Kako ne znas za Karica, ide umjesto Sommera u InterGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:31Evo čujem Haskić se vraća iz penzije, hoće ga Fiorentina umjesto Džeke.
Babić u UTD umjesto Casemira, jel još neko načuo?![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
I šta kažu imali lošu polusezonu, a zadnje tri godine za prvoplasiranim zastaju po dvadeset bodova minimalno. Dobru im je onaj dijagnozu dao i opisao ponašanje prosječnog shizopitara. Uvezali osam bodova i odmah niko ne može prodati igrača osim njih. Šta prodati ne smije se niko ni raspitivati za igrača nekog kluba koje nije FK Sarajevo
-
GavranBeli
- Kontakt:
Al definitivno na ovoj temi mozes vidjeti da su pitari ubjedljivo s najglupljim humorom. Niti je sta smijesno, niti zanimljivo al ne odustaju.
Tarik "Buffon" Karic, Djani "Gutti" Salcin i Andro "Makelele" Babic ce prepisati ovu ligu, realno. Samo da ih uspiju zadrzati malo duze, ali tesko ce biti odoljeti ponudama iz liga 5.
Ja mu od srca želim da prekuca sezonu, završi u La Ligi i nastaviti promovisati naš klub. Ipak je on dijete i produkt Akademije.Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:26Đani Salčin će na kraju sezone imati bolju statistiku od Ljajića, a doveli smo ga za 50 000 a vi toliko mjesečno bacate na Ljajića. Hamzića i Nurkovića prodajte ako nemaju mjesta ipak su oni igrači SarajevaHerson je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:21
Piše ti iznad da isto važi i za ostale klubove u ligi, računajući i Sarajevo. Jasno i nedvosmisleno. Ne znam odakle ti to da nekoga uvjeravam da Sarajevo dobro radi. Troši i Manchester milijarde, pa ne uspijeva ništa napraviti godinama. Mali milion je klubova koji troše bogatstva, pa nemaju rezultate, ako se to uopšte i može dovesti u kontekst sa ovom mizerijom kod nas, koju nazivamo ulaganjem. Možemo i mi na taj način pravdati naš neuspijeh i tješiti se. Naveo sam njih dvojicu samo kao primjer. Nije realno da igraju ispred Ljajića i Elezija.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šerbečić u City dok se Gvardiol ne oporavi, here we go soon
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Ponovit ce se prijatelju ponovit ce se, onda i mi mozemo rec da smo imali krizu na pocetku sezone istu kao vi i zeljo, a ustvari nije to ni kod koga kriza nego realnost.Hordas1990 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:01Velez bi se trebao ozbiljnije pojacati svakako. Fini rezultati pod Ibrom, ali cisto sumnjam da ce se nama i konama ponoviti krize iz ove prosle polusezone. Naravno volio bi da prije njih odete u Europu, ali Bgm treba tu provjerenih igraca da sacuvate cetvrto mjesto.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Kod kona je neznanje, vidicemo sta ce sada bitiRodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:43Ponovit ce se prijatelju ponovit ce se, onda i mi mozemo rec da smo imali krizu na pocetku sezone istu kao vi i zeljo, a ustvari nije to ni kod koga kriza nego realnost.Hordas1990 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:01Velez bi se trebao ozbiljnije pojacati svakako. Fini rezultati pod Ibrom, ali cisto sumnjam da ce se nama i konama ponoviti krize iz ove prosle polusezone. Naravno volio bi da prije njih odete u Europu, ali Bgm treba tu provjerenih igraca da sacuvate cetvrto mjesto.
Kod vas je realnost
Kod nas je jos jedna glupost I.M i dovodjenje Husrefa, tj 3 trenera u polusezoni
Jesu li se ovo na temi udruzila magaRAd i goveda?
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Pa dobro moze i tako,onda cemo mi opet ispast realni a vi glupibvsic je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:45Kod kona je neznanje, vidicemo sta ce sada bitiRodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:43Ponovit ce se prijatelju ponovit ce se, onda i mi mozemo rec da smo imali krizu na pocetku sezone istu kao vi i zeljo, a ustvari nije to ni kod koga kriza nego realnost.Hordas1990 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:01Velez bi se trebao ozbiljnije pojacati svakako. Fini rezultati pod Ibrom, ali cisto sumnjam da ce se nama i konama ponoviti krize iz ove prosle polusezone. Naravno volio bi da prije njih odete u Europu, ali Bgm treba tu provjerenih igraca da sacuvate cetvrto mjesto.
