KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Zali Boze poraz od Cedevite kuci,a poraz od Mege na pocetku izgleda da ce i presuditi
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bosna ima šanse za top 8 kao i Spartak . Imamo isti omjer i bolji medjusobni , jos po 5 utakmica.
Spartak ima svojih problema i nešto se kod njih cudno desava i doživjeli su ozbiljan pad u odnosu na početak sezone. Bosna mora da pobjedi kuci Megu i Iliriju i Wienu u gostima i Bosna je svoje odradila. Ocekujem da Olimpija i Budućnost pobjede Spartak jer su kvalitetniji a i treba im u borbi su za prvu poziciju i u puno boljoj formi su . Spartak danas bi trebao izgubiti od Olimpije i onda treba da izgubi jos samo jednu u posljednja 4 kola .
Spartak ima svojih problema i nešto se kod njih cudno desava i doživjeli su ozbiljan pad u odnosu na početak sezone. Bosna mora da pobjedi kuci Megu i Iliriju i Wienu u gostima i Bosna je svoje odradila. Ocekujem da Olimpija i Budućnost pobjede Spartak jer su kvalitetniji a i treba im u borbi su za prvu poziciju i u puno boljoj formi su . Spartak danas bi trebao izgubiti od Olimpije i onda treba da izgubi jos samo jednu u posljednja 4 kola .
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Kako nerealno gledas,Spartak ce pobjediti Iliriju i Viennu,protiv Buducnosti za kraj bit ce noseni publikom ,Buducnost ce u tu utakmicu sigurno uci sa rezervom jer im nista nece znaciti,a Megi u zadnjem kolu pogotovo.bordobijeli je napisao/la: ↑03 jan 2026, 09:15Bosna ima šanse za top 8 kao i Spartak . Imamo isti omjer i bolji medjusobni , jos po 5 utakmica.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kako misliš Budućnosti da nece značiti ta utakmica ?? Bore se za poziciju 1 a i prenose se bodovi u top 8 . Ne kazem da ce Budućnost 100% dobiti ne kladim se al kad bi morao prije bilo stavio pare na Budućnost nego na Spartak. Gledao sam Spartak posljednje 4 utakmice kuci 3 su izgubili i dobili Zadar pola koša, nisu uopste u nekom dobrom ritmu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 09:33Kako nerealno gledas,Spartak ce pobjediti Iliriju i Viennu,protiv Buducnosti za kraj bit ce noseni publikom ,Buducnost ce u tu utakmicu sigurno uci sa rezervom jer im nista nece znaciti,a Megi u zadnjem kolu pogotovo.bordobijeli je napisao/la: ↑03 jan 2026, 09:15Bosna ima šanse za top 8 kao i Spartak . Imamo isti omjer i bolji medjusobni , jos po 5 utakmica.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Hsjde dobro neka ti bude,vidjet cemo na kraju ko je u pravu.bordobijeli je napisao/la: ↑03 jan 2026, 09:59Kako misliš Budućnosti da nece značiti ta utakmica ?? Bore se za poziciju 1 a i prenose se bodovi u top 8 . Ne kazem da ce Budućnost 100% dobiti ne kladim se al kad bi morao prije bilo stavio pare na Budućnost nego na Spartak. Gledao sam Spartak posljednje 4 utakmice kuci 3 su izgubili i dobili Zadar pola koša, nisu uopste u nekom dobrom ritmu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 09:33Kako nerealno gledas,Spartak ce pobjediti Iliriju i Viennu,protiv Buducnosti za kraj bit ce noseni publikom ,Buducnost ce u tu utakmicu sigurno uci sa rezervom jer im nista nece znaciti,a Megi u zadnjem kolu pogotovo.bordobijeli je napisao/la: ↑03 jan 2026, 09:15Bosna ima šanse za top 8 kao i Spartak . Imamo isti omjer i bolji medjusobni , jos po 5 utakmica.
Ja smatram da je Spartak u prednosti,zbog rasporeda prvenstveno.
