FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Desava se isto kad je Nam trebao da ode. Par mjeseci nista nije plaćao, nabio se dug i onda Mirvic preuzeo. Isti modus operandi pred preuzimanje Princa
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Bgtiplisek je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:32jesi naporan frajer za nepovjerovat vise bgmJet2Holiday je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:30Da ste prihvatili drugacija misljenja o Mirvicu prije godinu dana +, a ne vrijedjali da smo izdajnici kluba, mozda bi se ovo ranije saznalo i pokrenulo.
Ovako, vi casni branioci kluba, koji bi zivot dali za Mirvica, dok je on unistavao klub iznutra, mozete da se napushite qurca. Tj svi ga pushimo malo sad. Al nece ni ovo stanje dugo trajat.
Lekcija za ubuduce, kada se neko ili nesto kritikuje, mirni budite i ne napadajte u coporu.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sve se ovo govorilo
Ali Mirvic.
Ja mu opisujem tamo mi frajer pise “e jesi pametan”
**** mu ja mater usta.
Ali Mirvic.
Ja mu opisujem tamo mi frajer pise “e jesi pametan”
**** mu ja mater usta.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
cim krene pozitiva eto nekog kancerogenog medija sa objavama o nekim dugovima, sutra i na zeljinom klixu ide clanak.
A sto su gurbeti zadnjih 5 godina medju najvecim duznicima u federaciji sa 750 reprograma, to nemoj da se pusta u medije. A nema ni 6 mjeseci kako su svi objavili da smo jedini klub bez dugova
Dabogda vam djeca unazad hodala
A sto su gurbeti zadnjih 5 godina medju najvecim duznicima u federaciji sa 750 reprograma, to nemoj da se pusta u medije. A nema ni 6 mjeseci kako su svi objavili da smo jedini klub bez dugova
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nasao se dug od prije. Žalba nije prošla. Dug je aktiviran. Upravu su ljudi sta pisu. Nije laž nikakva nit je deplasirano od strane medija nit bi mediji to objavili da nemaju papir. Ovo je s kamatama dug.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:41cim krene pozitiva eto nekog kancerogenog medija sa objavama o nekim dugovima, sutra i na zeljinom klixu ide clanak.
A sto su gurbeti zadnjih 5 godina medju najvecim duznicima u federaciji sa 750 reprograma, to nemoj da se pusta u medije. A nema ni 6 mjeseci kako su svi objavili da smo jedini klub bez dugova![]()
Nemojte se ba sekirat
Dug je od ranije ima skoro 10ak godina samo što smo bili na sudu. Veći problem predstavlja plata igračima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Znaci i dalje nije problem u Mirvicu, iako se piše duze vrijeme o ovome, nwgo sto neko objavi sta se desava.... Wow... Neko dosao u posjed dokumenta porezne i objavio... Mi duzni.
Prvi Mirvic se kurcio kako smo mi ti koji sve placamo.
Ono sto ja mislim da se desilo jeste da je pokusao zaobici drzavu i porez oko transfera i plata igracima jer nemamo isti kao drugi klubovi. Neka nam je Bog na pomoci s ovom fildzan ublehom... Da mozsa ode kos Seje da virne malo kad ce otici u pm?
Ono sto ja mislim da se desilo jeste da je pokusao zaobici drzavu i porez oko transfera i plata igracima jer nemamo isti kao drugi klubovi. Neka nam je Bog na pomoci s ovom fildzan ublehom... Da mozsa ode kos Seje da virne malo kad ce otici u pm?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jbg mnoginas jos uvijek ubjeduju u nekakve teroije zavjere,eto mediji se urotili protiv nas, sve vjeruju samo ne u ono ocito, a to je da je Mirvah jedan veliki ublehas i veliko zlo po klub.Pantelija je napisao/la: ↑30 dec 2025, 01:02Znaci i dalje nije problem u Mirvicu, iako se piše duze vrijeme o ovome, nwgo sto neko objavi sta se desava.... Wow... Neko dosao u posjed dokumenta porezne i objavio... Mi duzni.
Nek smo i to riješili, sad mogu na miru spavati.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Samo da homer ne digne ruke i ode
Uvijek isti nickovi pisu da zastite debelog, nadam se njegovim odlaskom da ce prestati pisati ovdje. Krivi igraci, krivi treneri, krivi mediji, krivi navijaci, kriva porezna, svi krivi osim mirvaha.
Klub se oglasavao i za 10 puta manje stvari.
Koliko ujutru trebaju DEMANTOVATI navode, i najaviti TUZBE !!!
Uuuups, cekaaaj, mozda nemaju sta da demantuju...
Koliko ujutru trebaju DEMANTOVATI navode, i najaviti TUZBE !!!
Uuuups, cekaaaj, mozda nemaju sta da demantuju...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Banujte Tobeta sto izmislja i siri negativu
Jebbo li vas shrek u usta kad ga branite za 50km.
Sad vam namjerno necu reci sta se desava nek vas malo guze kone

Jebbo li vas shrek u usta kad ga branite za 50km.
