A Konings, klasa igrač ?rishovski je napisao/la: ↑03 jan 2026, 15:56Nek ste vi u hram dovodili samo provjerene klaseGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 jan 2026, 14:11Iz Austrije ode u Federalnu za Gradinu igrati hahahahhaha
Veliki talenat i veliko pojacanje za Velez![]()
Ne daj Boze nekog iz RS lige ili Federalne da ste doveli![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
1921-2025 nikom te ne damo, radnička klasa, privatizacija je nužnost malih klubovaVirtu4l je napisao/la: ↑03 jan 2026, 18:4237:18
Sredina šestog mjeseca 2025., zvala me Ajla koja upravlja FK Sarajevo.![]()
Razgovarali sat i po, rekla javiće se sutra ili prekosutra, više se nije javila.![]()
![]()
![]()
Veliki klub.![]()
EDO: Šta Ajla ima razgovarati o fudbalu sa tobom.![]()
![]()
![]()
Isto mi se desilo i sa Veležom.![]()
![]()
Samo se Tanović ponovo javio i rekao da nije pravo vrijeme.
VELIKI, VELIKI ŽELJEZNIČAR.![]()
2023.
Horde zla prekinule bojkot
Mirza Varešanović i Ajla Alimanović više nisu dio FK Sarajevo, a Horde zla su večeras i definitivno potvrdile da prekidaju bojkot.
![]()
![]()
![]()
MNON
Eno sad privatizacija, ništa Marko Topić.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Preteći forum shvatio sam da oni nemaju pojma što im se događa u klubu.Više nama Šulenta prenese preko Mamića kakva im je situacija nego što oni oko Koševa mogu saznati.Zadnja prodaja ovoga u 3.talijansku ligu jeste samo da se neke plaće isplate a i to im je tata Mamić sredio.Bože daj da se ne rasformiraju pošto su sve nade položili u prodaju Guliašvilija
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Zaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:27Preteći forum shvatio sam da oni nemaju pojma što im se događa u klubu.Više nama Šulenta prenese preko Mamića kakva im je situacija nego što oni oko Koševa mogu saznati.Zadnja prodaja ovoga u 3.talijansku ligu jeste samo da se neke plaće isplate a i to im je tata Mamić sredio.Bože daj da se ne rasformiraju pošto su sve nade položili u prodaju Guliašvilija![]()
Svi oni imaju pojma ali samo rijetki imaju hrabrosti da priznaju. Većini njih je važnije da ih mi ne zajebavamo nego suština dešavanja u klubu.
Ovo je strašno kako se Marko Topić popiša po njima, uz to je još jednom dokazano da ove iz Mostara ne zovemo "mali pitari" bez razloga, isti modus operandi.
Bojkotuju utakmice mjesecima zbog Ajle i onda se Ismir i Ajla popišaju po njima, na kraju nikom' ništa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
primussucks
- Kontakt:
Kako je legenda Zrinjskog donjeo prvu titulu za Sarajevo u Yu ligi i ostao upisan zlatnim slovima ..
Velik si Meho!
Velik si Meho!
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Miroslav Brozovic Meho zvaniprimussucks je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:46Kako je legenda Zrinjskog donjeo prvu titulu za Sarajevo u Yu ligi i ostao upisan zlatnim slovima ..
Velik si Meho!
Tako smo i mi Sulejmana Smajića prozvali Antiša
I tu vam je HŠK Zrinjski valjao kao i danas što smo vam Mamića poslali da vas spasi.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Platite porez, gdje su pare od prosle europe?Zaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:27Preteći forum shvatio sam da oni nemaju pojma što im se događa u klubu.Više nama Šulenta prenese preko Mamića kakva im je situacija nego što oni oko Koševa mogu saznati.Zadnja prodaja ovoga u 3.talijansku ligu jeste samo da se neke plaće isplate a i to im je tata Mamić sredio.Bože daj da se ne rasformiraju pošto su sve nade položili u prodaju Guliašvilija![]()
-
primussucks
- Kontakt:
A to sto su Sule Rebac i Leo Hrvic nastupali za Zrinjski?
Prestanite gledati stvari kroz mržnju.Isti smo .Kratak je zivot za takvu negativu i gluposti.
