FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sada projekat zvani CLANSKE KARTE! 15000 bar!
Molim vas, razumijem da se neće dovesti 15 igrača ni neke mega zvijezde, ali da li je u planu špic?
Molim vas, razumijem da se neće dovesti 15 igrača ni neke mega zvijezde, ali da li je u planu špic?
-
zeljovolimte
- Kontakt:
I Vedran Vukotic bio. Brzo su se razisli sa njim..BarbareZeljin je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:42Ako je to onaj Amar,on je bio u njegovoj upravi,ali je ubrzo napustio. Znam da se tada zalilo za njim i onim jos jednim likom,ali sam zaboravio kako se zove.
Da li su poznata imena u tom.senatu, ako neko zna neka napiše !?
-
Ganola1921
- Kontakt:
Ako, ako, spominju se i strasna imena za SD ali dok se konacno ne dogovori, ne treba trcati pred rudu.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:46Ma koliko sam skontao jos 15 ljudi treba u taj senat
Duga sjednica veceras bi![]()
- gegenpressing
- Kontakt:
Al ce da gruha uskoro
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- WeekendOffender
- Kontakt:
Sta mislite kakve su sanse da Slavisa pocjepa trenersku licencu kad dodje na trening i vidi Koningsa, Rakica, Pejica, Odinaku i Sedorfa?
Curva Sud
Sretno sefu i strukturama kluba! Nadajmo se da ce steucni stab sef oformiti uz eventualno jednog naseg trenera iz omladinskog pogona kojeg bismo mogli afirmisati nekad u buducnosti da postane kvalitetan kadar.
Za sada super, samo strpljivi graditi ciglu po ciglu.
Za sada super, samo strpljivi graditi ciglu po ciglu.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
A zamisli da napravi igrača od nekog od panjeva hahahahah, e to bi tek bio hitWeekendOffender je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:00Sta mislite kakve su sanse da Slavisa pocjepa trenersku licencu kad dodje na trening i vidi Koningsa, Rakica, Pejica, Odinaku i Sedorfa?
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Treba se sklonit sa foruma i samo pitare citat sta pisu u narednim danima
Auf kakva je ovo ekipa na čelu sa Nijazom, perverzija u najavi. Veoma obećavajuće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakvi pitari, da nas nisu rasturili na derbiju ne bi se imali cemu radovati ove polusezone. A i to sto su nas dobili, ucinili nam uslugu jer kako vidim napokon su navijaci ujedinjeniji nego prije, cine se ok potezi na pocetku partnerstva..
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Nas je ujedinio isti onaj sto napravi podjelu.Orvel je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:05Kakvi pitari, da nas nisu rasturili na derbiju ne bi se imali cemu radovati ove polusezone. A i to sto su nas dobili, ucinili nam uslugu jer kako vidim napokon su navijaci ujedinjeniji nego prije, cine se ok potezi na pocetku partnerstva..
-
Ganola1921
- Kontakt:
Ja ne bih Odinaku i Sedorfa u isti kos sa prvom trojicom. Mislim da im treba neko ko ce znati sa njima napraviti kontinuitet, a mislim da je Slavisa pravi covjek za to. Konings je svakako bivsi, a sa Pejicem i Rakicem bi se pozdravio, posebno sa Rakicem.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:01A zamisli da napravi igrača od nekog od panjeva hahahahah, e to bi tek bio hitWeekendOffender je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:00Sta mislite kakve su sanse da Slavisa pocjepa trenersku licencu kad dodje na trening i vidi Koningsa, Rakica, Pejica, Odinaku i Sedorfa?
-
zeljovolimte
- Kontakt:
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Ako išta Odinaku premjestiti ofanzivno, ne vjerujem da može ponuditi nešto previše nazad, igra toplo-hladno nazad nam ne treba, a Seedorf je grohno žestoko, ako se tako isto vrati nazad u formu, može ostati.Ganola1921 je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:06Ja ne bih Odinaku i Sedorfa u isti kos sa prvom trojicom. Mislim da im treba neko ko ce znati sa njima napraviti kontinuitet, a mislim da je Slavisa pravi covjek za to. Konings je svakako bivsi, a sa Pejicem i Rakicem bi se pozdravio, posebno sa Rakicem.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:01A zamisli da napravi igrača od nekog od panjeva hahahahah, e to bi tek bio hitWeekendOffender je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:00Sta mislite kakve su sanse da Slavisa pocjepa trenersku licencu kad dodje na trening i vidi Koningsa, Rakica, Pejica, Odinaku i Sedorfa?
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Nisam zadovoljan Stojanovicem, ne poznaje nasu ligu i tu je najveci problem , sretno kakooogooddd
Eh da je kakvog iskusnog, visokog napadaca, neku legendu
- dubioza144
- Kontakt:
Najgluplje nesto je to kad se kaze ne poznaje nasu liguGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:14Nisam zadovoljan Stojanovicem, ne poznaje nasu ligu i tu je najveci problem , sretno kakooogooddd
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.