Ako je istina,impresivno.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
U mnoštvu komentara punih kompleksa, svaka čast HŠK Posušje na transferu Luke Mikulića, spominje se odšteta od oko 500.000€.
Ma on ovaj Nemanja , hansbosna ima ih jos evo glava ako to nije sve jedan lik , dobro si reko ko da ima notifikaciju na spominjanje bilo cega sto ima veze sa hrvatima eto ovih profila da objasnjavaju kako su oni superiorni u svemunapapijri1987 je napisao/la: ↑07 jan 2026, 13:08Najfascinatniji lik na forumu je ovaj iz Gabele. Kod lika ima opcija da mu mobitel zvoni kad se na forumu spomenu hrvatstvo,zrinjski... Covjeka apsolutno niko ne spominje,nikom ne nedostaje,njegov klub apsolutno nebitan. Ali eto ti njega na forum da on nama objasni kako je Zrinjski ovo Zrinjski ono hrvati ono hrvati ovo.
Prica se po supama i stalama Gabele da je jednom cak i Marici rekao da obuce gace i prekidaju sa snosajem jer mora da brani hrvatski narod () i Zrinjski na ss ba forumu.
Eto baš sad uveli kad je vaša k.určina od kluba u poziciji da uzme trofej. Kako je Štimac znao za pravilo? Objasni. Očito vam se namjestilo.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Arena Grbavica cetiri uefa zvjezdice, idemo po grupnu fazu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 jan 2026, 13:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Shategabri
- Kontakt:
Jedan dan ugrozeni, drugi dan trpaju nesto, treci dan ustase, cetvrti dan stimac place. Allahu dragiNeSamSafetee je napisao/la: ↑07 jan 2026, 13:16Toliko vrijedi stranački sendvič i džaba ulaz na utakmicu?
Ono što je sigurno gledajući upise na ovom forumu jest da pitari najviše i najljepše revu. 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Najbolje finale od kako postoji ova država. Zato su u takvim utakmicama potrebni klubovi kao što su Velež, Sarajevo, Željo, Čelik. Ovi politički klubovi mogu masovno samo par kilometara do Širokog ili Laktaša zato im i štele utakmice kao ovu o kojoj je rasprava da se ne sramoteMadafaka je napisao/la: ↑07 jan 2026, 12:45Naravno da su prazne tribine kad igraju Zrinjski i Borac. 10.000 ljudi je bilo u finalu Kupa kad su igrali Sarajevo i Velez.LavoviGabela je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:59Koji je smisao igrati Superkup pred praznim tribinama kao prošle godine ?
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 07 jan 2026, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
- LondonBlues
- Kontakt:
Trebali su prvo vas pitat ili cekat da ne budete dio superkupa pa napravit ono sto smatraju najboljim za nogomet u BiH?
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
- Shategabri
- Kontakt:
Koga ba vi trpate usta vas ****, da vam nije politike beusa covica postojali nebi,**** vas usta jadna, bas ste jadan klub, i svaki dan sve jadniji postajete,sa ovim stvarima izvan terena bijednici jedni, samo necete to da priznate, šatro vi neki element nesto, vi ste obicna **** koja meda ne moze izvan kamenjarskog mjesta...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Svjesni su oni da su mali, onda se koprcaju sa ovakvim glupostima. Ponavljam, gdje god drugo da se igra između 200 i 300 bi vas bilo.
- LondonBlues
- Kontakt:
Al cemo vas napunit jedno 4-5 komada vec vidim u vasoj mrezi.Rule_hz je napisao/la: ↑07 jan 2026, 13:22Koga ba vi trpate usta vas ****, da vam nije politike beusa covica postojali nebi,**** vas usta jadna, bas ste jadan klub, i svaki dan sve jadniji postajete,sa ovim stvarima izvan terena bijednici jedni, samo necete to da priznate, šatro vi neki element nesto, vi ste obicna **** koja meda ne moze izvan kamenjarskog mjesta...
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
- Shategabri
- Kontakt:
Jel ko inače ove sezone ili najavljuješ neke bolje daneLondonBlues je napisao/la: ↑07 jan 2026, 13:25Al cemo vas napunit jedno 4-5 komada vec vidim u vasoj mrezi.Rule_hz je napisao/la: ↑07 jan 2026, 13:22Koga ba vi trpate usta vas ****, da vam nije politike beusa covica postojali nebi,**** vas usta jadna, bas ste jadan klub, i svaki dan sve jadniji postajete,sa ovim stvarima izvan terena bijednici jedni, samo necete to da priznate, šatro vi neki element nesto, vi ste obicna **** koja meda ne moze izvan kamenjarskog mjesta...
Koševo Zapad
Novi direktor op, nova skaut sluzba, skolovanje, smjestaj za djecu…
Ide novi teren na ljeto, a sljedece godine novi zapad
B tim se vracaa, trazi se rijesenjee za kamp , fasada sjever, novi jug
Konacno da docekam ovaj trenutak
Ide novi teren na ljeto, a sljedece godine novi zapad
B tim se vracaa, trazi se rijesenjee za kamp , fasada sjever, novi jug
Konacno da docekam ovaj trenutak
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
I na kraju cete dobit qurac kao i do sad
Lopov laze, ovi se pale
Historija se ponavlja
Shategabri je napisao/la: ↑07 jan 2026, 13:26Jel ko inače ove sezone ili najavljuješ neke bolje daneLondonBlues je napisao/la: ↑07 jan 2026, 13:25Al cemo vas napunit jedno 4-5 komada vec vidim u vasoj mrezi.Rule_hz je napisao/la: ↑07 jan 2026, 13:22Koga ba vi trpate usta vas ****, da vam nije politike beusa covica postojali nebi,**** vas usta jadna, bas ste jadan klub, i svaki dan sve jadniji postajete,sa ovim stvarima izvan terena bijednici jedni, samo necete to da priznate, šatro vi neki element nesto, vi ste obicna **** koja meda ne moze izvan kamenjarskog mjesta...![]()
Kakvi bolji dani, ljudi od puta ne smiju vise ni onaj most preci kamoli doci do bradine..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Objavljeno je da stranici saveza u propozicijama prije intervjua sa Stimcem. Mogao je da zna svako ko je pratio sajt saveza.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pitaju Brkovića šta misli o braći Mirvić u dva kluba, da li su pričali nakon što je Sanin preuzeo kone, on krenuo pričati o semaforima na jugu, o Zrinjskom, Borcu, šta su njihovi ciljevi 
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Balorda, LoveFootball1987 i 15 gostiju.