Kišabrat spot je napisao/la:zna li ko sto je Youzhny prekinut.....?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kišabrat spot je napisao/la:zna li ko sto je Youzhny prekinut.....?
Just do it je napisao/la:i mene zanimabrat spot je napisao/la:zna li ko sto je Youzhny prekinut.....?![]()
jos sam ga igro na live kladenju da ce uzeti 10 gem 1 seta s 30.Je li moram cekat da se nastavi utakmica ili ce me opljackat haha![]()
hvalalupen je napisao/la:Kišabrat spot je napisao/la:zna li ko sto je Youzhny prekinut.....?
harry_90 je napisao/la:Fulham - Bolton 1
Marseille - Nice 2-3 gola
Jablonec - Sigma 1
Midtylland - Esbjeg 2-3 gola
Real - Barcelona pik X
18.13 na 3 km 54.39 km
bwin kladionica : Premier liga 30 april Celik - Zeljeznicar 11.50 4.50 1.25
Slicno stanje je i na dvije klade bet365 i bet-at-home
I ja sam se iznenadio kad sam vidio..nasu ligu tek izbace dan-dva prije odigravanja meceva,al ovaj par su ranije stavili..evo uvjeri se..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Fulham - Bolton 1
Jablonec - Sigma 1
Real - Barcelona pik X
18.13 na 3 km 54.39 km
Slicno stanje je i na dvije klade bet365 i bet-at-home![]()
![]()
![]()
ne mogu da vjerujem, to mora da je neka greska
izgubi prvi set kretenkremenko je napisao/la:Ajde moj tsonga zajebi se pa da te jednom prodjem na kladionic,uvijek me oboris![]()
![]()
a onda ce vjerovatno biti 2 i vjerovatno ce i sutra biti X ili 2, tj. sve ukupno vjerovatno ce celik osvojiti kupharry_90 je napisao/la:I ja sam se iznenadio kad sam vidio..nasu ligu tek izbace dan-dva prije odigravanja meceva,al ovaj par su ranije stavili..evo uvjeri se..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Fulham - Bolton 1
Jablonec - Sigma 1
Real - Barcelona pik X
18.13 na 3 km 54.39 km
Slicno stanje je i na dvije klade bet365 i bet-at-home![]()
![]()
![]()
ne mogu da vjerujem, to mora da je neka greska
http://www.****.com/soccer/bosnia ... ar-379164/
prelaz 2/2 na bwin 1.78![]()
preko ovog sam ja skidao prelaze,i neke parove nase lige.
smrdi itekako, nije celik uopce autsajder protiv zelje u zenici, pa da je tolika kvota na zeljuharry_90 je napisao/la:Ne mora znaciti,moze se situacija okrenuti za jedan dan.Sve zavisi kakav ce rezultat sutra biti,vjerovatno se ide na to da Celik pusti Zelju u ligi,a Zeljo ekipu Celika u kupu,mada rano je za ovakve price,ali me pravo iznenadilo kolika je kvota na Zelji.Smrdi i to opasno.
Jaroo,to je sutrasnji mec kupa koji se igra na Grbavici,u subotu igraju ligu gdje je Celik domacin o tome mi pricamoCitizen-X je napisao/la:nije celik domacin - igra se na grbavici natakarim vas na spolovilo![]()
http://www.****/sport/zeniki- ... -2704.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.