E jeste im i potrajalo zadovoljstvo mrtve im yebemErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:13Mediji? 70% pitara!junioR je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:06Velike stvari tek dolaze, opustite se i uživajte...
Sve o čemu raspravljate i mislite da klub ide dublje i dublje nije tačno. Na ovom se radilo sigurno duže od 3 mjeseca (Preuzimanje vlasništva).
Ovo sto se desilo sa poreskom je proces koji vec dugo traje i dobili smo kasno rješenje na sto su mediji svi jedva dočekali.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kako je gadno gledati ovu pljuvacinu na klub i sve vezano za isti pa i da smo najgori na svijetu. Nikad nikog necu pljuvat kao i sto do sad nisam od Tana,Nama,Mirvica i bilo koga ko donese pare i pomaze glupu, druga je stvar sto nismo zahvalni i zivimo u nekakvoj masti i mislimo da kontrolisemo u sta ce neko ulaga,trositi a dodje nas 1500,dobro ikako postojimo. Neki od nas su bili kako nas nazvase kerojedovi botovi,pa onda Namovi a sad Mirvicevi,stavite jednom klub ispred svega, ne navijamo od malena ni za Mirvica niti bilo koga drugog.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma nace nesto drugo opet, jel se neko slikao sa nekim, draze im je da pisu analize o Sarajevu svako malo a kad deklasiras gurbete napisu dva reda, da smo mi zijanili 4-0 to se opstat nebi moglo, sto od nas sto od medija,legendi kluba itd.Anex je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:32E jeste im i potrajalo zadovoljstvo mrtve im yebemErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:13Mediji? 70% pitara!junioR je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:06Velike stvari tek dolaze, opustite se i uživajte...
Sve o čemu raspravljate i mislite da klub ide dublje i dublje nije tačno. Na ovom se radilo sigurno duže od 3 mjeseca (Preuzimanje vlasništva).
Ovo sto se desilo sa poreskom je proces koji vec dugo traje i dobili smo kasno rješenje na sto su mediji svi jedva dočekali.
Budite pozitivni i budite ponizni
Ostalo ce samo doci !!
Ostalo ce samo doci !!
nokee je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:58E jesmo narasli, nedo Bog nikome.pierce je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:41Mirvic je uradio odlican posao - stabilizacija kluba i rast brenda. Ako zeli da gradi dalje na toj osnovi mora da nadje sportskog direktora na papiru (zbog UEFA) a da Mamic bude u sjeni. Tunku je dao pare za akademiju, investicija oko 1 mil EUR i dobio ime akademije i mogućnost dovodjena svojih igraca tu. Tunku ne treba Mamica dugorocno, ako Tunku preuzme klub on ce upravljati njim kao kralj, ne treba mu niko ko se nece staviti ispod, a Mamic sigurno nece. Osim toga Mamic je reputacijski rizik za sve (pogotovo za Tunkua, obzirom da Tunku vodi poslove cisto, pogotovo pred UEFA s kojom planira dugorocno ne samo preko Sarajeva). U svakom slucaju, Mamic je tu privremeno da da znanje, bilo Mirvicu bilo Tunkuu i radi se o dobrom potezu i odlicnom modelu saradnje. Ako Mirvic ostane vlasnik, on mora dodavati 2-4 miliona EUR u klub godisnje jos neko vrijeme, iskoristiti znanje Mamica i onda ga se rijesiti. Ako Tunku preuzme, mogu se ocekivati dalje investicije u infrastrukturu i razvoj mladih (stadion na novoj lokaciji, akademija, ...), kupovina titula u smislu kupovine igraca koji cine prevagu, profesionalizacija kluba generalno... Za Sarajevo bi bilo dobro da ga preuzme Tunku, ali naravno prvo Mirvic treba da bude spreman da izadje. Posto nije, sto je i logicno, dao je neke pare a nije vratio jos uvijek investiciju, najrealnija je parcijalna prodaja, pronalazak zajednickog novog predsjednika. model vlasništva: 45-45-10% ili tako neki omjer u kojem mirvic u taj ostaju u sjeni.
