Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kao i obično daje debilne izjave. Zanemarićemo situacije u kojima je imao puno roster i tad igrao kao kyrac.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja mislim da ga je vise poremetilo odgadjanje utakmice od 15 minuta, ali nebitno
Na kraju ce biti 6 mjesto za uniteda 
Za pola godine od titule do borbe za top 5 sa Chelseam i Unitedom. Wallahi Im done.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gradi se mentalitet nepobjedivih
I Gakpo je zrtva Slotove taktike, ali ne kao ostali. Njemu je dato previse slobode i odgovornosti u igri. Vise nego sto igrac njegovog kalibra moze podnijeti.
On je onaj klasicni tip igraca koji se ne mora vidjeti cijelu utakmicu, ali imace neki momenat lucidnosti, pozicionirat ce se dobro i zabit. Tako je radio prosle sezone u ovo doba i bio je u odlicnoj formi.
Svima nam je bio drazi od Diaza jer je Gakpo imao taj end product koji je kod Diaza izostajao.
On je onaj klasicni tip igraca koji se ne mora vidjeti cijelu utakmicu, ali imace neki momenat lucidnosti, pozicionirat ce se dobro i zabit. Tako je radio prosle sezone u ovo doba i bio je u odlicnoj formi.
Svima nam je bio drazi od Diaza jer je Gakpo imao taj end product koji je kod Diaza izostajao.
Srce, čast i ponos!
Samo Autisticni ima kredit pa moze izgubit 20 tekmi tokom sezone bez otkaza 
Ocekivano, ostat ce i bez Guehija kojeg ce City pokupit za 30 miliona
3dw4rd5 xml doktor

Ocekivano, ostat ce i bez Guehija kojeg ce City pokupit za 30 miliona
3dw4rd5 xml doktor
Realno za Guehija je kriv Hughes, to nam je trebao biti prvi transfer odmah na pocetku roka. Da su dali u startu Palaceu 35-40m rijesili bi se belaja.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ovo je tacno, slazem se sto se tice kritika prema Slotu ali on nije jedini krivac za ovaj nered, ekipa iznad Slota je takodjer kriva za mnogo stvari kao npr za propust u dovodjenju kvalitetnog stopera kalibra Guehia koji moze odmah da starta u prvoj ekipi, ima sve kvalitete potrebne za ovu ekipu, dovodjenje Leonija je odlicna stvar za buducnost ali krenuti u sezonu s Virgilom koji je pri zalasku ako cemo biti realni i ne moze igrati na nivou sezona gdje je mogao da pokriva sam 3 igraca, s Konateom koji je uvijek toplo-hladno igrao otkako je dosao i nikad nece biti igrac svjetske klase jer nema konstantu formu, ogromne su to oscilacije i nije mi jasno sta se desava s covjekom u glavi, s Gomezom koji cijelu karijeru nije odigrao polusezonu bez dvije povrede kamoli cijelu itd. Ocigledno fali zustrine i snage nazad. Na bekovske pozcije su dovedena oba ofanzivna beka samo sto bi ja za Frimponga rekao da je vise wing bek i krilo koje funkcionise bolje u nekim drugim sistemima nego u ovom sto igra Slot osim ako je na krilu, a Kerkez je od svih pojacanja za sad najgore jer je ponudio jednu veliku nulu, uzasan u svim segmentima igre i manjak inteligencije. Sto se tice napada ok je dovesti dva napadaca i odlican izbor ali ganjanje s Isakom i maltretiranje sa svim tim desavanjima je dovelo do toga da ti taj igrac ove sezone nece odigrati nista, Ekitike je jedini kliknuo jako i to je pun pogodak. Mene brine ta odbrana gdje imas manjak stopera, losa forma postojecih, lijevi bocni ti je najgore pojacanje a back up ti je Robbo koji ne moze da odradi full sezonu na nivou i njegove najjace partije su davno prosle, desni bocni Bradley je trebao da vec do sad skoci na nivo vise ali bojim se da je decko limitiran, i dalje previse sirov i po mom misljenju ne moze iznijeti sam sezonu na najjacem nivou za klub kao sto je Liverpool, back up se ne zna ni ko je, igrali su tu Sobo, Gomez i Frimpong, cak i Jones tako da i tu ima problema i nejasnoca. Generalno zadnja linija raspad sistema. Vezni red slicna situacija, fali krvi, mesa, fali destroyer i igrac koji moze da radi presing, da ima dobar tackle i da striktno razara protivnicku vezu, to po pravilu treba da bude Endo i cak zna to da odraduje samo sto Slot Endi ne vjeruje niti ga koristi, iako doduse ovaj je vec u godinama i mozda i nije nivo za Liverpool ali je to jedini igrac tog profila u timu sto je takodjer losa stvar. Imas Gravena kao 6cu i rotiras 3 igraca porednjega, Macca, Sobo i Jones sto je jako tanko i mrsavo. Generalno fali dosta toga i cudno zvuci nakon proslog ljeta ali ovdje treba remont i revizija svega uradjenog do sad.
Koliko se slotara usrao otkaza tokom onog crnog niza da se pretvorio u prime mourinha preko noci.
jel bi pristali da u dvije sezone nakon kloppa osvojimo titulu i budemo 4ti
Itekako, da je prvu sezonu zavrsio 4ti a onda uzeo titulu.
Realnost je da uzeo titulu na kloppov stil i losiju konkurenciju.
Njegov stil cca zadnjih 8 mjeseci, je dovoljan je za neko 6 mjesto a igracki je ovo top2 ekipa uz neke ocite limitacije.
Ako je neko gledao Egipat vcrs mogao je vidjet u kojoj je banani Salah i da ga se treba rijesiti cim prije dok se jos neke pare mogu uzeti.
Pa on ove amatere iz Benina ne moze predriblati, a dvije situacije sa 10m je rijesio ko kadet iz Stupcanice…
Pa on ove amatere iz Benina ne moze predriblati, a dvije situacije sa 10m je rijesio ko kadet iz Stupcanice…
Tako blizu, a tako daleko.
U kojoj fazi završavamo LP?
Tipujem na QF.
Tipujem na QF.
Ma malo mu Slot ubio samopouzdanje, vratit ce se on nakon par golova
Druze nisi neki junior u pubertetu da te trener ubija psihicki, nego faking superstar koji je ispuhao..
Tako blizu, a tako daleko.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Neporaženi još od PSV-a!
Slot i Hughes zaratili izgleda, a nas ceka ozbiljna hargija u cetvrtak
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.