Jah eto u ovom slucaju ni on ni menadzer ne bi trazili nistaSport90 je napisao/la: ↑07 jan 2026, 09:29Usustin gotovo na isto dodje platio otkupninu klubu ili provizije menadzeru, igracu i jos vecu platu jer dolazi kao slobodni agent. Pa Real M je Mbapeu i menadzeru istresao 150 mil za potpis ugovora.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 jan 2026, 00:12
Pitanje hoće li neko istresti 35-40 koliko traže s obzirom da ima još 6 mjeseci ugovora.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja bih njih zavlačio do 31.01. sa nakih 40mil a onda odšetao. Igrač ima još 6 mjeseci ugovora a gujica zinula
4-IN-A-ROW
- Maroon1946
- Kontakt:
Ma City mora uzeti po svaku cijenu bar jednog štopera, sa Akeom i Khusanovom ne mogu uzeti ni Carabao.
Tako je, meni je Akanji uvijek bio jedan od boljih stopera Cityja i po meni je greška što su ga se olako odrekli.Maroon1946 je napisao/la: ↑07 jan 2026, 13:15Ma City mora uzeti po svaku cijenu bar jednog štopera, sa Akeom i Khusanovom ne mogu uzeti ni Carabao.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Goldbridge jučer 20 minuta pljuje po Oleu što opet hoće da se vrati. Ne želim ga, zar je zaboravio kakav je rastanak bio itd.
Onda smiruje priču sa:
'' But to be fair, I like Ole.''
'' How can I not love someone who gave me the best night of my life?''
... pause ...
'' ahmm not in that way you prats''
'' I think of '99''
... pause ...
'' oh s*it, glad it was not '69. I would be in trouble''

Onda smiruje priču sa:
... pause ...
'' ahmm not in that way you prats''
'' I think of '99''
... pause ...
'' oh s*it, glad it was not '69. I would be in trouble''
LenyYoro15 je napisao/la: ↑07 jan 2026, 14:28Goldbridge jučer 20 minuta pljuje po Oleu što opet hoće da se vrati. Ne želim ga, zar je zaboravio kakav je rastanak bio itd.
Onda smiruje priču sa:
... pause ...
'' ahmm not in that way you prats''![]()
![]()
'' I think of '99''
... pause ...
'' oh s*it, glad it was not '69. I would be in trouble''![]()
![]()
Ole je naš najbolji trener nakon fergusona, dolazak Ronalda je i njemu i nama poremetio sve. Sad tog kloca nema i ima puno bolju ekipu pa ćemo vidjeti. Ja mu se nadam kao stalnom treneru.
Glory Glory Man United
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja mislim da vam je ipak Mou bio najbolji Poslije Fergija…
Dok je Olea i slicnih u Unitedu,ostali klubovi mogu biti mirni.
Gubio je u ocaju protiv Liverpoola 0:5,Totenham 1:6, Everton 4:0 itd..
I imao je roster za sistem koji je ranije napravljem,mlade igrace koji su igrali za njeg jer je legenda kluba.
Dosao je poslije Murinja, u ekipi Ddg,Pogba,Matic,Rash,Lukaku,doveli su mu Brunu...
I danas je dosao opet u solidan roster samo on klima glavom pa ce dobiti jednog igraca kojeg zeli i dva koja nezeli.
Jedno je dati treneru otkaz i dovesti boljeg od njeg,samo u Unitedu trener dobije otkaz a uprava kao trazi nekog da imenuje..
Svjesni da niko ozbiljan sa reputacijom tu nece doci da mu Berrada i Wilcox odredjuju kako ce igrati ili koga ce dovesti.
Gubio je u ocaju protiv Liverpoola 0:5,Totenham 1:6, Everton 4:0 itd..
I imao je roster za sistem koji je ranije napravljem,mlade igrace koji su igrali za njeg jer je legenda kluba.
Dosao je poslije Murinja, u ekipi Ddg,Pogba,Matic,Rash,Lukaku,doveli su mu Brunu...
I danas je dosao opet u solidan roster samo on klima glavom pa ce dobiti jednog igraca kojeg zeli i dva koja nezeli.
Jedno je dati treneru otkaz i dovesti boljeg od njeg,samo u Unitedu trener dobije otkaz a uprava kao trazi nekog da imenuje..
Svjesni da niko ozbiljan sa reputacijom tu nece doci da mu Berrada i Wilcox odredjuju kako ce igrati ili koga ce dovesti.
Malo je to ,trebalo bi bar jos trojicu u januaru
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Anderson je baš igrač kojeg koja god ekipa dovede imat će vrhunskog fudbalera za narednih 5-6 sezona.
Ma i vise ,pa lik ima koliko 21god
Ma s njim se ne moze pogrijesiti ,slicno kao sa Riceom sto je Arsenal napravio,samo sto Anderson tek treba da se vidi koliki mu je plafon ,ali svakako izuzetan igrac
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa dobro ima on jos dosta toga u nogama ,sto sam mislio da je mladji vjerovatno sam ga pomijesao sa WorthonomN3R3D je napisao/la: ↑07 jan 2026, 16:122002. godište je Anderson, ove godine puni 24.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Navodno je LUIS ENRIQUE odbio ponudu za novi ugovor u PSG. Neki su se raspisali da bi mogao biti Pepov nasljednik što nikako ne bi bilo loše.
Enrique je bukvalno Pep2.
Ne znam šta da mislim o tome. Radije nekog konvencionalnog da se malo kaotično igra
Ne znam šta da mislim o tome. Radije nekog konvencionalnog da se malo kaotično igra
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.