San Antonio Spurs

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 jan 2026, 04:40

Ma nemoguce nakon onakve hiperekstenzije.Mislim, hvala Bogu, ali sacuvati "budalu" od samog sebe.Nema sanse da mu daju da igra u IND.Barem se nadam da mu nece dati.

@Kugla I tebi sretna Nova i sve najbolje.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 jan 2026, 19:17

Dobro je postupila nasa medicinska ekipa....Wembya nije bilo sinoc u pobjedi nad IND, a nece ga biti ni veceras protiv POR.

To znaci da ga do slijedece tekme sa MEM u utorak nece biti 6 dana.

Takodje, nakon vecerasnje tekme, on do kraja sezone moze propustiti samo jos 5 tekmi da bi bio u konkurenciji za RS nagrade.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 jan 2026, 04:32

Ocajno nam treba jos jedan suter u rotaciji.Nekako smo se i drzali 20 i nesto tekmi, ali zadnjih 5 tekmi se suterski raspadamo.Otuda i ovih nekoliko poraza, jer ne mozemo da pratimo protivnika na tom polju.Pogotovo ovo sad dolazi do izrazaja kad nema ni Vassella.

Sochan ne igra nikako, pa ne znam sta se vise ceka sa nekim trejdom!??

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 07 jan 2026, 04:33

Ne izgleda ovo nikako dobro.Ekipa igra za ku.rac, a malo su se i protivnici uozbiljili protiv nas, dok smo mi prestali da grizemo u onom smislu koji nam je donio rezultat.

Isto tako, niko suta ne moze pogoditi, ljudi nas svjesno pustaju i to je nesto sto je dobro skautirano, a i ocekivano.Mislim da barem 5 tekmi zaredom ne mozemo iznad 30% suta za 3.To je na ovom nivou Bogu za plakati.
Previse je ljudi u rosteru za koje nisi siguran da ce pogoditi sami kad su u dvorani, a ne na tekmi.Zato se i nasmijem kad neko kaze da mi u POu imamo neke ozbiljne sanse.Pa tamo cr ovaj problem biti uvecan 10 puta.Daleko je ovo od ozbiljnog produkta.Vazno je ove godine steci PO iskustvo, pa vidjeti sta fali za dalje, mada je jasno.Trebaju na 3&D igraci.

Barnes se raspao, nema ga na mapi pa barem 10 tekmi.Champagnie jedini pogadja trojku.Sve ostalo klasicni ciglari.Bukvalno.E da, Pogodi i Wemby tu i tamo.Sad se vidi koliko je Vassell bitan ovoj ekipi ili generalno kad nam neki suter fali ili ne igra dobro.Brick city. :bih:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 jan 2026, 06:08

Pobjeda veceras, ali samo zato sto su LAL uspjeli da budu jos gori od nas. :D

Igra apsolutno ista kao u zadnje 2 sedmice.Lose individualne igre vecine pojedinaca, lose odluke pogotovo u tranziciji i presmijesan sut za 3.
4 od 25 veceras sto je 16%! Od te 4, Sochan pogodio 2! :rol: :rol:

To je i jedina pozitivna stvar ove zadnje 2 tekme sto se Sochan vratio u rotaciju i odigrao solidno.

Ide jos poraza u narednim tekmama sa ovakvim sutem.Ova liga to ne trpi, jer neces dobiti mnogo tekmi sa 4-5 pogodjenih trojki ili ovakvim procentima, a protivnik zabije najmanje duplo vise.

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.