I to što kažeš, jasno je ko krši dogovor ali nije beg cicija.ellaxaz je napisao/la:Nema veze, život ide dalje, biće još tekmi i bitnih i nebitnih.
Prema tome njima njihovo nama naše.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
plavo oko plakalo je, mnogo snova nestalo jje...............
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tebe neajvise na temi ima, najvise se bunis radi cijene karte a prvi neces doci taman da je i 1 KM.aguero88_ je napisao/la:plavo oko plakalo je, mnogo snova nestalo jje...............
sad ga brisi
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 27 apr 2011, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nema sta, bas si smijesanaguero88_ je napisao/la:plavo oko plakalo je, mnogo snova nestalo jje...............
sad ga brisi
neda mi mamaElegant je napisao/la:Tebe neajvise na temi ima, najvise se bunis radi cijene karte a prvi neces doci taman da je i 1 KM.aguero88_ je napisao/la:plavo oko plakalo je, mnogo snova nestalo jje...............
sad ga brisi

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da mi smo mali,a vi dva dana prije tekmu objavite cjenu karata,.Stampate 800 ulaznica za nas,a nas ce doci sigurno vise,vjerovatno ce opet nas pokusati zguzvati u onu zdenku,ali sumnjam da ce to biti izvodljivo,.Ako cemo pricati o jednakim uslovima na tribini,i sami znate da se zdenka po mnogome razlikuje od ostatka sjevera,jednostavno receno,a gdje su stolice ?Vlak je napisao/la:Zbog Saveza koji je nakaradan i nakaradnih klubova poput Celika koji pod tim Savezom rade sta i kako zele, mimo pravila, nas nogomet je tu gdje jeste. Kad za istu tribinu postave cijene vece gostima, nego li domacim navijacima, Savez mora promptno reagirati. Umjesto toga, gledat cemo opet kako ŽLj klub radi sto zeli, a Savez sve to ravnodusno gleda, mada je u suprotnosti s pravilnikom.
A to da nece ispostovati dogovoreno i da ce u ligi pogaziti dogovoreno i ispostovano od strane Zeljeznicara - to ne treba da cudi - kad mogu svi drugi klubovi njihovog ranga imati dzon obraz, mogu i oni. - Tako to rade mali.

Iskreno,zao mi je sto je do ovoga doslo,ali kriva je iskljucivo vasa sugava uprava,koja je odlucila zaraditi pare na vama,jer nama svakako uprava placa,pa ce to onda namiriti tako sto ce vas u revansu oderati po dzepu,.Poznavajuci nasu upravu,veoma lako bi se moglo desiti da prekrse i ovaj sporazum o reprocitetu,pa ce vam i na prvenstvenoj tekmi naplatiti ulaz,.Nepotrebno su se tenzije digle pred ovu tekmu,iskreno se nadam da nece biti nikakvih belaja,odradimo mi svoje,vi svoje,i mirna Bosna,.
Ja ne znam što vi ovim mutavcima pokušavate objasniti da je dogovor važio za prvenstvo a ne za kup, kad oni ionako nisu došli da čuju šta je zapravo bilo. Njihov tim, naravno, nije ni po čemu dorastao velikom Želji i jedino u čemu oni mogu pobijediti je da uspiju isprovocirati nas. Ja predlažem da im ne dopustimo ni to zadovoljstvo...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
nije valjda samo 7.000 ulaznica za nase navijace , mislim da ce sugurno biti 9.000 - 10.000 , pa prosle godine bilo 12.000

