FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta je toliko loše u tome što ga je Mirvić potpisao? nije da su direktori potpisivali samo vrhunske igrače. mogao bi biti uspješan poput Viverosa ili promašaj poput Penarande.
prvo, sačekajmo i vidimo hoće li nam se pridružiti. ako bude, dat ćemo mu poštenu šansu, kao i svim igračima.
prvo, sačekajmo i vidimo hoće li nam se pridružiti. ako bude, dat ćemo mu poštenu šansu, kao i svim igračima.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma opet se lupa, nit se zna hoće li doći, ni koga dovodi , nije ga niko nikad ni gledao od ovih sto komentarisu al et bitno je srat.
oj kae sta je lose sto ga je mirvic potpiso jel moguce
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Do kad li će se ovaj rasizam i primitivizam tolerisati i prolaziti pod simpatični humor. Ili je to sasvim normalno u ovom smetljištu od društva?!Pitar6785 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 05:07
OVOG crnca niko ziv nije poznavao i po mom ovo je neka Mirviceva mreza, jer ako se vratimo u vrijeme Mamica u Dinamu nikad nikakve crnce dovodili nisu, onaj brazilac i ademi oni su polucrnci il zutonje al nijednog crnca nikad nisu imali u timu nit ako nista nikad nisam orocito da su prodali nekog crnca.
Pokušaj kritičkog razmišljanja i rasizam u korelaciji.DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 jan 2026, 10:09Meni je još fascinantniji zaklučak:ŠTA_JE je napisao/la: ↑02 jan 2026, 09:56Ma nisu **** al da budale imaju internet to jes' 100%.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑02 jan 2026, 09:44Ahahahha cuj ovoga delegata nije ovo Mamicev igrac jer je crnac.
Znaci,Boze![]()
Onaj opet spominje racunicu i nesto se sabiraju i broje milioni od prodaje.![]()
Dok treci opet pljuju jer lik eventualno dolazi kod nas pored nekih drugih euro klubova pa kao to je ekvivalent nekvalitetu.
Tu su cak i cetvrti koji kazu opet Mirvic radi na svoju ruku.![]()
Koliko nas ima na tekmi,koliko clanova imamo,koliko trosimo i ostavljamo para u klubu??
Znam,toga nema jer nema natkrivene tribine,stadiona,itd…
Koja smo mi gowna od navijaca,ma odvratno.
Ovaj klub ne zasluzuje ovakve nazovi navijace!
Znaci,koja smo mi gowna to nadaleko nema!!!
Igrač iz Kolumbije, Mirvić ga dovodi, Mamić odlazi.
Svaki igrač je dobrodošao ako može doprinijeti. Pogotovo mlad igrač, željan dokazivanja u Europi. Ako mu ne zafali kuća ko Viverosu
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Koliko je ovo smjesno sto kad god je negativna atmosfera onda sve mora biti negativno sve se mora kritikovat, da je atmosfera malo drugacija sad bi bila prica Mirvic dovodi neku mrcinu iz Kolumbije dao preko 20 golova hahaha , a niko nema pojma sta se desava u klubu , vezali nekoliko dobrih utakmica , trener djeluje da zna sta radi , imamo dobru ekipu ovde se pravi atmosfera ko da je pitanje hocemo li ispasti u kantonalnu ligu ili necemo
.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ali ne razumijem razmišljanje u fazonu, neki igrač iz Kolimbije se povezuje sa nama ono prvo što ti pada na pamet Mirvić opet dovodi igrače, Mamić sigurno idegh0stHZ je napisao/la: ↑02 jan 2026, 10:55Pokušaj kritičkog razmišljanja i rasizam u korelaciji.DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 jan 2026, 10:09Meni je još fascinantniji zaklučak:
Igrač iz Kolumbije, Mirvić ga dovodi, Mamić odlazi.
Svaki igrač je dobrodošao ako može doprinijeti. Pogotovo mlad igrač, željan dokazivanja u Europi. Ako mu ne zafali kuća ko Viverosu![]()
Jednom jeb.enom google pretragom možeš vidjeti da je tih južnoamerikanaca bio pun kura.ac u Dinama za vrijeme Mamića.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Zato ce ti bjezati dva projekta 20 bodova i naredne sezone pod izgovorom na sudjenje koje treba predsjednik kluba da rijesi a ne da se po 100x put mijesa u transfer politiku covjeku koji je pokazao da zna i obecao titulu ako ga pusti da radi.Ne moze i gotovo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Evo Tan kaze od 2020 uložio 7 miliona , hvala mu al to nije neko ulaganje da ocekujes neke velike rezultate Zvezda ,Dinamo , Hajduk godišnje uloze 3x te pare .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 02 jan 2026, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
Momak dao 26 golova u 40 utakmica, sve lige imaju koliko hoćeš kolumbijaca u čemu je problem sada ?
