Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Filijala

-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
E cuj IBJB
Zakucavate nema sta
Zakucavate nema sta
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Prelazno rješenje, dok Sanin ne pošalje pare.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Tanka linija izmedju Dzeke, Stevanovica i Balte
Nodi se šlagiro kad je vidio da traže igrača od 33 godine. Fakat yebote mi ga dva-tri puta odstranjivali jer se nije pojavio na treningu radi alkohola noć ranije, ili se pojavljivao mamuran. Odličan izbor. Amin svaki ovakav bio sa SM.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Balta
Sanin se isprsio, još ako dovedu Slavišu Radovića, kako se priča po čaršiji, nebo je granica
Sanin se isprsio, još ako dovedu Slavišu Radovića, kako se priča po čaršiji, nebo je granica
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Jel ovo opet kme kme se cuje od jufkica ?
Zavrnuta pipa
Tik-Tak
Tik-Tak
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Želiš živjeti u Sarajevu, ali nemaš kvalitet za najveći klub. zato ideš u Želju. isto je kao što je bilo i tada s Olimpikom.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Od Stevanovica i Visce do Balte i Radovica
Jos kaze jel to pitari kmece
I kad skontas oni su najglasniji kad treba drzati predavanja ko kakve igrace dovodi,lafo oni bi nesto bolje oni ce se setati ligom sa parama.Uvijek ste nam smijesni bili
Jos kaze jel to pitari kmece
I kad skontas oni su najglasniji kad treba drzati predavanja ko kakve igrace dovodi,lafo oni bi nesto bolje oni ce se setati ligom sa parama.Uvijek ste nam smijesni bili
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 jan 2026, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Tek vidim koliko smo jaki kad su igraci koji nisu mogli na pripreme krenut s nama drugima pojacanja.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ne znate ni vi sto ste ga otjerali,mada sumnjam da je istina da ce kod nas. Nelos igracjurisicduska je napisao/la: ↑04 jan 2026, 22:24Tek vidim koliko smo jaki kad su igraci koji nisu mogli na pripreme krenut s nama drugima pojacanja.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nije imao mjesta. Nazalost. I neprofesionalizam , nije bas cvjecka Balta.imekorisnicko je napisao/la: ↑04 jan 2026, 22:26Ne znate ni vi sto ste ga otjerali,mada sumnjam da je istina da ce kod nas. Nelos igracjurisicduska je napisao/la: ↑04 jan 2026, 22:24Tek vidim koliko smo jaki kad su igraci koji nisu mogli na pripreme krenut s nama drugima pojacanja.
Nije los igrac za 6-7 mjesto.
Ne znam kakve su vam ambicije imate takvih igraca vec, ovo ti normalno pisem nista nije zajebancija.
Možda je ova sezona izgubljena pa ono nećete pretjerivat sto je po meni pametno. Ali isto tako mislim da se sad pravi ekipa za slijedeću godinu. Niko od navijača neće zamjerit pola godine uigravanja, mislim da ste u takvom momentu svijesti da podržite rezove i to. A sto prije to bolje. Bolje sad otjerat 10 dovest 10 nego to uradit na ljeto. Malko vas jebu i dugogodišnji ugovori. Valja to sve isplatiti i dovest. Sto prije krenete u to bolje ćete proći. Jer objektivno osim Sosica niti jedan igrac drugi nije za šampionske ambicije osim Cvetanovskog kad je u formi i Miloševića kojeg nije Adzem znao iskoristiti.
Vama i Radovac ima još 2 godine ugovora. Da ne govorim o ovom škartu od Holanđana, Rakica i sličnih. Nisu se male pare ulupale u dovođenje Adzemovih pulena.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Balte se sjecam kod vas i meni se svidio jer je strasno agresivan igrac i ako se dobro sjecam,Rozman ga je uklonio,a taj se vezni red nakon njega i nije proslavio,moguce da je i do ponasanja.jurisicduska je napisao/la: ↑04 jan 2026, 22:37Nije imao mjesta. Nazalost. I neprofesionalizam , nije bas cvjecka Balta.imekorisnicko je napisao/la: ↑04 jan 2026, 22:26Ne znate ni vi sto ste ga otjerali,mada sumnjam da je istina da ce kod nas. Nelos igracjurisicduska je napisao/la: ↑04 jan 2026, 22:24Tek vidim koliko smo jaki kad su igraci koji nisu mogli na pripreme krenut s nama drugima pojacanja.
Ne znam kakve su vam ambicije imate takvih igraca vec, ovo ti normalno pisem nista nije zajebancija.