Po meni, Tan je doveo Tunkua, a Mirvic, Tan i vjerovatno Tunku zajedno u dogovoru Mamica jer Mirvicu i klubu je Mamic neophodan trenutno. Sumnjam da je Mamic dosao zbog Tunkua i njihove buduće saradnje - ali opet, sve je moguće u fudbalu. Iskreno, smatram da Mirvic nema tu lovu da isprati ono sto bi Tan i Tunku mogli investirati (infrastruktura). Za Mirvica je ovo i najpametnija stvar, takvih 10% je vise od većinskog vlasnistva sada. Mislim da su se tako i dogovorili i da ce Mamica otjerati Tunku po dolasku.
U svakom slucaju, smatram da je vecina ovih koji napadaju ili ismijavaju na forumu ovog ili onog zapravo s vrlo malim iskustvom u zivotu, u upravljanju i u investiranju, a spremno da nesto pametuje. Jedini gori su oni koji takve nazivaju placenicima i botovima, jer oni su totalno promasili dijagnozu.
Mirvic je, ponavljam, uradio odlican posao, nema potrebe praviti stetu ni njemu ni klubu stvarajući negativnu atmosferu. Tan isto tako. Cak i Nam, dao lovu, osvojili titulu, propao, nije pravio problem...
Hajd ukratko mi navedi u cemu smo narasli?
Možda da mogu reći da smo to neko tržište za transfere otvorili u ovoj njegovoj eri. Sve ostalo cisti promašaj. Sportski segment uzasne odluke od početka do kraja. Fan shop ne vidim da napreduje. Administracija kluba da ne komentarisem. Rastjerao i raju sa tribina sa svojim idiotnim odlukama, pa vecu smo energiju za klub imali prije Mirvića i svih predhodnika.
Izvini druže ali malo ko taj rast brenda vidi. Možda je u nekom periodu stvarno htio ali jednostavno se okruzio idiotima a moras i sam biti takav da to uradiš. Nije to mahalanje, to su činjenice.
Stabilizacija - finansijska konsolidacija, rezultat profit u 2024. po prvi put.
Rast brenda - globalna prepoznatljivost i pozitivna konotacija koju izaziva u regionu i Evropi kod sportskih radnika, novinara, običnih ljudi, menadzera i igraca. (ogroman rast)
Ok, ovo sto sam pisao, desio se rasplet u medjuvremenu i sada smo na: Ako Mirvic ostane vlasnik, on mora dodavati 2-4 miliona EUR u klub godisnje jos neko vrijeme, iskoristiti znanje Mamica i onda ga se rijesiti, ako nam zeli dobro.
Mirvic moze ulagati toliko, ali ne očekujte cuda. Nece biti velikih ulaganja u infrastrukturu, samo mala u trening centar. Ako treba, mogu ja npr. kupiti napadaca pa se naplatiti kad se proda, ne mora niko ni znati. Trebao bi mi samo uticaj u sportskom segmentu, možda recimo da brat moj bude tu i garantuje da ce igrati taj moj.
Mi tek sad izlazimo iz faze stabilizacije (znaci neka platforma za biznis je napravljena) i tek sad pocinje nova era (koju je Ajla davno najavljivala
Mirvic platformu daje Mamicu na koristenje, a ko ce koga tu na kraju zamjeniti, i da li ce iko ikoga, ne znam, mozda Mamicev neko zamjeni Mirvica, jer... jednog dana ce se braca Mirvic "pomiriti". Jedan ce imati svoju biznis platformu koja uključuje hedija sponsored stadion i infrastrukturu (intencija je da Mirvic postane vlasnik zelje korak po korak nakon sto drzava napravi stadion), a jedan znanje i veze. Možda bude 2x2 brata pogon za Sarajevo i sarajevsku Lokomotivu. Možda je Plan A, Plan B, plan Ž. Svakako je sve dio jednog većeg sistema u kojem je bitan samo profit i koji ima različite opcije izgradjene, a koja ce biti aktivirana zavisi samo od procjene profitabilnosti.