Kako tačno Mirvić može spriječiti da politika utiče na ova dva kluba?
Ciam ovo Tan sto je napisao, ulozio od 2015te 7 miliona eura u klub, hajmo rec oko 700k godisnje. Kad poredis sa regionalnim klubovima, sica, za nase standarde ogromna suma. Kaze da je dionice dao Mirvicu gratis, u sta sumnjam iskreno, 50% prava je oko 14miliona eura. Jedino ako mu se nije placao dug za porez pa je bio u fazonu ebo ovo nosi sve dionice. U svakom slucaju hvala mu za sve
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Perez nije nikada doveo igrača.Turo je napisao/la: ↑02 jan 2026, 10:48Šta je toliko loše u tome što ga je Mirvić potpisao? nije da su direktori potpisivali samo vrhunske igrače. mogao bi biti uspješan poput Viverosa ili promašaj poput Penarande.
Od kojih navijača ? Ako bi otišli u kantonalnu ne bi bilo 100 navijača, mislim da nema u BiH navijača koji mogu više s.ati nego mi.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 07:42Najbolje da idemo u kantonalnu ligu, tamo klub moze opstati i sa malo para koje zaradi od navijaca
A kako znas da ovaj nece zabiti 20 golova?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jan 2026, 09:51Ja bi radije napadaca koji ce doprinjeti sa 20 golova i podici pehar u Titovoj.Puno veci znacaj i satisfakcija nego 2-3 miliona.
Ja nekad ne mogu cudu da se nacudim potezima Mirvica al jos vise pisanjima nasih navijaca ili se tako predstavljaju. Činjenica je da bi mi da slavimo titule na derbi nas dodje 8k. Ne mozemo 5-6 hiljada clanarina da uplatimo. Vjeruj da smo tacno tu gdje zasluzujemo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Od 2021 uložio 7 miliona eura po njegovim riječimaplisek je napisao/la: ↑02 jan 2026, 11:34Ciam ovo Tan sto je napisao, ulozio od 2015te 7 miliona eura u klub, hajmo rec oko 700k godisnje. Kad poredis sa regionalnim klubovima, sica, za nase standarde ogromna suma. Kaze da je dionice dao Mirvicu gratis, u sta sumnjam iskreno, 50% prava je oko 14miliona eura. Jedino ako mu se nije placao dug za porez pa je bio u fazonu ebo ovo nosi sve dionice. U svakom slucaju hvala mu za sve
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
aha evo vidim sad, ne znam sto od 2021 samo govori, vjerujem da je 2015te bio ogroman dug da se plati i preuzme klub. Al haj opet u 5 godina 7 mil je fina cifraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jan 2026, 11:42Od 2021 uložio 7 miliona eura po njegovim riječimaplisek je napisao/la: ↑02 jan 2026, 11:34Ciam ovo Tan sto je napisao, ulozio od 2015te 7 miliona eura u klub, hajmo rec oko 700k godisnje. Kad poredis sa regionalnim klubovima, sica, za nase standarde ogromna suma. Kaze da je dionice dao Mirvicu gratis, u sta sumnjam iskreno, 50% prava je oko 14miliona eura. Jedino ako mu se nije placao dug za porez pa je bio u fazonu ebo ovo nosi sve dionice. U svakom slucaju hvala mu za sve
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Dovoljno poznajem ovu ligu i klubnokee je napisao/la: ↑02 jan 2026, 11:41A kako znas da ovaj nece zabiti 20 golova?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jan 2026, 09:51Ja bi radije napadaca koji ce doprinjeti sa 20 golova i podici pehar u Titovoj.Puno veci znacaj i satisfakcija nego 2-3 miliona.
Ja nekad ne mogu cudu da se nacudim potezima Mirvica al jos vise pisanjima nasih navijaca ili se tako predstavljaju. Činjenica je da bi mi da slavimo titule na derbi nas dodje 8k. Ne mozemo 5-6 hiljada clanarina da uplatimo. Vjeruj da smo tacno tu gdje zasluzujemo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kakvi su ovo tekstovi ? 
Prvo neki dan kako nas je mirvah spasio, sad kako zeli najbolje... Postat ce gori od megamisketa, koji je trazio da mu ljudi salju mailove gdje govore sve najbolje o njemu

Prvo neki dan kako nas je mirvah spasio, sad kako zeli najbolje... Postat ce gori od megamisketa, koji je trazio da mu ljudi salju mailove gdje govore sve najbolje o njemu
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- feniksptica
- Kontakt:
Crnac je politicki nekorektno.
Afronogometas.
Afronogometas.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
.png)