Može li se promijeniti naziv podforuma ,u KK Bosna BH Telekom ? To je zvanični naziv kluba sada.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma sve je moguće,samo kazem da je Bosna u dobroj poziciji nakon pobjede u Subotici i sinoc nad Zadrom i da su šanse podjednake u borbi za top 8.Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 10:04Hsjde dobro neka ti bude,vidjet cemo na kraju ko je u pravu.bordobijeli je napisao/la: ↑03 jan 2026, 09:59Kako misliš Budućnosti da nece značiti ta utakmica ?? Bore se za poziciju 1 a i prenose se bodovi u top 8 . Ne kazem da ce Budućnost 100% dobiti ne kladim se al kad bi morao prije bilo stavio pare na Budućnost nego na Spartak. Gledao sam Spartak posljednje 4 utakmice kuci 3 su izgubili i dobili Zadar pola koša, nisu uopste u nekom dobrom ritmu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 09:33
Kako nerealno gledas,Spartak ce pobjediti Iliriju i Viennu,protiv Buducnosti za kraj bit ce noseni publikom ,Buducnost ce u tu utakmicu sigurno uci sa rezervom jer im nista nece znaciti,a Megi u zadnjem kolu pogotovo.
Ja smatram da je Spartak u prednosti,zbog rasporeda prvenstveno.
-
darkangel4
- Kontakt:
Upravo ti i znas o cemu govorim, zato i nije vise clan Arenine komentatorske ekipeFKSzuti je napisao/la: ↑03 jan 2026, 02:12![]()
Okej mi je dizanje atmosfere ali je imao previše nepotrebnih i neozbiljnih komentara. Najjače kad ga je Belošević opomenuo i htio udaljiti
Sad slušam, komentator na Areni je bio odličan.
Radnička klasa since 1921
- Shategabri
- Kontakt:
A gdje ti je tu utakmica od danas koju će vrlo vjerovatno izgubiti?!Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 08:56BOLANShategabri je napisao/la: ↑03 jan 2026, 08:06Kako bolan bez šanse?!Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 06:50Gledajuci raspored Spartak Subotice i Bosne,Bosna je bez sanse za 4 mjesto,sto znaci da u sljedecoj fazi igra grupu za gubitnika od 5-9mjestapogledaj raspored,Subotica ce naredne dvije,ne racunajuci danas poraz,pobjediti Iliriju i Viennu,dok ce Bosna izgubiti naravno od Zvezde,pobjediti (nadam se Megu),izgubiti od Buducnosti,i znaci Spartak je vec tu +1 u odnosu na Bosnu.
Ne bi me iznenadilo da "iscackaju" pobjede u zadnja dva kola,jer realno nikome nije stalo da Bosna zavrsi u top 4,posebno Buducnosti i Megi,poklonit ce oni tu njima jednu pobjedu.
To je to,jasno kao dan.
Bosna nakon te utakmice ima pravo na jedan kiks.
Uostalom, nije njima sigurno da će dobiti i Ilirijui Viennu, obzirom na formu u kojoj su.
Koševo Zapad
Ma momak nije gledao ni jednu njihovu tekmu pa konta lahko ce oni sa ilirijom ili megom odigrat mega ce ih razgulit kod kuce.. da bogda oni iduce kolo dobiju prespektivu iliriju...i austriju u gostima.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Racunao sam i danasnji poraz,a Spartak ce dobiti obje naredne to je sigurno.Shategabri je napisao/la: ↑03 jan 2026, 11:53A gdje ti je tu utakmica od danas koju će vrlo vjerovatno izgubiti?!Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 08:56BOLANpogledaj raspored,Subotica ce naredne dvije,ne racunajuci danas poraz,pobjediti Iliriju i Viennu,dok ce Bosna izgubiti naravno od Zvezde,pobjediti (nadam se Megu),izgubiti od Buducnosti,i znaci Spartak je vec tu +1 u odnosu na Bosnu.
Ne bi me iznenadilo da "iscackaju" pobjede u zadnja dva kola,jer realno nikome nije stalo da Bosna zavrsi u top 4,posebno Buducnosti i Megi,poklonit ce oni tu njima jednu pobjedu.
To je to,jasno kao dan.
Uostalom, nije njima sigurno da će dobiti i Ilirijui Viennu, obzirom na formu u kojoj su.
Bosne nema sta da kiksa,dva poraza su sigurna(Zvezda i Buducnost)
A Spartak ce imati max jedan poraz bez danasnje
-
Amirutah1988
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa to svi i računamo da danas izgube i jos jednu u zadnja četiri kola a Bosna da dobije Megu I Iliriju kuci I Wienu u gostima I Bosna je četvrta ako tako bude.Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 12:20Racunao sam i danasnji poraz,a Spartak ce dobiti obje naredne to je sigurno.Shategabri je napisao/la: ↑03 jan 2026, 11:53A gdje ti je tu utakmica od danas koju će vrlo vjerovatno izgubiti?!Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 08:56
BOLANpogledaj raspored,Subotica ce naredne dvije,ne racunajuci danas poraz,pobjediti Iliriju i Viennu,dok ce Bosna izgubiti naravno od Zvezde,pobjediti (nadam se Megu),izgubiti od Buducnosti,i znaci Spartak je vec tu +1 u odnosu na Bosnu.
