Premijer liga BiH - aktuelno

visokohz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la visokohz » 30 dec 2025, 21:23

NoProfit je napisao/la:
30 dec 2025, 21:20
Resolute je napisao/la:
30 dec 2025, 19:48
Suska se da sarajevo trazi jovu lukica, a zeljo elvira koljica.. zar nije koljic povrijedjen?
Ne može Sarajevo tražiti ni Jovu Lukića ni bilo koga jer u Sarajevu, kažu, nema love ni za vode. :kafa:
Odakle bolan,odakle vidiš da se gasimo...

Ajlah
Kontakt:

Post Postao/la Ajlah » 30 dec 2025, 21:26

rishovski je napisao/la:
30 dec 2025, 21:21
NoDi80 je napisao/la:
30 dec 2025, 21:00
MA NEMA BOLAN HALALA DOK PARE NE VRATITE
slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 30 dec 2025, 21:46

Jedva cekam dan kad braca naprave fuziju dva kluba u jedan i nazovu ga Fk mirva Sarajevo.
😂😂😂😂

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 dec 2025, 21:47

Nešto se opasno kuha u FKS. Koliko je dobro što je Ismir preuzeo sve, toliko je i loše. Osim ako nema u planu neka daljnja prodaja kluba pa bi im ovako bilo lakše.

Valjda je svakome jasno da je Tan bio prisutan samo zbog dugovanja prema njemu, odnosno povrata onoga što je uložio, tako da je sa poslovne strane ovako mnogo bolje po klub. Odluke se sad donose na jednom mjestu i više nikome ne moraš polagati račune.

Sa druge strane, gubici Ismira Mirvića su se sad drastično povećali jer ko zna koliko ga je koštala ova avantura.

Negativno je to što su budućnost i opstanak kluba u rukama jednog čovjeka, čovjeka koji je dokazao koliko ne zna, koliko luta i srlja.

Da sam navijač Sarajeva ne znam kako bi se osjećao, pat pozicija, niti bih tugovao niti bi se radovao. :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 30 dec 2025, 21:50

Virtu4l je napisao/la:
30 dec 2025, 21:47
Nešto se opasno kuha u FKS. Koliko je dobro što je Ismir preuzeo sve, toliko je i loše. Osim ako nema u planu neka daljnja prodaja kluba pa bi im ovako bilo lakše.

Valjda je svakome jasno da je Tan bio prisutan samo zbog dugovanja prema njemu, odnosno povrata onoga što je uložio, tako da je sa poslovne strane ovako mnogo bolje po klub. Odluke se sad donose na jednom mjestu i više nikome ne moraš polagati račune.

Sa druge strane, gubici Ismira Mirvića su se sad drastično povećali jer ko zna koliko ga je koštala ova avantura.

Negativno je to što su budućnost i opstanak kluba u rukama jednog čovjeka, čovjeka koji je dokazao koliko ne zna, koliko luta i srlja.

Da sam navijač Sarajeva ne znam kako bi se osjećao, pat pozicija, niti bih tugovao niti bi se radovao. :mrgreen:
Misliš da mu je brat pametniji?
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 dec 2025, 21:51

Virtu4l je napisao/la:

Nece Iskica dugo na Kosevu, pusti suplje.
Iskica ima drugih planova.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 dec 2025, 21:59

Zaboljesutra je napisao/la:
30 dec 2025, 21:50
Misliš da mu je brat pametniji?
Ko će to znati. Jbg, za početak je dovoljno ovo što se ne eksponira i javni život ga ne zanima, to sasvim dovoljno govori o njemu. Ostalo ćemo vidjeti.

Ako krene žestoko, sa nekontrolisanim trošenjem - nema ništa od te priče. Takmičenje u našoj WWIN ligi je maraton, nema uspjeha preko noći kakve god igrače da dovedeš. Potreban je dvogodišnji, trogodišnji, odnosno višegodišnji plan od kojeg se ne smije odstupiti ni milimetar. Prvo infrastruktura i temelji priče, stabilnost, pa tek onda lopta i teren. U tom slučaju su navijači nestrpljivi i onda to ponese čovjeka da ubrza neke korake koji se ne mogu ubrzati.

