Premijer liga BiH - aktuelno
-
perodeformero
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa dobro majku mu zna li iko na ovoj kugli zemaljskoj ko je taj Sanin?! Takva euforija oko čovjeka za kojeg niko nikad nije čuo niti se može naći neki podatak o njemu bilo šta, osim što uzgaja krave i bikove u americi. I onda se odnekud pojavi jedan koji postavi par pitanja sasvim logičnih i razumnih, **** mu familiju oca majku proklinju psuju pljuju
I ja sam mislio da smo vam mi dali fore 25 godina. Šta ste mogli uraditi za tih 25 godina a niste ništa i šta više kaskate za nama, do duše imate veću posjetu.Bumbaclat je napisao/la: ↑26 dec 2025, 17:51Jel realno da je neko ovoliko neinteligentan? I jos se satro smije. Dali smo vam fore u smislu da ste dobili investitora godinama prije nas. Sega, sala, posalica. Javi ako treba da nacrtam. Ubuduce se ne ubacuj u rasprave sa svojim imbecilnim komentarima. Hvala.
Hoće ako im država i to plati, malo je istok, jug, fasada na sjeveru i možda zapad sa 2 sprata.Hordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:56De Nodi ne zajebaji. Kakav hotel i dvospratni zapad ziv bio. Ne uzima vas Bin Salman.NoDi80 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:53Hordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:49
Zato njega i zanima njihov pomocni, treba mu za prostor za ispasu. Nabavio je i novog bika, Zeljkan se zove.![]()
Bikovi se salju u butmir, tamo su vec i konji hahah
Ne brini ti za Zeljkana, u prednosti smo nas stadion sa parama mozemo postati prvi klub u BiH koji ima klupski hotel na stadionu koji ce imati 4 zvjezdice
Dvospratni zapad 10.000 kapaciteta![]()
Ne znaci da nece biti jos investitora ukljucenoHordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:56
De Nodi ne zajebaji. Kakav hotel i dvospratni zapad ziv bio. Ne uzima vas Bin Salman.
Sanin je samo glavna sprega i poveznica s kojom Zeljeznicar zvanico suradjuje, ali vjerovatno ce se indirektno ukljuciti i neki drugi bogatasi s kojima sanin posluje
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sanin je vrlo uspjesan stocar (nije zaebancija) i pun je ko brod. Sa fudbalom nema nikakve veze ko ni brat mu shrek.perodeformero je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:58Pa dobro majku mu zna li iko na ovoj kugli zemaljskoj ko je taj Sanin?! Takva euforija oko čovjeka za kojeg niko nikad nije čuo niti se može naći neki podatak o njemu bilo šta, osim što uzgaja krave i bikove u americi. I onda se odnekud pojavi jedan koji postavi par pitanja sasvim logičnih i razumnih, **** mu familiju oca majku proklinju psuju pljuju
O ovom sta nudi zelji sam vec pisao.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ima li kvoruma
Navodno minimalni pocetni budzet za Zelju bi bio oko 20 miliona maraka
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Hordas1990
- Kontakt:
Je li istina da je tezi od naseg Shreka?Ajlah je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:05Sanin je vrlo uspjesan stocar (nije zaebancija) i pun je ko brod. Sa fudbalom nema nikakve veze ko ni brat mu shrek.perodeformero je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:58Pa dobro majku mu zna li iko na ovoj kugli zemaljskoj ko je taj Sanin?! Takva euforija oko čovjeka za kojeg niko nikad nije čuo niti se može naći neki podatak o njemu bilo šta, osim što uzgaja krave i bikove u americi. I onda se odnekud pojavi jedan koji postavi par pitanja sasvim logičnih i razumnih, **** mu familiju oca majku proklinju psuju pljuju
- Threeplanetrees
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Istina. Zaradjuje duplo vise od njega. 100% provjereno.Hordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:06Je li istina da je tezi od naseg Shreka?Ajlah je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:05Sanin je vrlo uspjesan stocar (nije zaebancija) i pun je ko brod. Sa fudbalom nema nikakve veze ko ni brat mu shrek.perodeformero je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:58Pa dobro majku mu zna li iko na ovoj kugli zemaljskoj ko je taj Sanin?! Takva euforija oko čovjeka za kojeg niko nikad nije čuo niti se može naći neki podatak o njemu bilo šta, osim što uzgaja krave i bikove u americi. I onda se odnekud pojavi jedan koji postavi par pitanja sasvim logičnih i razumnih, **** mu familiju oca majku proklinju psuju pljuju
-
Hordas1990
- Kontakt:
To sam i ja cuo mislim da sam cak i pisao na nasoj temi kad su se pojavile ove price, ali sumnjam da je normalniji od ove nase dilajle. Isti je to **** pravio. Ne znaju oni jos u sta se upustaju.Ajlah je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:09Istina. Zaradjuje duplo vise od njega. 100% provjereno.
Nisu iz BiH koliko sam upucen i iz raznih su bransi
Velike su to pare za nas koje mogu rijesiti sve probleme, a uz konekcije mozemo i neke igrace prodati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 dec 2025, 20:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kada dva brata godinama ne pricaju zbog par storina hiljada $ to dovoljno govori o kakvim se ljudima radi.Hordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:11To sam i ja cuo mislim da sam cak i pisao na nasoj temi kad su se pojavile ove price, ali sumnjam da je normalniji od ove nase dilajle. Isti je to **** pravio. Ne znaju oni jos u sta se upustaju.
Ja bi to po kratkom postupku.
Nisu iz BiH koliko sam upucen
[quote=Ajlah post_id=10425035 time=<a href="tel:1766776043">1766776043</a> user_id=55451]
Pocetna POZAJMICA je 10 miliona dolara
[/quote]
Velike su to pare za nas koje mogu rijesiti sve probleme, a uz konekcije mozemo i neke igrace prodati
[/quote]
Pa ako se malo posreci moglo bi ispasti dobro za zelju.
Tako je, sad je sve do nas
Pametno vratiti dugove, prodati igrace i ne razbacivat se na polovnjake, jer nam je omladinski pogon najvazniji za buducnost i treba uloziti prvo u trenere koji ce napraviti igrace
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 dec 2025, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ima jedna jednostavna fora na koju ga mogu uzeti kao zadnjeg levata, bez obzira koliko god im da.
Iskreno ja bih volio da mu to urade
Iskreno ja bih volio da mu to urade
Lozi te sta se palis na glupana.
Fk Željezničar.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ajlah je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:15Kada dva brata godinama ne pricaju zbog par storina hiljada $ to dovoljno govori o kakvim se ljudima radi.Hordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:11To sam i ja cuo mislim da sam cak i pisao na nasoj temi kad su se pojavile ove price, ali sumnjam da je normalniji od ove nase dilajle. Isti je to **** pravio. Ne znaju oni jos u sta se upustaju.
Ja bi to po kratkom postupku.
Haha ne palim se brate, ali istina je da su i pitanju cifre preko 10 miliona dolara
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 dec 2025, 20:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Anpa, MostarNeretva, Noke995, ristagrad i 42 gosta.