FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da zeli ostati. On i treba i trebao je i do sad biti opcija sa klupe a ne glavni napadac. Ili u slucaju da igramo sa 2 napadaca da on bude onaj koji ganja i pravi pritisak.
Za nadati se da cemo napokon gledati profesionalnce na terenu i u strucnom stabu bez previse gluposti kao proslih godina.
Ako nista, bar ne cure informacije po forumima za sad sto me jako raduje jer me to uzasno nerviralo godinama.
Za mene je jedino i pravo pitanje kakva je situacija sa Gojakom, ne mogu da vjerujem da cemo takvog igraca pustiti bez da smo imali ikakav plan da se momak osposobi i bar proba u igri u narednoj polusezoni na ljepsim terenima.
- VibeTribeX
- Kontakt:
Smiri doživljaj, idioteSeher1921 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 10:33Jel i na Grbavicu dolazis sa zastavom i u dresu ChelsiaVibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 18:24na svakoj ali na svakoj tekmi, svejedno sjedilo se na zapadu ili istoku su isti komentariGavranBeli je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:43Ti jos gori da glupanima nesto objasnjavas. To su nojevi, gubis vrijeme.
red iznad red ispod
lijevo desno oko nas
svi negoduju oko istih stvari
ne pali baklje prati tekmu ganjamo rezultat
ne pali baklje nemamo para i ovako se patimo
ma boli ba njih k
sami sebi svrha![]()
Botino providna obojica plus onaj volimtezeljeo ni jedan od vas nema veze sa Zeljom a sad ajde ukljucite svoje prave nikove pa na temu gdje pripadatw
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
- VibeTribeX
- Kontakt:
To je to, sad se zna ko se pita.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 12:33Al' realno prvi put u zadnjoj deceniji pripreme počinju a nikakvih provjerenih insajderskih informacija nema, izgleda da je novi saziv odlučio da sve radi u strogoj tajnosti.
Čim postoji šef i hijerarhija ljudi počinju da se boje za svoje pozicije.
Nema više skupštine od 50+ ljudi, pa da informacije cure na sve strane.
Tada ih niko nije mogao odstraniti zbog odavanja tajni.
Sada je to itekako moguće.
Mnogi će dobro paziti i vagati šta će kome i kada reći vezano za stvari unutar kluba.
Zadnja izmjena: VibeTribeX, dana/u 04 jan 2026, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
sa krpom je problem sto voli Zelju, ali voli i utopit trenera to je nevidjeno kako radiOrvel je napisao/la: ↑04 jan 2026, 15:16Mislim da zeli ostati. On i treba i trebao je i do sad biti opcija sa klupe a ne glavni napadac. Ili u slucaju da igramo sa 2 napadaca da on bude onaj koji ganja i pravi pritisak.
Za nadati se da cemo napokon gledati profesionalnce na terenu i u strucnom stabu bez previse gluposti kao proslih godina.
Ako nista, bar ne cure informacije po forumima za sad sto me jako raduje jer me to uzasno nerviralo godinama.
nek crknu dusmani, najjaci smo
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Pa Nedo je sam rekao u zadnjem lajvu da mu je nuđen raskid sa isplatom ali je odbio. Ne vjerujem da bi nešto tako izmislio. U Slobodi bi imao siguran dobar tretman, a vjerujem da bi ga azmir dobro i platio ali mu očito nije privlačno igranje federalne lige jer je jasno da čelik ulazi. Nek se samo sprema ima još 6 mjeseci ugovora koje Klub svakako mora platiti i može biti dobra opcija sa klupe. Žao mi je što se ovo sa Adžemom sve izdešavalo jer teško da bi golgeterska situacija bila lošija da je bio dio ekipe.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Yebiga, tu je Adzem napravio gresku. Trpio je Pejica, ovom nije davao sansu. Zali boze sest mjeseci sto je potroseno, nadam se da ce ovaj pametnije.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Makar neko nesto da razbije monotoniju.VibeTribeX je napisao/la: ↑04 jan 2026, 15:27To je to, sad se zna ko se pita onda.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 12:33Al' realno prvi put u zadnjoj deceniji pripreme počinju a nikakvih provjerenih insajderskih informacija nema, izgleda da je novi saziv odlučio da sve radi u strogoj tajnosti.