To je to,jasno kao dan.
Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 12:23A ti ko fol gledas svaki tim ,daj molim te ne lupetaj.
Normalno da gledam. I nemoj da te zacudi ako ih slovenci dobiju u subotici, a austrija ce ih uzet u becu...nase je da sebe gledamo. Jer evo u zadnje vrijeme se i provlacimo. Jer bez centra mi ne mozemo nista, biz ce i nama guravo sa ilirijom ovdje i svima ostalim...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
A sta ako pobjede sve do kraja,osim danasnje,a Bosna ce izgubiti i od Zvezde i od Buducnosti.bordobijeli je napisao/la: ↑03 jan 2026, 12:29Pa to svi i računamo da danas izgube i jos jednu u zadnja četiri kola a Bosna da dobije Megu I Iliriju kuci I Wienu u gostima I Bosna je četvrta ako tako bude.Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 12:20Racunao sam i danasnji poraz,a Spartak ce dobiti obje naredne to je sigurno.Shategabri je napisao/la: ↑03 jan 2026, 11:53
A gdje ti je tu utakmica od danas koju će vrlo vjerovatno izgubiti?!
Pogledaj tri zadnje utakmice Buducnost-Spartak Subotica ,oni su u stanju pobjediti Buducnost,jos posebno igraju kuci i znaju da moraju dobiti
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Gledas kao i ja sto gledamRule_hz je napisao/la: ↑03 jan 2026, 12:39Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 12:23A ti ko fol gledas svaki tim ,daj molim te ne lupetaj.
Normalno da gledam. I nemoj da te zacudi ako ih slovenci dobiju u subotici, a austrija ce ih uzet u becu...nase je da sebe gledamo. Jer evo u zadnje vrijeme se i provlacimo. Jer bez centra mi ne mozemo nista, biz ce i nama guravo sa ilirijom ovdje i svima ostalim...
A ovo tvoji prediction su sve AKO bude,i ne zaboravi da su Ilirija i Mega odsvirali svoje za ovu sezonu,sta njima znace ove utakmice-realno nista
Malo podataka o posjetama u Zetri do ovog trenutka:
1. Budućnost - 2000
2. Olimpija - 1500
3. Beč - 1000
4. Spartak - 1000
5. Zvezda - 3700
6. Zadar - 3553
Ukupno: 12753
Prosjek: 2125
Uz cijene karata koje su prihvatljive kao na utakmici protiv Zadra i formu u kojoj se nalazi KK Bosna, vjerujem da će se prosjek značajno popraviti. Gledajući ostale ekipe nije ovo loš prosjek ali mi možemooo i moramoooo puno bolje.
1. Budućnost - 2000
2. Olimpija - 1500
3. Beč - 1000
4. Spartak - 1000
5. Zvezda - 3700
6. Zadar - 3553
Uz cijene karata koje su prihvatljive kao na utakmici protiv Zadra i formu u kojoj se nalazi KK Bosna, vjerujem da će se prosjek značajno popraviti. Gledajući ostale ekipe nije ovo loš prosjek ali mi možemooo i moramoooo puno bolje.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Sarajevo i Bosna trebaju znatno bolju dvoranuAdnan33 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 13:17Malo podataka o posjetama u Zetri do ovog trenutka:
1. Budućnost - 2000
2. Olimpija - 1500
3. Beč - 1000
4. Spartak - 1000
5. Zvezda - 3700
6. Zadar - 3553
Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 13:18Sarajevo i Bosna trebaju znatno bolju dvoranuAdnan33 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 13:17Malo podataka o posjetama u Zetri do ovog trenutka:
1. Budućnost - 2000
2. Olimpija - 1500
3. Beč - 1000
4. Spartak - 1000
5. Zvezda - 3700
6. Zadar - 3553
Svi mi znamo da treba bolja dvorana ali…
Valjda ovo bude KONAČNO neki triger da se krene u najmanju ruku sa rekonstrukcijom Skenderije dok mi nova dvorana zvuči kao naučna fantastika u ovom trenutku.
Mene brine utakmica sa Ilirijom jer su se digli,PAdjen igra sve bolje i bolje a i Bobi je bas dobar otkad je potpisao.Poesbno kako sacuvati Bobija jer centra skoro i da nemamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.