Ismir je tu kiksao u prvim godinama, poletio je, a pri tome nije stvorio jake temelje. U ovom slučaju su temelji ljudi koji ti vode kompletnu priču, a on je tu debelo zakazao. Ne mogu ti legendo Sabrina i Ajla voditi ozbiljnu fudbalsku priču, sa druge strane Nijaz Brković - može, bar tako izgleda... Vidjećemo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 dec 2025, 22:02

DoktorXabaras je napisao/la:
30 dec 2025, 21:48
Pljuvati po Tanu može samo neko ko je počeo pratiti klub od kad je Mirvić. Tan zaslužuje svako poštovanje od svih nas, nekako ne znam koja je situacija bila teža i gora po klub ali nekako po meni njegov prvi mandat je bio ključan i tu nas je izdigao skoro iz mrtvih uzdigao na jedan veći nivo kojem evo vidimo 12 godina poslje neki su se počeli radovati i raditi ono što smo mi imali davno i to prije svega zahvajuljući njemu. Šta se sad dešavalo ko će ga znati i ako je zaista otišao i napustio klub minimum koji mi kao navijači trebamo reći je "hvala i sretno", sve ispod toga je sramotno.
Vincent Tan je prilika koja se pruža jednom ili nijednom u životu. To je bila početna tačka kakvu će malo ko imati. Plaćeni dugovi, napravljena akademija, dovedeni igrači, publika se vratila ne tribine... i onda mu se desio Bošnjo (čitaj Ibraković i Selimović) koji ga je otjerao iz kluba. Tu je presudio transfer Cimirota nakon čega je Tan digao sidro jer je vidio sa kakvom bagrom ima posla.
Voli te tvoje Sarajevo.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 30 dec 2025, 22:03

Virtu4l je napisao/la:

Pusti se ti Sarajeva ...
Imate vi svog govedara ili ti ga stočara pa se radiuj ili tuguj...

Ajlah
Kontakt:

Post Postao/la Ajlah » 30 dec 2025, 22:04

Prvo zemunci o Sarajevu a sada karavlasi o Bošnjama

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 30 dec 2025, 22:42

Ajlah je napisao/la:
30 dec 2025, 22:04
Idi nek ti Ismir napuni rcma , mozda dobijes koju poziciju u klubu, bar da mu cistis pakash kad se ponjake, bice svima dobro, pogotovo tebi

slika

Ajlah
Kontakt:

Post Postao/la Ajlah » 30 dec 2025, 22:57

GrbavicaHrammm je napisao/la:
30 dec 2025, 22:42
Ajlah je napisao/la:
30 dec 2025, 22:04
Idi nek ti Ismir napuni rcma , mozda dobijes koju poziciju u klubu, bar da mu cistis pakash kad se ponjake, bice svima dobro, pogotovo tebi

slika
slika
slika

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 30 dec 2025, 23:20

Ni 2 dana novog vlasnika u klubu, a vec titula osigurana. Cestitke mali plavi nema predaje🏆
slika

Seher1921
Kontakt:

Post Postao/la Seher1921 » 30 dec 2025, 23:25

ErosViverosViv je napisao/la:
30 dec 2025, 23:20
Ni 2 dana novog vlasnika u klubu, a vec titula osigurana. Cestitke mali plavi nema predaje🏆
slika
Ovaj ima vise titula nego vi za 80g :salut:

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 30 dec 2025, 23:30

Znaci, Pitari se smijali i zadesi ih fin belaj.
Od toga da su nas kupili i da cemo biti filijala zbog Ismira do pozajmnice Ismira od brata za Tanov dio. Zanimljivo :kafa:

Mozda nekome dodje iz guzice u glavu sta treba pisati, a sta ne treba.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Seher1921
Kontakt:

Post Postao/la Seher1921 » 30 dec 2025, 23:31

Fk sarajevo je najveci duznik prema poreznoj od svih klubova iz PL, inace poznati kao milioneri sa koseva