doktor
Ja necu da budem negativan i da koristim ruzne rijeci ,jer znam da brača hoce !!pierce je napisao/la: ↑31 dec 2025, 08:23nokee je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:58E jesmo narasli, nedo Bog nikome.pierce je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:41Mirvic je uradio odlican posao - stabilizacija kluba i rast brenda. Ako zeli da gradi dalje na toj osnovi mora da nadje sportskog direktora na papiru (zbog UEFA) a da Mamic bude u sjeni. Tunku je dao pare za akademiju, investicija oko 1 mil EUR i dobio ime akademije i mogućnost dovodjena svojih igraca tu. Tunku ne treba Mamica dugorocno, ako Tunku preuzme klub on ce upravljati njim kao kralj, ne treba mu niko ko se nece staviti ispod, a Mamic sigurno nece. Osim toga Mamic je reputacijski rizik za sve (pogotovo za Tunkua, obzirom da Tunku vodi poslove cisto, pogotovo pred UEFA s kojom planira dugorocno ne samo preko Sarajeva). U svakom slucaju, Mamic je tu privremeno da da znanje, bilo Mirvicu bilo Tunkuu i radi se o dobrom potezu i odlicnom modelu saradnje. Ako Mirvic ostane vlasnik, on mora dodavati 2-4 miliona EUR u klub godisnje jos neko vrijeme, iskoristiti znanje Mamica i onda ga se rijesiti. Ako Tunku preuzme, mogu se ocekivati dalje investicije u infrastrukturu i razvoj mladih (stadion na novoj lokaciji, akademija, ...), kupovina titula u smislu kupovine igraca koji cine prevagu, profesionalizacija kluba generalno... Za Sarajevo bi bilo dobro da ga preuzme Tunku, ali naravno prvo Mirvic treba da bude spreman da izadje. Posto nije, sto je i logicno, dao je neke pare a nije vratio jos uvijek investiciju, najrealnija je parcijalna prodaja, pronalazak zajednickog novog predsjednika. model vlasništva: 45-45-10% ili tako neki omjer u kojem mirvic u taj ostaju u sjeni.
Po meni, Tan je doveo Tunkua, a Mirvic, Tan i vjerovatno Tunku zajedno u dogovoru Mamica jer Mirvicu i klubu je Mamic neophodan trenutno. Sumnjam da je Mamic dosao zbog Tunkua i njihove buduće saradnje - ali opet, sve je moguće u fudbalu. Iskreno, smatram da Mirvic nema tu lovu da isprati ono sto bi Tan i Tunku mogli investirati (infrastruktura). Za Mirvica je ovo i najpametnija stvar, takvih 10% je vise od većinskog vlasnistva sada. Mislim da su se tako i dogovorili i da ce Mamica otjerati Tunku po dolasku.
U svakom slucaju, smatram da je vecina ovih koji napadaju ili ismijavaju na forumu ovog ili onog zapravo s vrlo malim iskustvom u zivotu, u upravljanju i u investiranju, a spremno da nesto pametuje. Jedini gori su oni koji takve nazivaju placenicima i botovima, jer oni su totalno promasili dijagnozu.
Mirvic je, ponavljam, uradio odlican posao, nema potrebe praviti stetu ni njemu ni klubu stvarajući negativnu atmosferu. Tan isto tako. Cak i Nam, dao lovu, osvojili titulu, propao, nije pravio problem...
Hajd ukratko mi navedi u cemu smo narasli?
Možda da mogu reći da smo to neko tržište za transfere otvorili u ovoj njegovoj eri. Sve ostalo cisti promašaj. Sportski segment uzasne odluke od početka do kraja. Fan shop ne vidim da napreduje. Administracija kluba da ne komentarisem. Rastjerao i raju sa tribina sa svojim idiotnim odlukama, pa vecu smo energiju za klub imali prije Mirvića i svih predhodnika.
Izvini druže ali malo ko taj rast brenda vidi. Možda je u nekom periodu stvarno htio ali jednostavno se okruzio idiotima a moras i sam biti takav da to uradiš. Nije to mahalanje, to su činjenice.
Stabilizacija - finansijska konsolidacija, rezultat profit u 2024. po prvi put.
Rast brenda - globalna prepoznatljivost i pozitivna konotacija koju izaziva u regionu i Evropi kod sportskih radnika, novinara, običnih ljudi, menadzera i igraca. (ogroman rast)
Ok, ovo sto sam pisao, desio se rasplet u medjuvremenu i sada smo na: Ako Mirvic ostane vlasnik, on mora dodavati 2-4 miliona EUR u klub godisnje jos neko vrijeme, iskoristiti znanje Mamica i onda ga se rijesiti, ako nam zeli dobro.
