Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Asteriks

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Asteriks » 08 jan 2026, 12:50

Baboon je napisao/la:
08 jan 2026, 12:46
Asteriks je napisao/la:
08 jan 2026, 12:36
slika

Propalo društvo.
unknown :?:
👽
A smooth sea never made a skilled sailor.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 08 jan 2026, 12:50

alemsa je napisao/la:
08 jan 2026, 12:19
Epidaurus je napisao/la:
08 jan 2026, 10:49

Oficijelna autopsija Floyda je potvrdila da je smrt nastala zbog gusenja odnosno da ga je policajac ubio. Samo mentalno retardirani alt right polumislioci mogu i pored oficijelnih dokaza tvrditi da je umro od predoziranja. Takodjer i smao mentalno retardirane osobe, pored svih videa koje smo vidjeli gdje je i vise nego jasno da ne ide na agenta autom, mogu tvrditi da je isla pregaziti agenta i da je ubistvo opravdano. Veliki broj puta smo se uvjerili da ti apsolutno spadas u tu grupu.
Bas si mi se nagovorio, cestitam. :rol:
Ko je rekao da je isla pregaziti agenta nakon cijelog videa? Ukljuci taj svoj neretardarni mozak pa skontaj da je to real life situacija da nema mogucnosti usporenog snimka :rol: . Jedan agent kod vrata govori osobi da izadje iz auta, agent ispred vozila gleda sta se desava i u datom momentu auto krece prema njemu, u tom momentu vadi pistolj. Naravno da je covjek pomislio da ce ga mozda pregaziti autom, jer krece da bjezi, kako ce on znati njene namjere, ocigledno da lice ne suradjuje. Osoba koja ne suradjuje stavlja sebe u poziciju vise opreznosti od strane policije. Naravno da je opravdano, jedino ako mislis da je pucao ovaj lik kod vrata, nije on pucao, pucao je agent kod karambolke/ispred vozila.
Ma i vise nego dovoljan razlog da nekom prospes glavu. Pretpostavka. Druze, dobronamjeran savjet, nemoj.
1946-1987

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 08 jan 2026, 12:56

Ok, krenula na njega. Reci cemo. Relativnom malenom brzinom, sa vozilom koje se tek pokrece. Ovaj se bez vecih problema izmakao i pucao. Pucanj nije uticao na brzinu ni smjer vozila prije i tokom njenog “pokusaja ubistva” policajca.

Svugdje u svijetu se cijeni proporcionalnost napada (ove zene) i odbrane (policajca). Sta tu nije jasno? Jel se opasnost mogla otklonit iskljucivo ubistvom? Cime je ova isla, tenkom i brzinom od 80 km/h?

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 jan 2026, 12:57

Cim shvatis da ICE agent NEMA pravo privoditi USA drzavljane bez osnovane sumnje da sakriva ilegalca, svhatit ces i zasto doticna nije imala ama bas nikakav razlog izaci iz auta. Plus kao sto vec rekoh postoje izjave ocevidaca da joj je drugi agent rekao da ide odatle i postoji na videu dio gdje ICE auto prolazi pored nje i ona mu mase. Da, maskirani ICE terorista je namjerno ubio zenu na pravdi Boga bez da je ona uopce krenula autom na njega ili ga na bilo koji nacin ugrozla. To potvrdjuje i video gdje se jasno vidi da mota puni desni da ide od njih i cinjenica da su dva smrtonosna hica ispaljena kroz otvoren prozor auta kad je ova vec prosla pored teroriste. Ostaje naravno uvijek velika mogucnost da narandzasta MAGA kurcina u ustima ti muti ionako upitno funkcionalan razum pa nisi sposoban sabrati dva i dva.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 jan 2026, 13:13

Kajzer10 je napisao/la:
08 jan 2026, 12:43
Nemoc argumenata :urnebes: :urnebes:
Jasta nego, ja cim vidim i u random diskusijama (fb, forumima itd.) random ljudi, da neko nekog pocne nazivati imenima odma pomislim da je ta osoba izgubila i da ne zna sta ce vise.

Epidaurus je napisao/la:
08 jan 2026, 12:57
Cim shvatis da ICE agent NEMA pravo privoditi USA drzavljane bez osnovane sumnje da sakriva ilegalca, svhatit ces i zasto doticna nije imala ama bas nikakav razlog izaci iz auta. Plus kao sto vec rekoh postoje izjave ocevidaca da joj je drugi agent rekao da ide odatle i postoji na videu dio gdje ICE auto prolazi pored nje i ona mu mase. Da, maskirani ICE terorista je namjerno ubio zenu na pravdi Boga bez da je ona uopce krenula autom na njega ili ga na bilo koji nacin ugrozla. To potvrdjuje i video gdje se jasno vidi da mota puni desni da ide od njih i cinjenica da su dva smrtonosna hica ispaljena kroz otvoren prozor auta kad je ova vec prosla pored teroriste. Ostaje naravno uvijek velika mogucnost da narandzasta MAGA kurcina u ustima ti muti ionako upitno funkcionalan razum pa nisi sposoban sabrati dva i dva.
Imali su pravo biti tu, na zadatku su bili, i imaju pravo uci u intereakciju sa bilo kim ko se tu nalazi.

https://www.facebook.com/share/v/1Au6eEwFBy/

Slazem se s ovim likom, i upravo je rekao sve sto mislim. Da se ne vrtimo u krug, eto to je moje misljenje. Engleski znas, eto da zavrsimo.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 jan 2026, 13:24

Sad pogledah video, ovo samo retardiran čovjek može braniti Bgm.
Ne znam šta tebi treba da ovdje braniš ove retardirane odluke.
Od sada samo @soko ima pravo da nam donosi informacije iz Amerike. Ti si previše bolestan i neškolovan.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 08 jan 2026, 13:25

Ti nisi iznio nikakve argumente.

