Ja ti samo kazem kako je stvarno stanje u BIH, mozda se tebi ne svidja, ne svidja se ni meni, ali je tako.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
gledaj bilo je puno jacih od njega i svi su neslavno zavrsili... druga stvar kad vec to spominjes srbi vole vodje i na kraju svaki put krv propisaju da ga se rijese i poslije svakog se po 10 godina oporavljajuSrdjanBL je napisao/la:Htijeli to priznati ili ne Mile je ipak najuticajni politicar ne samo BIH nego i regiona, garant.
Zadnji njegovi potezi to dokazuju, covijek izglasa sebi referendum medjunarodna zajednica samo gleda, a da je to neko prije 6 ili 7 ghod uradio sta bi bilo pitam ja vas?
Covijek drzi BIH u saci vec 5 god. prvo je cetiri godine ima sledece: Vecinu u NSRS, bio premijer RS, precijednig RS njegov covijek, clan precijednistva BIH njegov covijek, premijer BIH njegov covijek. Naredne cetiri godine ce imati nesto slicno. Tako da njega ce se sve pitati, jer to mu je narod dao, tu vlast je narod njemu izglasao niko drugi.
Ovu situacijom u FSBIH on ce iskoristiti da dobije jos poena i to sa od strane bosnjaka, tako sto ce se pojaviti kao spasilac fudbala BIH. E onda ce ugostiti Platinija i Blatera sa tim ce porasti u ocima medjunarodne zajednice, postace gori od Berluskonija. Jer sve mu je to narod dao.
Nasi narodi vole vodje. Srbi imaju vodju ostali nemaju i tu je njegova najveca snaga. Kratko i jasno nema konkurenciju, nazalost.
Pa FIFA i UEFA su sve ovo i zakuhale. One i ako izbace savez iz svog clanstva opet ce kasnije prihvatit onaj koji one hoce,a ne onaj koji ovdje neko misli da je dobar i po mjeri svih. ONI ODLUCUJU!!!drinin vuk je napisao/la:" " стварно вјерујете у те " $,",Европе на / са $ статута? " $ $ $ $ & & % ? % " " " о $ " $ & $.Не " то $,јер & $ " $ ' $ ? она је ? " $ $ % РС.
Стога $ " ' је " " $ ствар је у " " у % $,стога ' & " ? - " РС,$ нас %,? $ је " " " не ',& " уз - УЕФА " "," " ? " су " & ' ? " %.
" не ' % се ? свега " $," он " % је ? $ " свјестан $ " " $ $ $ па на ' % све на ?,? % се & & - ? $ - је.
Nije!ve što je bilo državno a vrijedno je prodato a lova potrošena
& " $ $ је то %.neroazzuro je napisao/la:Niko nece sad da prokomentarise otvoreno priznanje svih da su Kovacevic,Petkovic i co. cijelo vrijeme radili po Miletovom diktatu. To je,koliko ja znam,otvoreno mijesanje politike u sport.
P.S. Molim vas prestanite pricati o brojevima ljudi iz RS koji simpatisu BiH. Vrlo je veliki broj,a mnoge znam i licno.
Čitav FSBIH je bilo jedno veliko leglo nesposobnjakovića i lopova, ali sad bi trebali doći novi ljudi.drinin vuk je napisao/la:& " $ $ је то %.neroazzuro je napisao/la:Niko nece sad da prokomentarise otvoreno priznanje svih da su Kovacevic,Petkovic i co. cijelo vrijeme radili po Miletovom diktatu. To je,koliko ja znam,otvoreno mijesanje politike u sport.
P.S. Molim vas prestanite pricati o brojevima ljudi iz RS koji simpatisu BiH. Vrlo je veliki broj,a mnoge znam i licno.
¥ % у $ ФСРС,а " " $ су ?," се те ",& % $ те " ' " & ".
Потпуно те ".neroazzuro je napisao/la:Ne skontah na osnovu cega si zakljucio da sam dvolican. A do sad nisam imao problema s kontanjem...
Pitaj Dodikaneutralan__ je napisao/la:I kolike su nam sad sanse?
Znaci 0%.Goalgetter je napisao/la:Pitaj Dodikaneutralan__ je napisao/la:I kolike su nam sad sanse?
drinin vuk je napisao/la:Потпуно те ".neroazzuro je napisao/la:Ne skontah na osnovu cega si zakljucio da sam dvolican. A do sad nisam imao problema s kontanjem...![]()
На основу ¥?
$ & је ФСРС ? " " ? ",а " "?
$ $ & - ' УЕФА $ $ & % $ & су ??
& ? & $ " $ & ' " % " ? " " ??
Јесу ? ? " $ " $ ? ¥ $ у ? $ с ? $ у $? " ? се " ? " ? језгро " ",?,",",за " " 100% ",па $ $ " ?,? " ? " он не ??
" " је ? не % ? се " $ не %?
Care moj,o strukturi i saveza i politickoj pozadini pojedinih clanova (sa svih strana) je suvisno i pricati. Na kraju krajeva,to mi nije ni toliko cudno. NISAM NA STRUKTURU NI MISLIO. Mislio sam na nacin razmisljanja. Rale Kovacevic cijelo vrijeme prica kako,eto,kod njih ne vlada jednoumlje nego svi poslanici imaju svoja misljenja.drinin vuk je napisao/la:Потпуно те ".neroazzuro je napisao/la:Ne skontah na osnovu cega si zakljucio da sam dvolican. A do sad nisam imao problema s kontanjem...![]()
На основу ¥?
$ & је ФСРС ? " " ? ",а " "?
$ $ & - ' УЕФА $ $ & % $ & су ??
& ? & $ " $ & ' " % " ? " " ??
Јесу ? ? " $ " $ ? ¥ $ у ? $ с ? $ у $? " ? се " ? " ? језгро " ",?,",",за " " 100% ",па $ $ " ?,? " ? " он не ??
" " је ? не % ? се " $ не %?
"$ ?" - ' & " $,$ ? ? / $ " је ? " $ стране $ ",' % ту & " јасно,те % се ' ? " РС $ & " $,? $ $ је срцу ? $ % $.Care moj,o strukturi i saveza i politickoj pozadini pojedinih clanova (sa svih strana) je suvisno i pricati. Na kraju krajeva,to mi nije ni toliko cudno. NISAM NA STRUKTURU NI MISLIO. Mislio sam na nacin razmisljanja. Rale Kovacevic cijelo vrijeme prica kako,eto,kod njih ne vlada jednoumlje nego svi poslanici imaju svoja mišljenja.
...a onda se ide kod Mileta da promijeni ta misljenja koja su savim slucajno JEDNO TE ISTO MISLJENJE! Necemo ni pricat cije!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, hurem, Kompromis, Tracy3McGrady i 28 gostiju.