Mirvic moze ulagati toliko, ali ne očekujte cuda. Nece biti velikih ulaganja u infrastrukturu, samo mala u trening centar. Ako treba, mogu ja npr. kupiti napadaca pa se naplatiti kad se proda, ne mora niko ni znati. Trebao bi mi samo uticaj u sportskom segmentu, možda recimo da brat moj bude tu i garantuje da ce igrati taj moj.
Mi tek sad izlazimo iz faze stabilizacije (znaci neka platforma za biznis je napravljena) i tek sad pocinje nova era (koju je Ajla davno najavljivala) u kojoj se moramo snaci. Prije svega Mirvic se mora snaci sa Mamicima. Mrka kapa realno za njega, ali nek proba ukrasti recept, bez rizika nema profita. Sa Tunku bi bilo drugacije, dobijali bi infrastrukturu, vise para koje bi vise trosili, kraljevski nacin upravljanja koji nam se kao navijačima mozda ne bi ni svidio, ali dugorocno bi zadržali stabilnost i opet bi nam trebao neko za sportski segment, sto bi Tunku mozda rijesio tek 2072.. Sa Mirvicem i Mamicem dobijamo sansu da kroz sportski segment sami sve napravimo dosta brzo...
Mirvic platformu daje Mamicu na koristenje, a ko ce koga tu na kraju zamjeniti, i da li ce iko ikoga, ne znam, mozda Mamicev neko zamjeni Mirvica, jer... jednog dana ce se braca Mirvic "pomiriti". Jedan ce imati svoju biznis platformu koja uključuje hedija sponsored stadion i infrastrukturu (intencija je da Mirvic postane vlasnik zelje korak po korak nakon sto drzava napravi stadion), a jedan znanje i veze. Možda bude 2x2 brata pogon za Sarajevo i sarajevsku Lokomotivu. Možda je Plan A, Plan B, plan Ž. Svakako je sve dio jednog većeg sistema u kojem je bitan samo profit i koji ima različite opcije izgradjene, a koja ce biti aktivirana zavisi samo od procjene profitabilnosti.![]()
I da dodam samo kratko, Mamicev model je isto tako nemilosrdan prema navijačima i iskljucivo finansijski. Svodi se na vrijednost i prevenciju curenja vrijednosti. Sarajevo ima veliki problem godinama u smislu da se raskidaju ugovori besplatno, da se dovode igraci kojima vrijednost ne raste. Sama usteda tu je milionska. Ideja je da imamo iskusan tim zasnovan na jakoj 6. i 9. i par projekat igraca. Projekat igraci su oni koji ce biti prodati kad budu imali 23-25 godina bez obzira da li bili nosioci igre ili ne. Mamicev potpis se u Sarajevu vec vidi. On ce htjeti da Mirvicu finansira starije igrace, a ove projekte da finansiraju zajedno.
Konkurencija u ligi je realno losa. Borac zavisi od drzave, Zrinjski kao najzdraviji klub finansijski ima model koji je male skale. Zeljo kasni jedno 5-6 godina. Cak i u regionu, ex-yu, mi smo u top 10, možda negdje 6. po snazi. Mi, Maribor, Osijek, pa i Zrinjski trenutno tu negdje, s tim da mislim da je Osijek na krivom putu. Ako ovako ostane u Partizanu, njih stizemo za 2-3 godine. Rijeka, Hajduk, Dinamo, Zvezda... Jesam li koga zaboravio?
Konkurencija u ligi je realno losa. Borac zavisi od drzave, Zrinjski kao najzdraviji klub finansijski ima model koji je male skale. Zeljo kasni jedno 5-6 godina. Cak i u regionu, ex-yu, mi smo u top 10, možda negdje 6. po snazi. Mi, Maribor, Osijek, pa i Zrinjski trenutno tu negdje, s tim da mislim da je Osijek na krivom putu. Ako ovako ostane u Partizanu, njih stizemo za 2-3 godine. Rijeka, Hajduk, Dinamo, Zvezda... Jesam li koga zaboravio?
doktor
Raja generalno se sere previše…
I Tam i Nam i Ismir su puno dali za Sarajevo, samo sto se to ne gleda kako treba i nikako, ali nikako nije u redu da se sere po njima.
Sama pomisao da neko ulozi 10 000 KM u ovo danasnje vrijeme je puno gdje je glavna atrakcija da se sjedi po kladionicama i ispijaju kahve po citav dan i sere po “ svemu i svacemu “ od ljudi koji dumaju da li da se uclane u klub za **** 20 KM godisnje.