Kod vas je realnost
Kod nas je jos jedna glupost I.M i dovodjenje Husrefa, tj 3 trenera u polusezoni
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- Threeplanetrees
- Kontakt:
RodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:48
Pa dobro moze i tako,onda cemo mi opet ispast realni a vi glupi
Agreement done for €21m deal plus add-ons for the Bosnian goalkeeper.
Karić arrives now in Torino to sign contract after medical tests, he’s gonna be the new keeper
Znaci ide opet 6-7 pozicijaRodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:48Pa dobro moze i tako,onda cemo mi opet ispast realni a vi glupibvsic je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:45Kod kona je neznanje, vidicemo sta ce sada bitiRodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:43
Ponovit ce se prijatelju ponovit ce se, onda i mi mozemo rec da smo imali krizu na pocetku sezone istu kao vi i zeljo, a ustvari nije to ni kod koga kriza nego realnost.
Kod vas je realnost
Mi mozemo ispast glupi ako Mirva i Mamica nekako uspije da otjera drugacije tesko
Zadnja izmjena: bvsic, dana/u 06 jan 2026, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ono sto necete je u Europu ako ostane ovako.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:48Pa dobro moze i tako,onda cemo mi opet ispast realni a vi glupibvsic je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:45Kod kona je neznanje, vidicemo sta ce sada bitiRodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:43
Ponovit ce se prijatelju ponovit ce se, onda i mi mozemo rec da smo imali krizu na pocetku sezone istu kao vi i zeljo, a ustvari nije to ni kod koga kriza nego realnost.
Kod vas je realnost
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Nema šanse da na planeti postoji osoba koja misli da je Salčin bolji igrač od Ljajića, da za Karića "grizu" iz Serie A i da je Babić najbolji DM lige. Odbijam da vjerujem da su ovo ozbiljni postovi.
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakav IbroHordas1990 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:01Velez bi se trebao ozbiljnije pojacati svakako. Fini rezultati pod Ibrom, ali cisto sumnjam da ce se nama i konama ponoviti krize iz ove prosle polusezone. Naravno volio bi da prije njih odete u Europu, ali Bgm treba tu provjerenih igraca da sacuvate cetvrto mjesto.
Oni love nas preko premijera i predsjednika sudijske organizacije
Željo ako se pojaca možda preko kupa - da uzmemo kup
Oni su 4 - riješena su prva 4 na tabeli
Kad sam vidio protiv Sloge u zaostaloj utakmici sudiju Musu sve mi je bilo jasno
Široki ima problema internih i to je to
Nikakav Ibro nego samo guranje sa viših distanci
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nece sigurno.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:43Ponovit ce se prijatelju ponovit ce se, onda i mi mozemo rec da smo imali krizu na pocetku sezone istu kao vi i zeljo, a ustvari nije to ni kod koga kriza nego realnost.Hordas1990 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:01Velez bi se trebao ozbiljnije pojacati svakako. Fini rezultati pod Ibrom, ali cisto sumnjam da ce se nama i konama ponoviti krize iz ove prosle polusezone. Naravno volio bi da prije njih odete u Europu, ali Bgm treba tu provjerenih igraca da sacuvate cetvrto mjesto.
Barem Sarajevu se nece desiti da nakon priprema opet upadne u krizu i izgubi 5/8 utakmica kao ove polusezone.Mi da smo bili samo malo pametniji mogli smo ove godine bez problema bit u 4-5 bodova za prvim.Najmanje 10 bodova bezveze prosuto zbog neznanja a yebale su nas i povrede da valja,po navici...
Zelji najgora polusezona u historiji kluba po meni a nije slutilo na to,kazem opet oni su vise upali u neku psihicku blokadu nego fudbalsku.
Bit ce mrtva trka vas i njih za to 4.mjesto ali vi se morate dobro pojacati.Barem 3 provjerena igraca,s ovim tesko
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 06 jan 2026, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nek neko uclani duskicu za cvajuODRASLI: Cijena godišnje članarine iznosi 25 KM, uključuje članstvo i posebno dizajniranu značku za 80 godina kluba
DJECA: Cijena godišnje članarine iznosi 25 KM, uključuje članstvo za 2026. i tematsku maramu
LjUBIMAC: Cijena godišnje članarine iznosi 20 KM, uključuje članstvo za 2026.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Zasto ne kolega? kad smo mogli Mlinketa vama za dobru lovu. Znaci sve je moguce.bvsic je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:32Kako ne znas za Karica, ide umjesto Sommera u InterGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:31Evo čujem Haskić se vraća iz penzije, hoće ga Fiorentina umjesto Džeke.
Babić u UTD umjesto Casemira, jel još neko načuo?![]()
Trenutno korisnika/ca: MikiPirs, nedimmmm1337, Taree i 17 gostiju.