Čim postoji šef i hijerarhija ljudi počinju da se boje za svoje pozicije.
Nema više skupštine od 50+ ljudi, pa da informacije cure na sve strane.
Tada ih niko nije mogao odstraniti zbog odavanja tajni.
Sada je to itekako moguće.
Mnogi će dobro paziti i vagati šta će kome i kada reći vezano za stvari unutar kluba.
- WeekendOffender
- Kontakt:
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Ovo je dobro ustvari i nije.Nema se vise sta svrljat.Nista niko nezna.Samo kad vidiš na treningu pitanje.Jeko ovaj kad je doso.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Onda je vjerovatno stigo.
Osim ako nije Zastavom 128 kreno.
MA HAJTE MOLIM VAS
-
GavranBeli
- Kontakt:
Da li se Sanin uclanio u THE Manijaci??
Ma dobro to je normalno za trenera i tako te stvari, ali puno je ozbiljnije nego prije gdje svako nesto zna i mahalazeljovolimte je napisao/la: ↑04 jan 2026, 10:22
Za Stojanovica se znalo jos dok je Adzem bio tu.
Za Vuckica isto..
U sustini mozda i ne pregovaramo ni s kim.
Orvel je napisao/la: ↑04 jan 2026, 15:16Mislim da zeli ostati. On i treba i trebao je i do sad biti opcija sa klupe a ne glavni napadac. Ili u slucaju da igramo sa 2 napadaca da on bude onaj koji ganja i pravi pritisak.
Amaterski je bilo izbaciti igrace iz tima koji su i narednu godimu nasi igraci
Pruziti sansu Krpicu i stavit ga s Jaganjcem, Kororom ili Rakicem
Realno bezveze i ja sam bio ljut na Krpica, ali izbaciti ga iz tima, a on jos nas igrac je meni bezveze i nelogicno
Kad ga vec placamo, treba da ga koristimo kako znam, a vjerujem da je je mogao igrati i pomoci ekipi u nekim momentima
Bolje Krpica da su forsirali uz Jaganjaca ili Rakica nego njih dvojicu zajedno, jer pni nemaju jos te rutine i iskustvo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 jan 2026, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- VibeTribeX
- Kontakt:
Gdje je to
Od sutra svaki radni dan od 10 do 18, a subotom od 10 do 16 i clanstvo se obavlja u starom fan shopu
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GavranBeli
- Kontakt:
Samo treba forsirati mlade igrace poput Krpica, ako nije igrao pola godine jos bolje. Put ka uspjeh.
Ne treba, ali treba forsirrati Kororu uz nekog poput KrpicaGavranBeli je napisao/la: ↑04 jan 2026, 17:55Samo treba forsirati mlade igrace poput Krpica, ako nije igrao pola godine jos bolje. Put ka uspjeh.
Bolje Krpic da je igrao nego Konings, takodjer za Jaganjca i Rakica bi bilo bollje da su imali Krpica
Najidelnije bi bilo da imamo nekog od 24 do 28 godina poput Brajanca, Bojadzica ili starijeg poput Dzeke,Djurica i uparit ga sa Kororom
Korora je savrseno dijete za forsirati, ali mora neko biti uz njega stariji da izguramo da bi Korora za 2 godine postao igrac koji ce resetat mreze
Imamo potenencijal cak cetiri u21 napadaca, jer tu je i Garcia (20), ali treba neko iskusan da ih predvodi
Moja poenta je bila bolje Krpic nego Konings i to je sve, a da moze bolje i ja bih volio
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 jan 2026, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