English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
46% posjed imaju a mi bunarimo

Šeško ima 22 god. ako ga zdravlje posluzi i zdrav razum Uniteda on bi trebao u sljedecoj sezoni biti korak uz Halanda po broju golova..
Gyokeres se nije prilagodio PL,isto tako Sporting i Amorim sistem i Arteta nije isto..
Nemojte me shvatit pogresno,razlika je u sistemu i razlika kada Sporting igra na tebe a ovdje je toliko kvalitete da se moras dokazati..
Gyokeres se nije prilagodio PL,isto tako Sporting i Amorim sistem i Arteta nije isto..
Nemojte me shvatit pogresno,razlika je u sistemu i razlika kada Sporting igra na tebe a ovdje je toliko kvalitete da se moras dokazati..
Istu priču ste imali za Hojlunda.Anoniman je napisao/la: ↑08 jan 2026, 22:36Šeško ima 22 god. ako ga zdravlje posluzi i zdrav razum Uniteda on bi trebao u sljedecoj sezoni biti korak uz Halanda po broju golova..
- LenyYoro15
- Kontakt:
Sad sam u dilemi u vezi Arsenala i Artete. Večeras su me razočarali, čak i ako dobiju ovo na kraju.
1. Aretata je odabrao da igra Fergusonski, a to znači u derbijima na sigurno/remi i dobijaj sve one slabije od sebe - osvajaš titulu. Relano su samo razbili Villu u drugom poluvremenu i Spurse u cijeloj utakmici. Ostali derbiji sve ista igra
2. Ako ovo nije planski i taktički, onda ipak nisu toliko jaki koliko sam mislio
1. Aretata je odabrao da igra Fergusonski, a to znači u derbijima na sigurno/remi i dobijaj sve one slabije od sebe - osvajaš titulu. Relano su samo razbili Villu u drugom poluvremenu i Spurse u cijeloj utakmici. Ostali derbiji sve ista igra
2. Ako ovo nije planski i taktički, onda ipak nisu toliko jaki koliko sam mislio
Hajd nadji mi da sam ja pricao nesto u superlativima za Hojlunda...Rosicky je napisao/la: ↑08 jan 2026, 22:37Istu priču ste imali za Hojlunda.Anoniman je napisao/la: ↑08 jan 2026, 22:36Šeško ima 22 god. ako ga zdravlje posluzi i zdrav razum Uniteda on bi trebao u sljedecoj sezoni biti korak uz Halanda po broju golova..
Hojlund nema skok za PL,nema igru ledjima...
Jednu sezonu je odigrao ok,i nakon tog nista...
Mislim United je imao losiji roster, dolazak Cunhe,Mbeuma,Lammensa je ucinio ekipu jacom ali sredina terena wbekovi su katastrofa...
A najveci problem je uprava...
Pogresni klubovi otpustise trenere bezveze, a Arsenal jos cuva neznalicu svoju
Taliban zasluzuje da choka jos jednu titulu
Najgori fuzbal u eplu od 2000ih zahvaljujuci talbaneru.
Sve se svelo na prekide i ubacivanja iz auta
Najgori fuzbal u eplu od 2000ih zahvaljujuci talbaneru.
Sve se svelo na prekide i ubacivanja iz auta
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E Boga mi sramota za Arsenal, kastrirani Liverpool da ne mogu dobiti, uzas…
Sramotna utakmica arsenala.
Moj konačan odgovor je pod BLenyYoro15 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 22:38Sad sam u dilemi u vezi Arsenala i Artete. Večeras su me razočarali, čak i ako dobiju ovo na kraju.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Toliko pišete o Bruni i ciganiji, a ovdje vri od ciganije na terenu
Martinelli klošarčina obična.
Konate dragi pljunut si ga trebo. Kakva ekipa smradova, zauvijek prosjecan klub dzaba im sve
Srce, čast i ponos!
Koja nemoc buduceg sampiona. Martineli pokazatelj mentaliteta i svega ono sto Arsenal predstavlja 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A šta očekivati od sakupljača sekundarne sirovine iz južne AmerikeLenyYoro15 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 22:52Toliko pišete o Bruni i ciganiji, a ovdje vri od ciganije na terenu
Nisam dugo gledao Arsenal, ali ovo? Slabo vam je ovo Topnici, nisam oduševljen novim prvakom.
Sramotna utakmica Liverpula, bez ambicija, bez šuta u okvir
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.