English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- LenyYoro15
- Kontakt:
Re: English Premier League
Svakakvih stabala sam se nagledo u Unitedu, ali bukva kao Šeško još nije viđena
Ima kod nas plavaca Delap..žestoka konkurencija...engleska bukva na kvadrat...prva tri minuta je karton obavezan i svaki skok na koljenima...hebo majku rahitičnu..Šeško može na časno drugo mjestoLenyYoro15 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 15:03Svakakvih stabala sam se nagledo u Unitedu, ali bukva kao Šeško još nije viđena
Odavno goru utakmicu nisam gledao, i jedni i drugi veze nemaju šta hoće.
Macheda 2LenyYoro15 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 15:03Svakakvih stabala sam se nagledo u Unitedu, ali bukva kao Šeško još nije viđena
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Što je najgore da je recimo Amorim doveo Gyokereša, a Arteta Šeška, obojica bi mnogo bolje igrali jer sistemi ove dvije ekipe uopšte ne odgovaraju ovim napadačima.LenyYoro15 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 15:03Svakakvih stabala sam se nagledo u Unitedu, ali bukva kao Šeško još nije viđena
Šeško bi ulovio ubačaje, i glavom bi dao sigurno par golova, dok bi Gyokereš kontre jeo iz tanjira jer Junajted uvijek stvara viška prostor kad igraju prema naprijed.
Ovako obojica se iskreno muče, sa time da Gyokereš daje znakove života, dok je Šeško relativno mlad igrač i ne može da se izbori sa pritiskom.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Moguće da bi to bilo bolje za obje ekipe.
Ali bukvalno ne vjerujem da momak ne može bazen pogodit. Pa više šansi mu je napravio ovakav loš United, nego što Arsenal napravi Gyokeresu.
U zadnje 4 utakmice (Leeds, Wolves, Newcastle, Aston Villa) fulao je barem 3 čista zicera i još barem 6 dobrih šansi glavom koja mu je kao neko najbolje oružje.
Ali bukvalno ne vjerujem da momak ne može bazen pogodit. Pa više šansi mu je napravio ovakav loš United, nego što Arsenal napravi Gyokeresu.
U zadnje 4 utakmice (Leeds, Wolves, Newcastle, Aston Villa) fulao je barem 3 čista zicera i još barem 6 dobrih šansi glavom koja mu je kao neko najbolje oružje.
Za kad je pomjerena ova tekma Fulham - Liverpool?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Kad pogledam sve napadače u EPL u sezoni 2025/2026, Darwin Nunez bi danas bio Top3 u ligi. I to onakav Darwin koji fula zicere, ništa bolji ne mora biti.
Liverpool je podlegao negativnoj medijskoj prppagandi njega, nisu ga trebali puštati.
Liverpool je podlegao negativnoj medijskoj prppagandi njega, nisu ga trebali puštati.
Dobro su poceli luzeri. 
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Bravo Willsone,kakva golcina
Kad ce ovaj Jones otici iz ekipe **** mu zenu i curu ako ima
Tako blizu, a tako daleko.
Dosadniji smo za gledati od Uniteda pod vodstvom Luje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jel' Frimpong povreda ili?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Što je ba Gaston nestao sa foruma u ovim momentima 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- LenyYoro15
- Kontakt:
Trebali su. Ako gledaš njegovu poslednju sezonu pod Kloppom, da taj Darwin bi bio top3. Pod Slotom nije bio ništa bolji od bilo kog špica iz ove sezone. Sem golova Brentfordu bio je beskoristan cijelu sezonu.LenyYoro15 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 16:32Kad pogledam sve napadače u EPL u sezoni 2025/2026, Darwin Nunez bi danas bio Top3 u ligi. I to onakav Darwin koji fula zicere, ništa bolji ne mora biti.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Dobro se Fulham drzi s obzirom da nema Tetea,Diop ga zasad dobro mjenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.