Kakva smijurija od ekipe Arsenala, bice bruka da oni osvoje, City ce ovo na kraju uzet
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kerkez strpao Saku u djep lagano
Kakva smijurija od ekipe Arsenala, bice bruka da oni osvoje, City ce ovo na kraju uzet
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Uvijek mi je bila fora dobiti šampiona. Kad god se Liverpool takmičio sa Cityem za titulu i ako ih ne dobijemo ni u jednom derbiju smatrao sam da nismo za titulu. Što se na kraju ispostavilo i tačnim. Nismo uzimali titule kad smo sa njima igrali remije ili gubili. Dobili smo ih u obje sezone u kojima smo uzeli titulu.
Možda će nekome ovo biti glupost, ali meni ima nešto u tome, da kao neko ko pretenduje na titulu pokaže aktuelnom šampionu da je bolji.
Arsenal tanko, nisu uspjeli da dobiju šampiona, osvojili su samo 1 bod u dvomeču.
Još jednom bih spomenuo Martinellija, takođe bih mu spomenuo i bližu rodbinu. Hvala.
Možda će nekome ovo biti glupost, ali meni ima nešto u tome, da kao neko ko pretenduje na titulu pokaže aktuelnom šampionu da je bolji.
Arsenal tanko, nisu uspjeli da dobiju šampiona, osvojili su samo 1 bod u dvomeču.
Još jednom bih spomenuo Martinellija, takođe bih mu spomenuo i bližu rodbinu. Hvala.
-
Invincibles14
- Kontakt:
To ti je ona tko gubi ima pravo da se ljuti, ljudi ako udju u ligu prvaka bit ce na tronu. Oni ce da komentiraju jel liga slaba ili ne
Mogao je ostati izvan terena da mu se ukaže pomoć, sramota je to što se bacio u teren da bi zadržavao vrijeme, ovakve stvari treba sankcionisati žutim kartonom a ne ohrabrivati.LenyYoro15 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 23:13Daj ba ljudi šta vam je, ovaj Bradley će par mjeseci biti out nakon ove povrede. Martineli je sramotan ispao.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lijepo da si se odlučio pojaviti na ovoj strani foruma, jeste da je trebalo 4 mjeseca ali Bože moj
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- JayCatwright
- Kontakt:
Arteta 0 pobjeda u 4 duela sa Slotom.
Duvaj kur.ac kaunase
Duvaj kur.ac kaunase
To je bio pocetakbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 23:16Lijepo da si se odlučio pojaviti na ovoj strani foruma, jeste da je trebalo 4 mjeseca ali Bože moj![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ajde malo pisi u politickoj situaciji u Liverpoolu i engleskom parlamentu jer to je vrhunac tvog trolanja. I onog tvog glupana babeedinadzeke. Glup i gluplji.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Upravo ovo potvrđujes sto sam napisao,hvalaFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑08 jan 2026, 23:11Blago njemu pokidao ligamente i ima se kad vracati u teren da zadrzava vrijemeLiverpoolREDS je napisao/la: ↑08 jan 2026, 23:04Sta rec za Martinelina valja se 5 minuta i poslije nastavi bez problema,a cigan ovaj jer je najvjerovatnije ligamente sjebo.Pa imal gore sorte od topnika![]()
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ljudi skrsili boga oca na pojačanja šampionske ekipe da bi u januaru trubili kako liga nikad nije slabija bila i vodili borbu sa Brentfordom za peto mjesto 
Rođen s tobom da budem
Arsenal odigrao van svih mogucnosti ,steta sto ne udje ona precka Bredlya tada bi se igralo s vise muda i dobili bi utakmicu,ovako nek je na sramotu Arteti,nije toliki koks odigrati nerijesno koliko je porazavajuce da ovako ocajmoj ekipi u dvije tekme nisi u stanju dati gol i uzeo si 1 od mogucih 6 bodova ,bod kao bod nije katastrofa ali pristup Arsenala i Artete je tragikomican 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Majku neyebalo gori od srba 

Liga nikad jaca prvih 5 kola, poslije toga qarinaInvincibles14 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 23:15To ti je ona tko gubi ima pravo da se ljuti, ljudi ako udju u ligu prvaka bit ce na tronu. Oni ce da komentiraju jel liga slaba ili ne![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo da te napomenem da dva igrača koja su koštala skoro pola od tih 500 miliona nisu igrali večeras, tako da ti ova izjava gubi poentu.
Inače da je igrao barem jedan od njih, večeras bi se pisalo o pobjedi Liverpoola.
Ajde malo sta ima veze smijat cemo se ko nekad beginim forama
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Joj ova dvojica isilovaca iz neke bih vukojebine 
Pa yes Assna nije ni feninga potrosio, pa je opet uspio biti 2 tri puta uzastopno.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑08 jan 2026, 23:18Ljudi skrsili boga oca na pojačanja šampionske ekipe da bi u januaru trubili kako liga nikad nije slabija bila i vodili borbu sa Brentfordom za peto mjesto![]()
A liga je fakat ocajna ove sezone, cim se najslavniji tim ne bori za titulu znas da ne valja
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Smijesna je ova prednost Citya, bez problema ih stizemo i osvajamo.
LenyYoro15 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 23:13Daj ba ljudi šta vam je, ovaj Bradley će par mjeseci biti out nakon ove povrede. Martineli je sramotan ispao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.