Klub kao Sarajevo sa VELIKOM ako ne i najvecom bazom navijaca u BiH da ima cca 7000 clanskih je u najmanju ruku sramota, pa tek onda sve ostalo. Hajd dolazak na utakmice moze biti do dosta raznih faktora ( od momentuma, termina, vremena itd… ) ali sve ostalo je tuga. E onda se pojavljuju neki likovi koji HRANE dusmane sa svih strana ( od novinara i mlatikuraca ) kako bi samo palamudili…
I Tam i Nam i Ismir su puno dali za Sarajevo, samo sto se to ne gleda kako treba i nikako, ali nikako nije u redu da se sere po njima.
Sama pomisao da neko ulozi 10 000 KM u ovo danasnje vrijeme je puno gdje je glavna atrakcija da se sjedi po kladionicama i ispijaju kahve po citav dan i sere po “ svemu i svacemu “ od ljudi koji dumaju da li da se uclane u klub za **** 20 KM godisnje.
Klub kao Sarajevo sa VELIKOM ako ne i najvecom bazom navijaca u BiH da ima cca 7000 clanskih je u najmanju ruku sramota, pa tek onda sve ostalo. Hajd dolazak na utakmice moze biti do dosta raznih faktora ( od momentuma, termina, vremena itd… ) ali sve ostalo je tuga. E onda se pojavljuju neki likovi koji HRANE dusmane sa svih strana ( od novinara i mlatikuraca ) kako bi samo palamudili…
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- SilaMoc1946
Ja ništa ne kontam što se ovdje piše. Ima li šta za transfere, ostaje li nam Guli do kraja sezone?
Sarajevo ljubavi moja 1946
pierce je napisao/la: ↑31 dec 2025, 08:46I da dodam samo kratko, Mamicev model je isto tako nemilosrdan prema navijačima i iskljucivo finansijski. Svodi se na vrijednost i prevenciju curenja vrijednosti. Sarajevo ima veliki problem godinama u smislu da se raskidaju ugovori besplatno, da se dovode igraci kojima vrijednost ne raste. Sama usteda tu je milionska. Ideja je da imamo iskusan tim zasnovan na jakoj 6. i 9. i par projekat igraca. Projekat igraci su oni koji ce biti prodati kad budu imali 23-25 godina bez obzira da li bili nosioci igre ili ne. Mamicev potpis se u Sarajevu vec vidi. On ce htjeti da Mirvicu finansira starije igrace, a ove projekte da finansiraju zajedno.
Po meni jesi, Bayern, PSV i Romu. Ali kako kazes ovim tempom mozemo stici i Lion.
P.S. De vidi s Mirvahom da budemo u top 3 u ligi, lako cemo za Osijek, Maribor i Partizan !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
AIK navodno odustao sto je ocekivano,ne mogu oni platiti njega koliko mi trazimo.Nije iskljuceno da se proda do kraja rokaSilaMoc1946 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:21Ja ništa ne kontam što se ovdje piše. Ima li šta za transfere, ostaje li nam Guli do kraja sezone?
Dovest ce se 2 igraca koji su 100% prevaga i 2-3 mladja igraca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SilaMoc1946
A i silimo sa tom prodajom, treba ga pustiti do kraja sezone možda ga pročepi opet pa se sam proda. Dobro ga je krenulo u posljednje vrijeme.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 dec 2025, 10:20AIK navodno odustao sto je ocekivano,ne mogu oni platiti njega koliko mi trazimo.Nije iskljuceno da se proda do kraja rokaSilaMoc1946 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:21Ja ništa ne kontam što se ovdje piše. Ima li šta za transfere, ostaje li nam Guli do kraja sezone?