Sad vam namjerno necu reci sta se desava nek vas malo guze kone
Ne mogu da vjerujem da nakon 3 mjeseca moram ovdje da post napišem u odbranu Mirvića kojeg sam toliko puta kritikovao pa me ovdje prali na ruke al' de malo aktivirajte vijuge pa se zapitajte gdje je bio i šta je radio Mirvić 2018. godine. Tad vjerovatno nije ni znao da navija za Sarajevo a kamoli da je neke dugove tovario. Morate pravilno da kanališete mržnju. Imamo dovoljno adresa i još će ih biti. JVVVST!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Neka je aktiviran. De nam provjeri najvece duznike u sportu pa uporedi broj clanaka o nasim i dugovima ostalih bh klubova.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:43Nasao se dug od prije. Žalba nije prošla. Dug je aktiviran. Upravu su ljudi sta pisu. Nije laž nikakva nit je deplasirano od strane medija nit bi mediji to objavili da nemaju papir. Ovo je s kamatama dug.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:41cim krene pozitiva eto nekog kancerogenog medija sa objavama o nekim dugovima, sutra i na zeljinom klixu ide clanak.
A sto su gurbeti zadnjih 5 godina medju najvecim duznicima u federaciji sa 750 reprograma, to nemoj da se pusta u medije. A nema ni 6 mjeseci kako su svi objavili da smo jedini klub bez dugova![]()
Nemojte se ba sekiratnije moglo bolje. Za nas.
A i ako se nesto duguje nije smak svijeta, to je rijetkost kod nas, kod drugih normalna pojava. Grob te jebbo ljudi nemaju pobjede 2 mjeseca i ako pogledas samo ovaj portal, ruze cvjetaju na krmetnjaku, a kod nas pakao.
A ovi sto odmah dijele ljude na shreka i placenike, najgori su.
Kad god iskoci neki problem, eto ih odmah da dijele raju na ove ili na one, nema konkretnog dijaloga ili uvazavanja tudjeg misljenja, odmah vrijedjanje. A 2500 prosjek na kosevu.
Kad cete shvatiti da podjele koje forsirate nikad nista dobro nisu donijele?
NazorUso najgori. Sad da mu kazes da je noc, on ce reci "evo ovih sto vole dan" i ubaciti smajlije.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 30 dec 2025, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sarajevo_BiH
- Kontakt:
sta mi imamo od toga da svaki dan pisu o njima 50 clanaka, to ce promijeniti cinjenicu da je mirvic ublehas koji je nagomilao bruku dugova i jos nas je snaslo ovo nesto od prije? KOGA BOLI **** ZA NJIH, klub koji nista nije osvojio 13 godina upravo jer se ponasaju kao dosta ljudi na ovoj temi koji bi sve pod tepih i da se ni o cemu ne pricaErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 01:48Neka je aktiviran. De nam provjeri najvece duznike u sportu pa uporedi broj clanaka o nasim i dugovima ostalih bh klubova.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:43Nasao se dug od prije. Žalba nije prošla. Dug je aktiviran. Upravu su ljudi sta pisu. Nije laž nikakva nit je deplasirano od strane medija nit bi mediji to objavili da nemaju papir. Ovo je s kamatama dug.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:41cim krene pozitiva eto nekog kancerogenog medija sa objavama o nekim dugovima, sutra i na zeljinom klixu ide clanak.
A i ako se nesto duguje nije smak svijeta, to je rijetkost kod nas, kod drugih normalna pojava. Grob te jebbo ljudi nemaju pobjede 2 mjeseca i ako pogledas samo ovaj portal, ruze cvjetaju na krmetnjaku, a kod nas pakao.![]()
Kad god iskoci neki problem, eto ih odmah da dijele raju na ove ili na one, nema konkretnog dijaloga ili uvazavanja tudjeg misljenja, odmah vrijedjanje. A 2500 prosjek na kosevu.
NazorUso najgori. Sad da mu kazes da je noc, on ce reci "evo ovih sto vole dan" i ubaciti smajlije.
ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:41cim krene pozitiva eto nekog kancerogenog medija sa objavama o nekim dugovima, sutra i na zeljinom klixu ide clanak.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da pored svih problema sto nas snadju idalje nadjete razlog da nebitne kone spominjete... Pored svih problema od saveza, dugova, menadzera... o zeljkanu se pricaErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 01:48Neka je aktiviran. De nam provjeri najvece duznike u sportu pa uporedi broj clanaka o nasim i dugovima ostalih bh klubova.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:43Nasao se dug od prije. Žalba nije prošla. Dug je aktiviran. Upravu su ljudi sta pisu. Nije laž nikakva nit je deplasirano od strane medija nit bi mediji to objavili da nemaju papir. Ovo je s kamatama dug.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:41cim krene pozitiva eto nekog kancerogenog medija sa objavama o nekim dugovima, sutra i na zeljinom klixu ide clanak.
A i ako se nesto duguje nije smak svijeta, to je rijetkost kod nas, kod drugih normalna pojava. Grob te jebbo ljudi nemaju pobjede 2 mjeseca i ako pogledas samo ovaj portal, ruze cvjetaju na krmetnjaku, a kod nas pakao.![]()
-
rimljanin90
- Kontakt: