tu uopšte nije bilo kalkulisanja nego se igralo od prve do zadnje minute otvoreno, napadački. Znalo se desiti da Liverpool uništi City ali i obrnuto. Zbog toga se voli fudbal a čisto sumnjam da će neko gledati Artetinu ekipu i zbog toga odlučiti da mu ovo bude "najbitnija sporedna stvar."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zamisli o mentalitetu kluba priča navijač Cityja, nije znao ni da taj tim postoji do prije 10-15 godina.
Nije vama što je Arsenal negledljiv u derbijima, što igra obazrivije, nego je vama što se ne možete više sprdati sa Arsenalom i njegovim rezultatima, kao što ste mogli prije. Najbolje da igra najljepši i najatraktivniji fudbal kao što su igrali za vrijeme Wengera ali da ništa ne osvaja da ih možemo sprdati, jer fudbal se igra zbog ljepote a ne zbog trofeja.
Nije vama što je Arsenal negledljiv u derbijima, što igra obazrivije, nego je vama što se ne možete više sprdati sa Arsenalom i njegovim rezultatima, kao što ste mogli prije. Najbolje da igra najljepši i najatraktivniji fudbal kao što su igrali za vrijeme Wengera ali da ništa ne osvaja da ih možemo sprdati, jer fudbal se igra zbog ljepote a ne zbog trofeja.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Najiskrenije jedini krivac za remi sto je ravno porazu za Arsenal je Arteta, pogotovo drugo poluvrijeme, kriminal! Ne moze me niko ubijediti da im Liverpool ikako moze “sakriti” loptu. Izgleda mi kao da je bio potpuno zadovoljan bodom. Svaki put kada su napali Liverpool su bili opasni, protiv tima koji je bio nesposoban da uputi udarac u okvir gola. Mi vec iz utakmicu u utakmicu igramo povuceno, a naprijed ako sta uleti dobro i jes’. Sramotno je da je posjed lopte na strani Liverpoola. Da su Merino ili Jesus poceli u napadu mislim da bi bilo produktivnije, sa 8 kontakata sa loptom Gyokeres nije mogao nista. Sve u svemu, izgleda da su oba tima odigrala na siguricu, 0:0.
Dobro jutro svima osim Martinelliju.
"Dopuzao u teren"
Ja očekivao da je Bradley dva metra u autu bio pa se vratio, a on uopšte nije napustio teren. Da ne kažem da ga je smradina pogodio loptom prije ovog guranja napolje. Njemu se kao žuri u 95. minutu a nisu dobre akcije napravili za čitavu utakmicu.
Topnici i dalje fan baza sa najslabijim čulom vida na forumu.
"Dopuzao u teren"
Ja očekivao da je Bradley dva metra u autu bio pa se vratio, a on uopšte nije napustio teren. Da ne kažem da ga je smradina pogodio loptom prije ovog guranja napolje. Njemu se kao žuri u 95. minutu a nisu dobre akcije napravili za čitavu utakmicu.
Topnici i dalje fan baza sa najslabijim čulom vida na forumu.
Zar Wenger nije najtrofejniji trener Arsenala, pored silnih kupova osvojio je zadnja tri prvenstva.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 08:52Najbolje da igra najljepši i najatraktivniji fudbal kao što su igrali za vrijeme Wengera ali da ništa ne osvaja da ih možemo sprdati, jer fudbal se igra zbog ljepote a ne zbog trofeja.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.