Ja mu halalit necu
Premijer liga BiH - aktuelno
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
“Mrtva” je sezona, klikovi slabo idu, pa daj šta daš.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:29Ja razumijem da svaki klub ima neki svoj medij ali nije realno da su sve preuzeli, vidi ti naslovnice, vidi slika, sta je bolan ovo, pa ljudi skupstinu imaju ko i svaki drugi klub![]()
Ovako se ni utakmica u Kaunasu nije ispratila.
Kod nas Kasum opalio selfi sa Mirvicem i pola sata poslije nastavili dalje, ss samo screenshot objavio
![]()
I nama je ovako zabavnije, hvala FK Željezničar.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Koliko je clanaka napravljeno o areni rodjeni, jesnoj od najljepsih sportskih prica u BiH?Balorda je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:31“Mrtva” je sezona, klikovi slabo idu, pa daj šta daš.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:29Ja razumijem da svaki klub ima neki svoj medij ali nije realno da su sve preuzeli, vidi ti naslovnice, vidi slika, sta je bolan ovo, pa ljudi skupstinu imaju ko i svaki drugi klub![]()
Kod nas Kasum opalio selfi sa Mirvicem i pola sata poslije nastavili dalje, ss samo screenshot objavio
![]()
S obzirom o kakvim amaterima i smećarima se radi, previše, pa taman da je jedan samoErosViverosViv je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:38Koliko je clanaka napravljeno o areni rodjeni, jesnoj od najljepsih sportskih prica u BiH?Balorda je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:31“Mrtva” je sezona, klikovi slabo idu, pa daj šta daš.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:29Ja razumijem da svaki klub ima neki svoj medij ali nije realno da su sve preuzeli, vidi ti naslovnice, vidi slika, sta je bolan ovo, pa ljudi skupstinu imaju ko i svaki drugi klub![]()
![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Sve je ovo jedan nacin pritiska na delegate da dignu ruku. Nista nije slucajno.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:38Koliko je clanaka napravljeno o areni rodjeni, jesnoj od najljepsih sportskih prica u BiH?Balorda je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:31“Mrtva” je sezona, klikovi slabo idu, pa daj šta daš.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:29Ja razumijem da svaki klub ima neki svoj medij ali nije realno da su sve preuzeli, vidi ti naslovnice, vidi slika, sta je bolan ovo, pa ljudi skupstinu imaju ko i svaki drugi klub![]()
![]()
Znaju da ce mirvic unistiti zelju, ali ne razmisljaju svi isto. Bit ce nekog fajta na skupstini
Nadam se da je policija blizu da reaguje
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma treba biti realan, top 3 price.Balorda je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:39S obzirom o kakvim amaterima i smećarima se radi, previše, pa taman da je jedan samoErosViverosViv je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:38Koliko je clanaka napravljeno o areni rodjeni, jesnoj od najljepsih sportskih prica u BiH?![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Da li je sutra u Vrapcicima pazarni dan pa su zbog toga i oni ushiceni?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Je li previše optimistično nadati se da će, kad im se završi ovaj cirkus večeras, pomahnitalni željezničari biti malo manje mahniti, ili će ludilo uznapredovati?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Hordas1990
- Kontakt:
NE DAJ ZELJE LENDO
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Goleno je ovo dva brata jedan se bavi proizvodnjom i distribucijom medicinske opreme čije kompanije imaju potpisane ugovore sa franšizama iz MLS, NBA i MLB drugi prodaje organski uzgojene bikove i krave 
- luckystrike
- Kontakt:
tresla se gora, rodio se miš
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
<3
Ode njihov mirvic, skontao da je ulagao na pogresan nacin i da njegov brat ima bolji plan i da je naucio na njegovim greskamaThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:44Goleno je ovo dva brata jedan se bavi proizvodnjom i distribucijom medicinske opreme čije kompanije imaju potpisane ugovore sa franšizama iz MLS, NBA i MLB drugi prodaje organski uzgojene bikove i krave![]()
Taman s brajlovicem da ga povezemo ima da nam igraci teletinu doruckuju, nema vise cevapa, pizza i brze hrane
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Hordas1990
- Kontakt:
Zato njega i zanima njihov pomocni, treba mu za prostor za ispasu. Nabavio je i novog bika, Zeljkan se zove.Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:44Goleno je ovo dva brata jedan se bavi proizvodnjom i distribucijom medicinske opreme čije kompanije imaju potpisane ugovore sa franšizama iz MLS, NBA i MLB drugi prodaje organski uzgojene bikove i krave![]()
Hordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:49Zato njega i zanima njihov pomocni, treba mu za prostor za ispasu. Nabavio je i novog bika, Zeljkan se zove.Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:44Goleno je ovo dva brata jedan se bavi proizvodnjom i distribucijom medicinske opreme čije kompanije imaju potpisane ugovore sa franšizama iz MLS, NBA i MLB drugi prodaje organski uzgojene bikove i krave![]()
Bikovi se salju u butmir, tamo su vec i konji hahah
Ne brini ti za Zeljkana, u prednosti smo nas stadion sa parama mozemo postati prvi klub u BiH koji ima klupski hotel na stadionu koji ce imati 4 zvjezdice
Dvospratni zapad 10.000 kapaciteta
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 dec 2025, 19:54, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Riquelme1921
- Kontakt:
Zato na našoj temi stoji 30 forumaša i 200 gostiju.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:29Ja razumijem da svaki klub ima neki svoj medij ali nije realno da su sve preuzeli, vidi ti naslovnice, vidi slika, sta je bolan ovo, pa ljudi skupstinu imaju ko i svaki drugi klub![]()
![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Radi se o klubu sa najvise navijaca, clanova..
Hoće li vam danas biti uručen i trofej?
-
Hordas1990
- Kontakt:
De Nodi ne zajebaji. Kakav hotel i dvospratni zapad ziv bio. Ne uzima vas Bin Salman.NoDi80 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:53Hordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:49Zato njega i zanima njihov pomocni, treba mu za prostor za ispasu. Nabavio je i novog bika, Zeljkan se zove.Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:44Goleno je ovo dva brata jedan se bavi proizvodnjom i distribucijom medicinske opreme čije kompanije imaju potpisane ugovore sa franšizama iz MLS, NBA i MLB drugi prodaje organski uzgojene bikove i krave![]()
![]()
Bikovi se salju u butmir, tamo su vec i konji hahah
Ne brini ti za Zeljkana, u prednosti smo nas stadion sa parama mozemo postati prvi klub u BiH koji ima klupski hotel na stadionu koji ce imati 4 zvjezdice
Dvospratni zapad 10.000 kapaciteta![]()
Trenutno korisnika/ca: Anpa, MostarNeretva, Noke995, ristagrad, Semrush [Bot] i 44 gosta.