Idemo lagano, uclanite sve sto mozete.
Svako ko postavi bilo kakav uslov za clanstvo u klubu (izuzev finansijskih uslova - ali 25 BAM je manje od 5 kutija cigara, 5 pića u kafiću, 10 kafa…), za mene je za ban momentalni
Lp
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislio sam da zivi u Trebinju. A i to je primjer koji je profesionalac Cimirot. Bez obzira sto zivi u SARAJEVU sigurno rodbina sestre braca amidze dajdze su dole mogao je lagano otic i trazit extra dan dva off za praznike, plus sto je on pun ko brod.
Kako je krenulo ide preko 1k za 24hDoktorXabaras je napisao/la: ↑06 jan 2026, 17:29To baš i nije realno, skok za više 100% u odnosu na predhodne godine, previše je čak i za nas.
Nije da nismo navikli u svemu pretjerivati.
Popravice se i ovo, nadam se.Kako ih dovesti?
- Imamo ih nekoliko na popisu, dobri su, odgovarali bi našim ambicijama, ali njihovi klubovi traže odštete koje mi ne možemo platiti. Imamo svoje probleme, okvire u kojima možemo djelovati, ali svi klubovi u našem okruženju imaju sličnu priču. Znamo u kojem vremenu živimo i tako se moramo ponašati.
To samo oni/one nas podsjećaju da su još uvjek tu ako se kojim slučajem zanesemo dobrim rezultatom ili nekom euforijom.Hordas1990 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 17:33Ako je iko kritikovao uhljebe u klubu ja sam ali se pretjeruje. Kao prvo video strasan, a niko nista. Greska im je sto su ponudili ovo za ljubimce. Jadno je to reklamirati ali koliko nas uclani clanove porodice i sl. koji u zivotu nisu pogledali utakmice a ne otisli na nju? Ne znam sta je razlika izmedju toga i ovoga sto su uradili mada ponavljam greska je i glupo izgleda. Ali uclaniti se i ne pametovati puno po tom pitanju jer to je duznost.
Brate da se ne lazemo ovo su ljudi popizdili jer smo prcali Zeljkana da uclanjuju mrtve, kerove i mikrovalne pa nam se sad odbija od glavu. Realnost je da nas deru ljudi po pitanju clanskih i da ih objektivno nemamo sta prcati nego se uclanjivati i prestici ih, a sve ostalo je supljaDoktorXabaras je napisao/la: ↑06 jan 2026, 18:23To samo oni/one nas podsjećaju da su još uvjek tu ako se kojim slučajem zanesemo dobrim rezultatom ili nekom euforijom.Hordas1990 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 17:33Ako je iko kritikovao uhljebe u klubu ja sam ali se pretjeruje. Kao prvo video strasan, a niko nista. Greska im je sto su ponudili ovo za ljubimce. Jadno je to reklamirati ali koliko nas uclani clanove porodice i sl. koji u zivotu nisu pogledali utakmice a ne otisli na nju? Ne znam sta je razlika izmedju toga i ovoga sto su uradili mada ponavljam greska je i glupo izgleda. Ali uclaniti se i ne pametovati puno po tom pitanju jer to je duznost.
Opet ponavljam oni/one ne trebaju biti razlog da ne pružamo podršku klubu.