Prestanite gledati stvari kroz mržnju.Isti smo .Kratak je zivot za takvu negativu i gluposti.
Što god saznaš prenesi nam.Zaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:27Preteći forum shvatio sam da oni nemaju pojma što im se događa u klubu.Više nama Šulenta prenese preko Mamića kakva im je situacija nego što oni oko Koševa mogu saznati.Zadnja prodaja ovoga u 3.talijansku ligu jeste samo da se neke plaće isplate a i to im je tata Mamić sredio.Bože daj da se ne rasformiraju pošto su sve nade položili u prodaju Guliašvilija![]()
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Mi smo ti kao i Borac.Nestalo.Politika dala politika i uzela.Sreća nam je samo što imamo Danku Šulentu inače bi od ovih bivših veležovih bubnjara šutali loptu sad sa velikanom iz Tuzle i Zenice.bvsic je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:05Platite porez, gdje su pare od prosle europe?Zaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:27Preteći forum shvatio sam da oni nemaju pojma što im se događa u klubu.Više nama Šulenta prenese preko Mamića kakva im je situacija nego što oni oko Koševa mogu saznati.Zadnja prodaja ovoga u 3.talijansku ligu jeste samo da se neke plaće isplate a i to im je tata Mamić sredio.Bože daj da se ne rasformiraju pošto su sve nade položili u prodaju Guliašvilija![]()
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- svrakino1921
- Kontakt:
Do srednice sedmice na 3.000
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas
-
rimljanin90
- Kontakt:
I niste za boljegZaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:08Mi smo ti kao i Borac.Nestalo.Politika dala politika i uzela.Sreća nam je samo što imamo Danku Šulentu inače bi od ovih bivših veležovih bubnjara šutali loptu sad sa velikanom iz Tuzle i Zenice.bvsic je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:05Platite porez, gdje su pare od prosle europe?Zaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:27
Preteći forum shvatio sam da oni nemaju pojma što im se događa u klubu.Više nama Šulenta prenese preko Mamića kakva im je situacija nego što oni oko Koševa mogu saznati.Zadnja prodaja ovoga u 3.talijansku ligu jeste samo da se neke plaće isplate a i to im je tata Mamić sredio.Bože daj da se ne rasformiraju pošto su sve nade položili u prodaju Guliašvilija![]()
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Tik-takrimljanin90 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:08I niste za boljegZaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:08Mi smo ti kao i Borac.Nestalo.Politika dala politika i uzela.Sreća nam je samo što imamo Danku Šulentu inače bi od ovih bivših veležovih bubnjara šutali loptu sad sa velikanom iz Tuzle i Zenice.
Proročanatvo druga Virte možda se i ostvari.
Mislim da ipak jesmo

-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Griješim li ili je novi napadač Veleža negdje u Federalnoj igrao
stopera?
stopera?
MA HAJTE MOLIM VAS
Tuzla City..AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:49Griješim li ili je novi napadač Veleža negdje u Federalnoj igrao
stopera?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Interesantna taktika.rishovski je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:55Tuzla City..AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:49Griješim li ili je novi napadač Veleža negdje u Federalnoj igrao
stopera?
Prvo kao stoper naučiš sve cake pa onda to znanje koristiš kao napadač.
Lajk!
MA HAJTE MOLIM VAS
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Pošto ne sumnjam da Ibro ima nos za igrača iz druge lige(uostalom i najveći uspjeh Velež je ostvario sa takvim igračima protiv Aek Atene)tako će vjerovatno pogoditi i sa ovim transferom.Njima općenito treba viši napadač a ovaj je baš kao Jan Koller nekad davno.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:49Griješim li ili je novi napadač Veleža negdje u Federalnoj igrao
stopera?
Prirodno je napadač i igrao je u 4. I 5.ligi Austrije ali kad je došao u BiH zbog svoje visine na svoju inicijativu se okušao kao stoper ali je onda prešao u Tuzla City i tu je ponovo stavljen kao napadač jer mu je to prirodna pozicija.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Trenutno korisnika/ca: MikiPirs, nedimmmm1337, Taree i 18 gostiju.