E vidiš tu je razlika u suštini i shvatanju uspjeha. .plaćaš ogromnu lovu i dovodiš igrače u prajmu.što u prevodu znači želim biti na vrhu,želim titule,želim slavu jer ti to omogućuje uspjeh sa vrhunskim igračima.koji nisu trebali biti preprodani nego dovesti ekipu na vrhi ,trebali su menadžeri koji su tome mogli odgovoriti..sada plaćaš nedokazane igrače koji možda mogu biti vrhunski ali sa ciljem da ih kada su najbolji prodaš po troduploj cijeni..što znači da si kao klub postao obični distributer ili preprodavac bez imalo želje da budeš na vrhu..jer ako to želiš onda ti je cilj da najbolje zadržiš i kupiš ono što ti treba da unaprijediš ekipu..znači budućnost nikakvajose je napisao/la: ↑04 jan 2026, 17:50Često mijenjanje trenera i dovođenje igrača koje trener ne vidi u svojim planovima su se dešavali i za vrijeme Abramovicha. Samo što je on želio instant uspjeh i dovodio kvalitetne igrače u prajmu, dok je istovremeno razvijao akademiju.
Ovi novi kupuju nedokazane igrače za ogromnu lovu, u nadi da će ih prodati za još veću.
Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
ImaMajstorinho je napisao/la: ↑04 jan 2026, 18:09Ima li ikoga ovdje ko misli da ćemo izvući nešto danas![]()
Joao pedro nema volju za zivotem kamoli za fudbal, strasno kako se vuce po terenu kao da mu se cijeli svijet srusio
-
Majstorinho
- Kontakt:
Opet Badi mame mu se nayebem i njegove i onog ko ga je doveo
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Zasto se trpi jos badiashil?? Pa svaku utakmicu covjek s*ebe nevjerovatno na sta smo spali
- Pensioner26
- Kontakt:
Sterilni ko Burnley
E moj Badi..refleks ko u mrtvog konja,prvo loš pas u sredini pa onda stoji na čovjeku i ovaj ga skrši i dade gol,prije toga kod stative na Halandu ne može ni pogledom pratiti a komo li reagovati,pa se odbi kada nam ne dade autogol..mislim nije samo do njega kolektivno su užasni..baš hoću da kažem strah me Gusta i Badija...Žoao Pedro osim kratkog pasa kada je Džejms mogao žuti dobiti je li ga ko vidio
Radije bi stavio acheamponga na stopera umjesto badija, james na desnog beka a andrey santos sa enzom sredina
- Pensioner26
- Kontakt:
Pa vidiš mu face..da ne uvrijedim prave bolesnike..tačno ima neku psiho facu..tupi pogled..mislim da mu IQ ne prelazi 12 nikako..i još igra u klubu kao Chelsea i još uzeo vrhunsku lovu
Ovo je bilo lakše zabiti nego promašiti, joj Neta...
Tanka je linija od Ashley Cola do Acemponga na beku.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- wadethegreat
- Kontakt:
Ovo je Cak I dobro s obzirom da nemamo trenera I na povrede I na debile koji su na terenu.
Tesko cemo mi do top 4.
Tesko cemo mi do top 4.
- VibeTribeX
- Kontakt:
Enzo je najbolji igrac kojeg imamo ove sezone
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
COYGBiH je napisao/la: ↑04 jan 2026, 18:21ImaMajstorinho je napisao/la: ↑04 jan 2026, 18:09Ima li ikoga ovdje ko misli da ćemo izvući nešto danas![]()
![]()
Loše je realno bilo..bod odličan...jedina prava izrazita šansa za 98 minuta je promašaj Neta...ono što je Palmer promašio loptu ne ubrajam u šanse,da je pogodio loptu onda bi bilo .Koja je svrha ako nije povreda zamjena Achemponga.Hato me razočarao užasan tehnički,prijem lopte,pas...ja kontao biće ofanzivniji a on iz greške u grešku..Palmer očaj..Džejms ..trenutno među top tri beka na svijetu
Bod je zaslužen s obzirom na prikazano u drugom poluvremenu. Po novinarima Rosenior sutra dolazi na predstavljanje kao novi trener...
- Pensioner26
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Buraz Hato nema minute ima 2 mjesecaaqarius je napisao/la: ↑04 jan 2026, 20:34Loše je realno bilo..bod odličan...jedina prava izrazita šansa za 98 minuta je promašaj Neta...ono što je Palmer promašio loptu ne ubrajam u šanse,da je pogodio loptu onda bi bilo .Koja je svrha ako nije povreda zamjena Achemponga.Hato me razočarao užasan tehnički,prijem lopte,pas...ja kontao biće ofanzivniji a on iz greške u grešku..Palmer očaj..Džejms ..trenutno među top tri beka na svijetu
Gdje ce dobar biti Jos kakva je situacija…
Ma odlican bod Nisam se nadao iskreno.
Samo Sam se molio da Nas bas ne nagaze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.