Izvukao je Memica iz nicega. Vjerujem da i u ovom momku ima nesto
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hajd sve, al onaj srpski panj iz Salzburga u Lazio za 13 mil. 
Nemoj yebat da je presao u Lazio.
Al ima menadzera, svaka mu cast.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jbg, imaju Zvezdu tamo koja je redovna u Evropi, pa i LP ponekad. Izbacuju stalno nekakve mlade igrace (ali upitne kvalitete po meni). Uvaljuju ih u reprezentaciju dok se ne prodaju. Reprezentacija skoro stalno igra na velikim takmicenjima.
Mi nista jos uvijek od toga nemamo. Za reprezentaciju ce se to promijeniti vrlo vjerovatno u buducnosti, ali klubove jako tesko. Eto ova KL je 2 koplja ispod EL. Ja cisto sumnjam da bi tamo neki nas klub upisao 1 pobjedu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imamo nevjerovatno lošu domaću produkciju kadra. Pa evo iz trenutne reprezentacije tu su Vasilj, Memić, Katić, i možemo dodati Petra Sučića bez obzira što ne igra za nas. U čitavoj deceniji što smo mi stvorili vrijedno pomena, to je to, ostalo je dijaspora. Jednom u par godina se desi neki fin izlazni transfer iz Premijer lige ali ti igrači se uglavnom ne pokažu dovoljno dobrim za bilo šta jače od turske lige. Evo jedna vježba, sastavite reprezentativni spisak od 25 igrača kad ali samo s igračima koji su stasali u BiH.
Pa eto Srbi su iskreirali ovih par igraca sto su prodali, Hrvati redovno, i to su igraci koji imaju potencijal da igraju na visokom nivou, a nasi nista. Jednostavno ne znamo ni kopirati druge. Dzaba nam sto imamo talenta. Treba u svakom timu da imamo po 3,4 mlada talenta da su starteti da bi se nesto moglo stvoriti
Mozda bas nemamo talenta kako mi samo o nama mislimo ?
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Bogami moglo bi nesto biti od Belmina Beganovica.Bas ga guraju u Sturmu.Evo danas u prvih 11 protiv Brugea u prijateljskoj i zabio dva gola u prvih 25 minuta
Za njega je Belmin Habibović rekao da nije nešto previše zainteresovan za nas.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:10Bogami moglo bi nesto biti od Belmina Beganovica.Bas ga guraju u Sturmu.Evo danas u prvih 11 protiv Brugea u prijateljskoj i zabio dva gola u prvih 25 minuta
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Nesto ne vjerujem u tu priču.Belmin je rodjen u Bihacu i prve korake je napravio u Jedinstvu.Svaki odmor dečko je u Bihacu nije od onih likova koje boli qrc za domovinom nego on redovno dolazi.Druga stvar i ako ima neka priča ja vjerujem da nikad nije ni kontaktiran od naših iz saveza,a druga stvar igra za Austriju u-21.Niko nece izaci u javnost i reci hocu da igram za drugu državu a možda ti to može donijeti problem za buduću karijeru.Zglavkar je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:21Za njega je Belmin Habibović rekao da nije nešto previše zainteresovan za nas.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:10Bogami moglo bi nesto biti od Belmina Beganovica.Bas ga guraju u Sturmu.Evo danas u prvih 11 protiv Brugea u prijateljskoj i zabio dva gola u prvih 25 minuta
Slična je priča bila sa Huseinom Balicem koji je isto iz Bihaca i kojeg poznajem lično i veći dio njegove familije.Bila je priča nece da igra za nas.On je itekako htjeo igrat za Bosnu ali nikad nije bio ni jedan kontakt iz našeg saveza i na kraju je dobio poziv A repke Austrije.Doduse od njegove karijere nije bilo ništa posebno jer sad igra u drugoj poljskoj ligi ali je isto bio talenat poput Belmina čak su i poprilično slični igraci, valjda od Belmina bude nešto više
Nije qurac kontaktiran. Ova garnitura u staffu zna svako bh uho što šuta loptu u rasponu od 15 do 35 godina.
+1
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nema promil šanse da nije kontaktiran. Ekipa koja iskopa nekakvog lika iz Argentine i koja je haman pitala svakog fudbalera sa hrvatskim pasošem da nema kakvu babu iz Bosne da ne vidi nekakvog Belmina Beganovića iz Sturma kroz kojeg nam je prodefilovalo troje drugih reprezentativaca.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:16Nesto ne vjerujem u tu priču.Belmin je rodjen u Bihacu i prve korake je napravio u Jedinstvu.Svaki odmor dečko je u Bihacu nije od onih likova koje boli qrc za domovinom nego on redovno dolazi.Druga stvar i ako ima neka priča ja vjerujem da nikad nije ni kontaktiran od naših iz saveza,a druga stvar igra za Austriju u-21.Niko nece izaci u javnost i reci hocu da igram za drugu državu a možda ti to može donijeti problem za buduću karijeru.Zglavkar je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:21Za njega je Belmin Habibović rekao da nije nešto previše zainteresovan za nas.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:10Bogami moglo bi nesto biti od Belmina Beganovica.Bas ga guraju u Sturmu.Evo danas u prvih 11 protiv Brugea u prijateljskoj i zabio dva gola u prvih 25 minuta
Slična je priča bila sa Huseinom Balicem koji je isto iz Bihaca i kojeg poznajem lično i veći dio njegove familije.Bila je priča nece da igra za nas.On je itekako htjeo igrat za Bosnu ali nikad nije bio ni jedan kontakt iz našeg saveza i na kraju je dobio poziv A repke Austrije.Doduse od njegove karijere nije bilo ništa posebno jer sad igra u drugoj poljskoj ligi ali je isto bio talenat poput Belmina čak su i poprilično slični igraci, valjda od Belmina bude nešto više
Zadnja izmjena: Zglavkar, dana/u 08 jan 2026, 17:25, ukupno mijenjano 2 puta.
To sto dolazi u Bihać ne znači da je zainteresovan.... I Alen Halilović je dolazio u Klokotnicu neni,pa ništa 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Lijep gol dao sa nekih 20 metara i Karic mu asistiraoNebeskaSila96 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:10Bogami moglo bi nesto biti od Belmina Beganovica.Bas ga guraju u Sturmu.Evo danas u prvih 11 protiv Brugea u prijateljskoj i zabio dva gola u prvih 25 minuta
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ja mislim na to da nije kontaktiran jer realno nije on nista napravio do sad u karijeri da dobije poziv za mlade svakako nema pravo nastupa.
-
signalidunapark
- Kontakt:
1. NovacSheyi je napisao/la: ↑08 jan 2026, 13:37Pa eto Srbi su iskreirali ovih par igraca sto su prodali, Hrvati redovno, i to su igraci koji imaju potencijal da igraju na visokom nivou, a nasi nista. Jednostavno ne znamo ni kopirati druge. Dzaba nam sto imamo talenta. Treba u svakom timu da imamo po 3,4 mlada talenta da su starteti da bi se nesto moglo stvoriti
2. Ozbiljne akademije s trening centrima
3. Ozbiljni stručnjaci u omladinskim pogonima
4. Novac
Ako imaš ovo, iskreirat ćeš ih.
Petkovic iskreno o Anelu. 
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.