Možda je ova sezona izgubljena pa ono nećete pretjerivat sto je po meni pametno. Ali isto tako mislim da se sad pravi ekipa za slijedeću godinu. Niko od navijača neće zamjerit pola godine uigravanja, mislim da ste u takvom momentu svijesti da podržite rezove i to. A sto prije to bolje. Bolje sad otjerat 10 dovest 10 nego to uradit na ljeto. Malko vas jebu i dugogodišnji ugovori. Valja to sve isplatiti i dovest. Sto prije krenete u to bolje ćete proći. Jer objektivno osim Sosica niti jedan igrac drugi nije za šampionske ambicije osim Cvetanovskog kad je u formi i Miloševića kojeg nije Adzem znao iskoristiti.
Vama i Radovac ima još 2 godine ugovora. Da ne govorim o ovom škartu od Holanđana, Rakica i sličnih. Nisu se male pare ulupale u dovođenje Adzemovih pulena.
Sto se nase ekipe tice,onako. Uvijek raja malo precjenjuje ekipu kad pobjedjuje,a potcjenjuje kad gubi. Po meni Željo ima sasvim solidnu ekipu i dobar kostur za nadograđivanje. Golman bi mogao biti bolji. Alić je kako god okreneš među top bekovima ali mu se mora malo prilagodit. Karamarko je dobar stoper,Sedorf u sistemu moze biti jako koristan zbog brzine. Deni je top igrač,Sosic. Osim Cvetana, tu je i Boljevic koji vjerujem moze dati mnogo vise nego kod Adzema. Brazilac nije za Zelje i ako je iskoristiv igrac. Dosta trebapojacanja,ali mislim da se trenutno ova ekipa pljuje vise nego sto zasluzuje.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma slažem se sve ima tu solidnih igrača a da se pobijes sa Zrinjskim i Borcem moraš bit jači od njih. A kod njih ne bi imali mjesta ni Alic ni Sedorf ni Karamarko ni ostali. Tako to posmatram ja bar. Moraš napravit 2x jaču ekipu. Ne igraju oni isti sport.imekorisnicko je napisao/la: ↑04 jan 2026, 22:46Balte se sjecam kod vas i meni se svidio jer je strasno agresivan igrac i ako se dobro sjecam,Rozman ga je uklonio,a taj se vezni red nakon njega i nije proslavio,moguce da je i do ponasanja.jurisicduska je napisao/la: ↑04 jan 2026, 22:37Nije imao mjesta. Nazalost. I neprofesionalizam , nije bas cvjecka Balta.imekorisnicko je napisao/la: ↑04 jan 2026, 22:26
Ne znate ni vi sto ste ga otjerali,mada sumnjam da je istina da ce kod nas. Nelos igrac
Sto se nase ekipe tice,onako. Uvijek raja malo precjenjuje ekipu kad pobjedjuje,a potcjenjuje kad gubi. Po meni Željo ima sasvim solidnu ekipu i dobar kostur za nadograđivanje. Golman bi mogao biti bolji. Alić je kako god okreneš među top bekovima ali mu se mora malo prilagodit. Karamarko je dobar stoper,Sedorf u sistemu moze biti jako koristan zbog brzine. Deni je top igrač,Sosic. Osim Cvetana, tu je i Boljevic koji vjerujem moze dati mnogo vise nego kod Adzema. Brazilac nije za Zelje i ako je iskoristiv igrac. Dosta trebapojacanja,ali mislim da se trenutno ova ekipa pljuje vise nego sto zasluzuje.
Kad im IBJB dodje pijan ko onomad Kostic 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- imekorisnicko
- Kontakt:
Borac ima finu ekipu,ali nista to nije toliko zvjezdano,međutim na stranu suđenje,ta ekipa je dobro i poslozena i vodjena. Zrinjski ima individualno jacu,vi pogotovojurisicduska je napisao/la: ↑04 jan 2026, 22:49Ma slažem se sve ima tu solidnih igrača a da se pobijes sa Zrinjskim i Borcem moraš bit jači od njih. A kod njih ne bi imali mjesta ni Alic ni Sedorf ni Karamarko ni ostali. Tako to posmatram ja bar. Moraš napravit 2x jaču ekipu. Ne igraju oni isti sport.imekorisnicko je napisao/la: ↑04 jan 2026, 22:46Balte se sjecam kod vas i meni se svidio jer je strasno agresivan igrac i ako se dobro sjecam,Rozman ga je uklonio,a taj se vezni red nakon njega i nije proslavio,moguce da je i do ponasanja.jurisicduska je napisao/la: ↑04 jan 2026, 22:37
Nije imao mjesta. Nazalost. I neprofesionalizam , nije bas cvjecka Balta.
I Alen Mešanović dodje na trening pijan ko majka i izvadi kitu i pita saigrace ciji je veći
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.
.png)