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 30 dec 2025, 23:32

Virtu4l je napisao/la:
30 dec 2025, 22:02
DoktorXabaras je napisao/la:
30 dec 2025, 21:48
Pljuvati po Tanu može samo neko ko je počeo pratiti klub od kad je Mirvić. Tan zaslužuje svako poštovanje od svih nas, nekako ne znam koja je situacija bila teža i gora po klub ali nekako po meni njegov prvi mandat je bio ključan i tu nas je izdigao skoro iz mrtvih uzdigao na jedan veći nivo kojem evo vidimo 12 godina poslje neki su se počeli radovati i raditi ono što smo mi imali davno i to prije svega zahvajuljući njemu. Šta se sad dešavalo ko će ga znati i ako je zaista otišao i napustio klub minimum koji mi kao navijači trebamo reći je "hvala i sretno", sve ispod toga je sramotno.
Vincent Tan je prilika koja se pruža jednom ili nijednom u životu. To je bila početna tačka kakvu će malo ko imati. Plaćeni dugovi, napravljena akademija, dovedeni igrači, publika se vratila ne tribine... i onda mu se desio Bošnjo (čitaj Ibraković i Selimović) koji ga je otjerao iz kluba. Tu je presudio transfer Cimirota nakon čega je Tan digao sidro jer je vidio sa kakvom bagrom ima posla.
Ma to svi znamo, kao što sam i napisao, gotovo završena priča. Naš je problem što smo i poslje toga imali još dobrih situacija koje nismo znali iskoristiti nekad i ne svojom krivicom ali opet je bilo više do nas. Možemo reći da i sad nije to baš toliko crno ima tu još uvjek novca koji treba doći, mislim na transfere i na neke igrače koje imaš u izlogu i da se Mirvić još uvijek može izvući ali da mu je posljednja šansa Mamić to je sigurno a čini mi se da se tako i ponaša, distancirao se maksimalno i da je sa Mamićem no tvoje all in. Svojim nekim ranijim potezima i ljudima kojima se okružio konstatno ga vuku prema dole a vjerovatno financijski ili zbog tog što možda previše znaju ne može se ih otarasiti. To je neko moje mišljenje ne znam šta se dešava možda sutra već prepusti klub nekom drugom ko će ga znati.

Što se tiče vas, mislim da je Brković totalna fula i da su se odnosi i način funkcionissanja dosta promjenili od 2012 i da se sve ne rješava sa "koferom para". Ozbiljnost vašeg Mirvića će se najbolje vidjeti kroz omladinski pogon ako se u narednih godinu dana bude uradila ozbiljna rekonstrukcija i način funkcionisana omladinaca to će biti najbolja potvrda njegovih namjera a znak za to će biti ukidanje članarina i davanje stipendija. Jasno je da trenutni igrački kadar neće dočekati početak sljedeće sezone i da će u ova dva roka to se sve počistiti samo eto i ovaj trener ne znam koliki je on zalog za budućnost obzirom na broj utakmica u klubovima u kojima je radio i čija je on zaista želja, sumnjam da je Mirvićeva. Mislim da vi imate više upitnika nego što ova trenutna euforija pokazuje. Sa našim ljudima treba uvijek biti oprezan ma koliko se njihove namjere činile čiste ali mislim da ćete u ovo doba naredne godine imati neke naznake koliko je ovo dobar potez.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 30 dec 2025, 23:33

StrikeWarzone je napisao/la:
29 dec 2025, 23:40
Anex je napisao/la:
28 dec 2025, 23:58
StrikeWarzone je napisao/la:
28 dec 2025, 23:19

Plaćate li pune doprinose na Ljajića i ostale zvjezdice ili idalje klepate državu po ušima, otimate ono što joj pripada ?
Zna se ko je dužan državi 5 miliona i ko 5 puta pravi reprogram na reprogram i opet ne plaća
ZNA SE !!!!
Kratko vam je trajalo zadovoljstvo :bih:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 30 dec 2025, 23:35

Seher1921 je napisao/la:
30 dec 2025, 23:31
Fk sarajevo je najveci duznik prema poreznoj od svih klubova iz PL, inace poznati kao milioneri sa koseva
Od vas nema većih dužnika,okreni 17045 da ne krepa gospodin :opaopa:

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 30 dec 2025, 23:37

Anex je napisao/la:
30 dec 2025, 23:35
Seher1921 je napisao/la:
30 dec 2025, 23:31
Od vas nema većih dužnika,okreni 17045 da ne krepa gospodin :opaopa:
Ovi svaka dva dana dobiju novog meraak1921 :ljepota:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Giuseppe1, Serha i 37 gostiju.