Dovest ce se 2 igraca koji su 100% prevaga i 2-3 mladja igraca
Sarajevo ljubavi moja 1946
Nisam ja u oblacima kad govorim o trenutnom stanju i potencijalu da se poboljša stanje. Partizan na primjer je klub u kojem trenutno imaju problem s tim sto ni jedan clan uprave nije kupio dres Partizana, ako ti to nesto govori. Vucic ima podršku 60% u Srbiji i dobice na izborima, Partizan ce prezivjeti ali se nece razviti mnogo i u narednih 4-5 godina. Oni su na istom putu kao Hajduk, putu vjecitog 2. mjesta. Zvezda je projekat kao i Borac i zavise od drzave. Mi imamo relativno zdravu platformu. Nas model je najslicniji Redbullu, sa Dinamo zacinom.NazorUso je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:37pierce je napisao/la: ↑31 dec 2025, 08:46I da dodam samo kratko, Mamicev model je isto tako nemilosrdan prema navijačima i iskljucivo finansijski. Svodi se na vrijednost i prevenciju curenja vrijednosti. Sarajevo ima veliki problem godinama u smislu da se raskidaju ugovori besplatno, da se dovode igraci kojima vrijednost ne raste. Sama usteda tu je milionska. Ideja je da imamo iskusan tim zasnovan na jakoj 6. i 9. i par projekat igraca. Projekat igraci su oni koji ce biti prodati kad budu imali 23-25 godina bez obzira da li bili nosioci igre ili ne. Mamicev potpis se u Sarajevu vec vidi. On ce htjeti da Mirvicu finansira starije igrace, a ove projekte da finansiraju zajedno.
Po meni jesi, Bayern, PSV i Romu. Ali kako kazes ovim tempom mozemo stici i Lion.
P.S. De vidi s Mirvahom da budemo u top 3 u ligi, lako cemo za Osijek, Maribor i Partizan !
Sto se tice top3, odnosno izlaska u Europu, to je rjeseno i nikad nije bilo upitno, sto je jedan od dokaza stabilnosti. Mi i ne treba da trosimo resurse na osvajanje titule kao u Namovo vrijeme, bez plana sta dalje, jer poslije takve titule slijedi prodaja igraca i moras imati nove. Titula ide dogodine i onda realno u narednih 8/10 sezona.
Nivo Lyona i ostalih nije realan u narednih x godina, ali ne samo zbog nas, vec zbog jačine lige, tako da je neuporedivo i svakako nedostižno.
doktor
bolji smo realno od bruku klubova iz Bugarske, Rumunije, Ceske, Madjarske, ocm pojeli bi citav HNL, na kraju dana i taj dinamo yebes ih ne mogu trenera potrefiti godinama vracaju stare igrace, ubili bi ih
Kontam da sam fulio temu..
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kad neko napise model, sistem ili era treba ga trajno ukloniti sa foruma. Tu odmah vidis o cemu se radi.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dovoljno je samo vidjeti da su i tan i mirvic i princ pri ulasku u klub upumpali vise nego mi svi zajedno za 30 godina, a to je inace bilo spasavanje kluba.
Dakle mozda je to nekome tesko priznati ali i tan i mirvic su spasili klub u par navrata.
Znaci NEBITNO je li to bila posudba, investicija, interes, donacija, cinjenica je da su ljudi upali kad je trebalo bez presedana.
Cinjenica je da si se oslonio na grad, savez, kanton, drzavu, sponzore, legende, NAVIJACE, da bismo proglasili stecaj.
Zato pozeliti dobrodoslicu svakom, isto tako ispratiti ga kulturno kad ide iz kluba, a ne ovako kako forumska brigada misli.
Dakle mozda je to nekome tesko priznati ali i tan i mirvic su spasili klub u par navrata.
Znaci NEBITNO je li to bila posudba, investicija, interes, donacija, cinjenica je da su ljudi upali kad je trebalo bez presedana.
Cinjenica je da si se oslonio na grad, savez, kanton, drzavu, sponzore, legende, NAVIJACE, da bismo proglasili stecaj.
Zato pozeliti dobrodoslicu svakom, isto tako ispratiti ga kulturno kad ide iz kluba, a ne ovako kako forumska brigada misli.
O cemu? Pa ja sam svakako sam sebe uklonio davno, pisem samo ponekad nesto, dajem svoje mišljenje i ne vidim sta je tu problem. Ne moram ja pisati, nije problem, pisi ti sta ti je neki Sejo rekao na tribini. Nek onaj pise Hamo vidi mu glave, treci nek psuje random mrtve.jurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2025, 11:08Kad neko napise model, sistem ili era treba ga trajno ukloniti sa foruma. Tu odmah vidis o cemu se radi.
doktor
- napoleon72
- Kontakt:
Daj nam Villu da se igramo Mirze mi, sta ce papci, Arsenal im 4 dao
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.