FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dan po meni, svakako nije za Želje. Čovjek nema ništa (kontrola lopte nula, pas nula, kretnje nula, prijem nula, fudbalska inteligencija nula, jedino je visok). Odinaka, Seddorf, Osmanović, Obradov, Dan, Kolić, ŠAbić, Konings, Pejić, Rakić, Vinicius, pa ni JAganjac, Radovac, Abdulahović, ... nisu za WWlige a kamo li za Želje. Nrek nam je sretno sa strateškim partnerom, iskreno nemam neka očekivanja (vazda profulam).
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Macak, izgleda da si ti pravi igrač za PL BiH.bablaz1 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:12Dan po meni, svakako nije za Želje. Čovjek nema ništa (kontrola lopte nula, pas nula, kretnje nula, prijem nula, fudbalska inteligencija nula, jedino je visok). Odinaka, Seddorf, Osmanović, Obradov, Dan, Kolić, ŠAbić, Konings, Pejić, Rakić, Vinicius, pa ni JAganjac, Radovac, Abdulahović, ... nisu za WWlige a kamo li za Želje. Nrek nam je sretno sa strateškim partnerom, iskreno nemam neka očekivanja (vazda profulam).
Odvadi malo.
Mene zanima kakav ce nam bit strucni stab.Nakon ovih zasad "pozitivni" promjena,ocekujem da se kompletan strucni stab raspusti i da Slavisa dobije odrijesene ruke da dovede svoje pomocnike,kompletan strucni stab.Jedino tako cu vjerovat da je ovo sve ozbiljno.Ostavit Dervisija koji cunjeve nemoze redat,koji je tu zbog babe Kolica,Gusu mahalca koji je pljuvo po Adzemu,prico svasta o njemu,na kraju mu pristo bit pomocnik i na kraju ona ubleha Krajina koja je prodavala taktiku drugim ekipama.Na sve ce se posrat ako ijedan ostane
Malo je falilo da Genjca zaboravim,na tm je dobio novu rolu,tehnicki asistent.
Za tog uhljeba se izmisljaju pozicije samo da ostane u klubu.Svaka cast za karijere,titule,al treba se svima zafalit i dovest strucne ljude.
Za tog uhljeba se izmisljaju pozicije samo da ostane u klubu.Svaka cast za karijere,titule,al treba se svima zafalit i dovest strucne ljude.
Brko iz druge galaksije!
S obzirom na najavljene promjene i u trenerskim strukturama, sta ce biti sa Starovlahom? Dosao je prije 3 mjeseca, nesto mi nema smisla da se raskida ugovor sa njim.
-
plavobijeli1921
- Kontakt:
Treba se nafurati i napokon iskorak sa uclanjenjem napraviti, nagurati bar na 15k
- VibeTribeX
- Kontakt:
Sve nogom u guzicu1921boy je napisao/la: ↑30 dec 2025, 17:55Mene zanima kakav ce nam bit strucni stab.Nakon ovih zasad "pozitivni" promjena,ocekujem da se kompletan strucni stab raspusti i da Slavisa dobije odrijesene ruke da dovede svoje pomocnike,kompletan strucni stab.Jedino tako cu vjerovat da je ovo sve ozbiljno.Ostavit Dervisija koji cunjeve nemoze redat,koji je tu zbog babe Kolica,Gusu mahalca koji je pljuvo po Adzemu,prico svasta o njemu,na kraju mu pristo bit pomocnik i na kraju ona ubleha Krajina koja je prodavala taktiku drugim ekipama.Na sve ce se posrat ako ijedan ostane
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Čim nastupi Nova godina prvo obnoviti članstvo, pa se onda izljubiti sa familijom.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- Riquelme1921
- Kontakt:
Treba pitat Adžema šta sa Starovlahom. Ovaj je njemu već valjao, ne znam je li Admir vratio dovoljno uslugu dovođenjem u Želju.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jest spasio, ali gol Sarajeva.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- StrikeWarzone
- Kontakt:
A Amira, Cajo, Bekric ?1921boy je napisao/la: ↑30 dec 2025, 17:55Mene zanima kakav ce nam bit strucni stab.Nakon ovih zasad "pozitivni" promjena,ocekujem da se kompletan strucni stab raspusti i da Slavisa dobije odrijesene ruke da dovede svoje pomocnike,kompletan strucni stab.Jedino tako cu vjerovat da je ovo sve ozbiljno.Ostavit Dervisija koji cunjeve nemoze redat,koji je tu zbog babe Kolica,Gusu mahalca koji je pljuvo po Adzemu,prico svasta o njemu,na kraju mu pristo bit pomocnik i na kraju ona ubleha Krajina koja je prodavala taktiku drugim ekipama.Na sve ce se posrat ako ijedan ostane
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
kosuljaplava
- Kontakt:
Sta rumeni radi u klubu pa da je na platnoj listi?
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Možda očekujem jednu zamjenu Genjac-Joldić. Ali stvarno se slažem da su potrebne i tu temeljite promjene. Imam utisak da je zadnjih 10 godina uvijek stručni štab isti uz par nekih promjena, sa različitim šefovima.1921boy je napisao/la: ↑30 dec 2025, 17:55Mene zanima kakav ce nam bit strucni stab.Nakon ovih zasad "pozitivni" promjena,ocekujem da se kompletan strucni stab raspusti i da Slavisa dobije odrijesene ruke da dovede svoje pomocnike,kompletan strucni stab.Jedino tako cu vjerovat da je ovo sve ozbiljno.Ostavit Dervisija koji cunjeve nemoze redat,koji je tu zbog babe Kolica,Gusu mahalca koji je pljuvo po Adzemu,prico svasta o njemu,na kraju mu pristo bit pomocnik i na kraju ona ubleha Krajina koja je prodavala taktiku drugim ekipama.Na sve ce se posrat ako ijedan ostane
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Tako je brateLokomotifa je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:22Čim nastupi Nova godina prvo obnoviti članstvo, pa se onda izljubiti sa familijom.
01.01 od 00:01 online clanske ce biti dostupne, a u shopu od 05.01
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Bravo raja. Još one prelijepe slike iz Evrope koje ne ulaze u statistiku. A i sami znamo raspoloženje zadnje dvije tekme+radni dani, tkd ovo je super.
VTŽ
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Najjaci trenutak Matondo daje go a mi u transu ko da smo ga mi zabili slovenci danima pisali o namaAhmedNurudin je napisao/la: ↑30 dec 2025, 20:08Bravo raja. Još one prelijepe slike iz Evrope koje ne ulaze u statistiku. A i sami znamo raspoloženje zadnje dvije tekme+radni dani, tkd ovo je super.
VTŽ![]()
Istog sam misljenja,igrac kojem na sredini uvijek lopta prilkkom vodjenja bjezi 1-2m.
Mislim da je to klasicna suplja kao sto smo imali bezbroj "ponuda" za Muftica al eto nikako da ga prodamo....
Ruzan ti je komentar za covjeka koji je igravka legenda Kluba. Bio uvijek dostupan Klubu, a i ozbiljna glava za rad s mladima. Nebitno na godine (smatram da ih ima previse), moze Klubu valjati, a svakako takve komentare nije zasluzio.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001