Ko ni taj predsjednikov dupelizac. Njegove rijeci imaju tezinu u pm.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 08 jan 2026, 13:26

alemsa je napisao/la:
08 jan 2026, 13:13
Imali su pravo biti tu, na zadatku su bili, i imaju pravo uci u intereakciju sa bilo kim ko se tu nalazi.
I Arkanovci su bili na zadatku 1992. u Bijeljini.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 08 jan 2026, 13:31

ArtemisFowl je napisao/la:
08 jan 2026, 13:26
alemsa je napisao/la:
08 jan 2026, 13:13
I Arkanovci su bili na zadatku 1992. u Bijeljini.
I branili su se od naroda koji ih je htio ubiti

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 08 jan 2026, 13:39

Ovo mi vise lici na demokratske vrijednosti Sjeverne Koreje nego SAD-a.

Jos malo ce se i zrak klasifikovati kao moguce oruzje protiv zvanicnih lica.

Dise u tvom pravcu —-> prospes mu mozak.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 jan 2026, 13:42

Ma najgore sto ima bruku retarda koji brane ovo i podržavaju.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 jan 2026, 13:44

jasmin10 je napisao/la:
08 jan 2026, 13:24
Sad pogledah video, ovo samo retardiran čovjek može braniti Bgm.
Ne znam šta tebi treba da ovdje braniš ove retardirane odluke.
Od sada samo @soko ima pravo da nam donosi informacije iz Amerike. Ti si previše bolestan i neškolovan.
A ko je rekao da to opravdavam i da se slazem s tim? Dapace smatram da u dosta navrata koriste prekomjernu silu. Ti odes u Saudijsky Arabiju i ukrades nesto, ljudi ti ruku odsjeku, ti se zalis. Americka policija hoce ubiti kralju, i u dosta navrata su trigger happy. Moras biti retardiran da im das i zrno promila povoda da te roknu (jer hoce u to ne sumnjaj), kao sto moras biti retard da krades po Saudijskoj Arabiji. Samo sto izgleda vi ne kontate moju sustinu/srz poente.

A za to drugo, ko si ti da odredjujes ko ima nesto pravo ili ne, nek me @admin odrstrani ako hoce, ovo je javni forum i imam pravo da pisem sta hocu dok je u sgladu sa operatorima istog, komd se ne svidja ima listu gnjavatora.

@ArtemisFowl

Uozbilji se jebte, neozbiljno skroz, nisu ti Arakonvci bili sluzba Bosne i Hercegovine. Svasta jebte

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 08 jan 2026, 13:49

Kad god je dosadno na forumu, alem izvali neku glupost, admin zna šta radi. :salut:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 jan 2026, 13:51

Ali jaka izjava gradonačelnika Minneapolisa.

Je li realno koliko ljudi podržava ovo, čuj krenula da ih gazi, a to što nisu pustili doktora na licu mjesta da je pogleda? Yebeni Amerikanci.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 jan 2026, 13:52

VensanKasel je napisao/la:
08 jan 2026, 08:22
Kajzer10 je napisao/la:
08 jan 2026, 08:19
:urnebes:

Haj nadji citav video, bez ovog pametologa sto ga je smanjio na 0,25. Samo budaletina ovo moze opravdavati.

Je li ovo ? Sve čisto , šta vam je ?
Drug, izbjegavaj taj fox news. Vijesti u americi su smece a taj fox news je daleko najgori sti ima.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 jan 2026, 13:53

Benjamina Karić je show.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 jan 2026, 13:54

Fox je doslovno američki Klix kojeg Vensan toliko pljuje, a ovdje se poziva na isti :rol:

Ovo ne možeš izmisliti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 08 jan 2026, 13:58

U sta vi gledate, zena pregazila agenta, zar ne vidite nogu ispod auta? Bio je cetvrti lik kojeg je pregazila.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 08 jan 2026, 14:01

alemsa je napisao/la:
08 jan 2026, 13:44
@ArtemisFowl

Uozbilji se jebte, neozbiljno skroz, nisu ti Arakonvci bili sluzba Bosne i Hercegovine. Svasta jebte
Jesu bili u službi Miloševićevog režima u Jugoslaviji. Al evo pošto su oni bili paravojska, bio je SDB, bila je JNA u Hrvatskoj i Sloveniji. Nije ni ovo služba Minssote.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 08 jan 2026, 14:09

Bundesliga je napisao/la:
08 jan 2026, 13:54
Fox je doslovno američki Klix kojeg Vensan toliko pljuje, a ovdje se poziva na isti :rol:

Ovo ne možeš izmisliti.
Ma čuo sam ja za FOX samo pojma nemam kako rade , ukucao video Minnesota shooting i njega prvo izbaci ... Od Amerikanaca sam čuo za CNN i FOX , slabo baš to pratim . Morao guglati šta je MAGA kad se ovdje počelo pisati , sad guglao šta je ICE ...

A smeće od kliksa ću vječno pljuvati , koliko god to nekima smetalo .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.