2021
Prvi dan - 78
2022
Prvi dan - 52
2023
Prvi dan - 119
2024
Prvi dan - 114
2025
Prvi dan - 330
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne, ovo je rekord.
Dobro smo krenuli, valjda nastavimo jakim tempom
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
kraljlavova
- Kontakt:
Hajde jos jedan i 700
Na kraju ce ispast dobar potez sto su stavili clanske malo kasnije pa se raja nahajcala
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Nemaš razlog biti iznenađen. Forum nije bio i nikad neće biti mjerilo stanja i dešavanja u i oko kluba. Prvenstveno mislim na ovaj forum, gdje se može prijaviti svako a ne samo navijači Sarajeva.DoktorXabaras je napisao/la: ↑06 jan 2026, 18:55Mi smo neuništivi, mi smo kao Titanik.tabba77 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 18:45Po meni je sasvim realno jer je za manje od 6 sati već 678 članova. Hajmo pitari, još malo fali do 1000.DoktorXabaras je napisao/la: ↑06 jan 2026, 17:29
To baš i nije realno, skok za više 100% u odnosu na predhodne godine, previše je čak i za nas.
Nije da nismo navikli u svemu pretjerivati.
Nikakvo pretjerivanje, već realnost.
Ako nas nema 1000 koji ćemo se odmah učlaniti, onda se trebamo zapitati kuda plovi ovaj brod.![]()
![]()
Šala mala, šta znam, ne volim euforiju kod nas jer nam se uvijek obijala o'glavu.
Ja sam baš, baš iznenađen sa ovom brojkom obzirom na sva dešavanja u i oko kluba. Možda i mi ovde na forumu shvatimo da 99,9% navijača ne je.be mišljenja forumaša i komentatora na društvenim mrežama.
Nikad poraz, samo lekcija.
- f0rest1946
- Kontakt:
-
kraljlavova
- Kontakt:
Idemo 700 možemo li večeras do broja 800
"Na pripreme ćemo tako povesti jednog kadeta, zove se Muhamed Dreca, ima 15 godina. Dečko je neizmjerno talentiran, vjerujemo da je on naš Mateo Kovačić i pripremamo mu sličan put kao što je bio Kovačevićev."
Kakvi Telalovici i davat neke velike pare za drugoligaskog igraca sacekat da ga vidimo u PL pa bit ce vremena da se dovede ja sam vise za da se dadne sansa ovim momcima iz akademije kao Dreca, Mehmedovic, Vrban i drugi.
Kakvi Telalovici i davat neke velike pare za drugoligaskog igraca sacekat da ga vidimo u PL pa bit ce vremena da se dovede ja sam vise za da se dadne sansa ovim momcima iz akademije kao Dreca, Mehmedovic, Vrban i drugi.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Cija li je idena bila da se ljubimci uclane? 
Kakvi debili majko moja, pa ovo nisu istine.
Kakvi debili majko moja, pa ovo nisu istine.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ovo s "ljubimcima" mi se hm ne svidja. Zasto? Zato što mi vise liči na "boli nas k... nek učlanjuju i ribice i cuke i mace samo nek daju cvaju". Nekako mi djeluje kao igranje našom bezuslovnom ljubavlju prema Klubu, ne poštuju nas ovim. Platicu kartu, učlaniti se i u Klub i Hz, kupovacu u oba fan shopa i Kluba i Hz ali ovo m je baš nekako smijanje u lice. Ne znam mozda griješim ali tako mi djeluje. Ova objava s Haskićem smo mi a ne ovo s "ljubimcima"!
Au koje zakucavanje sa clanskim, bez ikakve najave i hajcanja, svaka cast bgm.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ka to gledam kao jedini način da se poveća broj članova, jer do sada uvijek se učlanjuju skoro isti ljudi. Sada će ti isti ljudi uplatiti još koju člansku.ŠTA_JE je napisao/la: ↑06 jan 2026, 19:26Ovo s "ljubimcima" mi se hm ne svidja. Zasto? Zato što mi vise liči na "boli nas k... nek učlanjuju i ribice i cuke i mace samo nek daju cvaju". Nekako mi djeluje kao igranje našom bezuslovnom ljubavlju prema Klubu, ne poštuju nas ovim. Platicu kartu, učlaniti se i u Klub i Hz, kupovacu u oba fan shopa i Kluba i Hz ali ovo m je baš nekako smijanje u lice. Ne znam mozda griješim ali tako mi djeluje. Ova objava s Haskićem smo mi a ne ovo s "ljubimcima"!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma presmijesno al et, takav je vakat da su ljudima danas ljubimci zamijenili djecu. Garant je neko bio u fazonu "sto ti mozes uclanit svog sina a ja ne mogu svog Flafija", i onda dobijes ovo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Pa i to je jedna od genijalnih ideja lezbacha i qrava koje su se nakotile u klubu !!!napoleon72 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 19:38Ma presmijesno al et, takav je vakat da su ljudima danas ljubimci zamijenili djecu. Garant je neko bio u fazonu "sto ti mozes uclanit svog sina a ja ne mogu svog Flafija", i onda dobijes ovo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sabrina je takođe bila lezbača i qrava, pa su je neki branili životom. 

Kaj će Buldogu cucaknapoleon72 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 19:38Ma presmijesno al et, takav je vakat da su ljudima danas ljubimci zamijenili djecu. Garant je neko bio u fazonu "sto ti mozes uclanit svog sina a ja ne mogu svog Flafija", i onda dobijes ovo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
kraljlavova
- Kontakt:
Ide ovo večeras na 800 za 7 sati vise nego dobro
Imal neko da bi mi produzio clansku, ja mu posaljem prvo pare na paypal, ne mogu platiti preko stranice 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, mnon46, Zaboljesutra i 23 gosta.

.png)