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
- zlaya_tm87
- Kontakt:
@ miki 90: ja mislim zato sto vaze godisnje da je takav broj...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Ovo samo u hemeroid drzavi ima da se dizu neke tenzije da se digla tolika prasina, sto gostujuci navijaci trebaju da plate kartu. Da bilo ko iz bilo kojeg dijela svijeta procita ovaj clanak kad je objavljeno da ce placati kartu, dobro bi se zabrinuo da skonta sta je povod ovolikim tenzijama. Pa nema bolan dzabe ni kod babe, kakve besplatne karte?? Puno vam?? Nemojte doci na utakicu! (Svi citiraju ovu frazu, ali sta ces kad je tako dobra) KRAJ PRICE
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Stolice su uklonjene jer su gosti kulturni pa se ponašaju u skladu sa civilizovanim normama.chily-rz je napisao/la: Da mi smo mali,a vi dva dana prije tekmu objavite cjenu karata,.Stampate 800 ulaznica za nas,a nas ce doci sigurno vise,vjerovatno ce opet nas pokusati zguzvati u onu zdenku,ali sumnjam da ce to biti izvodljivo,.Ako cemo pricati o jednakim uslovima na tribini,i sami znate da se zdenka po mnogome razlikuje od ostatka sjevera,jednostavno receno,a gdje su stolice ?Vi ce te za nas sjever placati istu cjenu,kao i nasi koji budu odlucili se otici na sjever,a takvih sigurno nece biti,.jer mi smo mali,ali zato imamo citavu tribinu,kapaciteta 2500 namijenjenu iskljucivo za gostujuce navijace,.Opet cu se vratiti na jednakim uslovima na tribini,.Odlucili smo oprati stolice samo na sjeveru,pa ce vam cjena biti 10 puta skuplja nego nama na jugu
![]()
Iskreno,zao mi je sto je do ovoga doslo,ali kriva je iskljucivo vasa sugava uprava,koja je odlucila zaraditi pare na vama,jer nama svakako uprava placa,pa ce to onda namiriti tako sto ce vas u revansu oderati po dzepu,.Poznavajuci nasu upravu,veoma lako bi se moglo desiti da prekrse i ovaj sporazum o reprocitetu,pa ce vam i na prvenstvenoj tekmi naplatiti ulaz,.Nepotrebno su se tenzije digle pred ovu tekmu,iskreno se nadam da nece biti nikakvih belaja,odradimo mi svoje,vi svoje,i mirna Bosna,.
Boldirano je kontradiktorno samo po sebi, baš onako u skladu sa pričom koja dopire iz Zenice u posljednjih 48 sati.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Loziona je kod vas, al tesko da vas se skupi preko 800, dio naseg sjevera za goste nista manje nije uslovan nego vasa citava tribina, jer vas nece doc 2000 pa se necete morati guzvat po tribini, trece i nama i vama je cje 10 KM, i zbog dvije vi dizete neku frku oko toga.chily-rz je napisao/la:
Da mi smo mali,a vi dva dana prije tekmu objavite cjenu karata,.Stampate 800 ulaznica za nas,a nas ce doci sigurno vise,vjerovatno ce opet nas pokusati zguzvati u onu zdenku,ali sumnjam da ce to biti izvodljivo,.Ako cemo pricati o jednakim uslovima na tribini,i sami znate da se zdenka po mnogome razlikuje od ostatka sjevera,jednostavno receno,a gdje su stolice ?Vi ce te za nas sjever placati istu cjenu,kao i nasi koji budu odlucili se otici na sjever,a takvih sigurno nece biti,.jer mi smo mali,ali zato imamo citavu tribinu,kapaciteta 2500 namijenjenu iskljucivo za gostujuce navijace,.Opet cu se vratiti na jednakim uslovima na tribini,.Odlucili smo oprati stolice samo na sjeveru,pa ce vam cjena biti 10 puta skuplja nego nama na jugu
![]()
- alan ford 26
- Kontakt:
U iole normalnoj zemlji se placa ulaz na zvanicnu utakmicu, a to smo mi navikli na sadaku druga stvar, i ko vas ****, hocete doc ili ne, dosli u prliku da se bore za trofej jednom u 15 god i odma se pomamili, da se pitam ne bi vam ni dao na sjever vec na istok i 10 KM pa bujrum, ko voli nek izvoli A o samoj tekmi, ko bude bolji nek pobijedi, ocito da mnogi znaju ishod, vec citam komentare o stimanju i prodaji utakmice, kako god da zavrsi, "vama kup nama bodovi" isto kao i prosle god kad smo morali dati kup za titulu

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ee drug malo su se preracunali za to ima ugovor ,a u kojem slucaju ako ga ne ispostuju ima i sud da rijesi to heheeelSaik je napisao/la:O Kupu ne pričamo. Kup nije problem. Problem je prvenstveni susret u subotu, a za koji Čelik neće ispoštovati dogovoreno.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
"Navijači se moraju više skoncentisati da pomažu našim igračima nego što odmažu. Trebaju pokušati biti glasniji od navijača Čelika. Nadam se da će naši navijači sutra biti mnogo pozitivniji nego u zadnje vrijeme i da neće biti psovki od kojih se kosa na glavi diže", rekao je Osim."
poruka za velike fudbalske znalce sa sjevera

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug godisnje vaze sutra za utakmicu pa je zbog toga stampano samo toliko ulaznicamiki 90 je napisao/la:nije valjda samo 7.000 ulaznica za nase navijace , mislim da ce sugurno biti 9.000 - 10.000 , pa prosle godine bilo 12.000![]()
Bogami takvih znalaca ima i na juguzlaya_tm87 je napisao/la:"Navijači se moraju više skoncentisati da pomažu našim igračima nego što odmažu. Trebaju pokušati biti glasniji od navijača Čelika. Nadam se da će naši navijači sutra biti mnogo pozitivniji nego u zadnje vrijeme i da neće biti psovki od kojih se kosa na glavi diže", rekao je Osim."

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Na jugu ih mi ušutkamo pjesmom, mada su i na jugu isti kao ovi na sjeveru, samo što to Osim ne čujeBuddy je napisao/la:Bogami takvih znalaca ima i na juguzlaya_tm87 je napisao/la:"Navijači se moraju više skoncentisati da pomažu našim igračima nego što odmažu. Trebaju pokušati biti glasniji od navijača Čelika. Nadam se da će naši navijači sutra biti mnogo pozitivniji nego u zadnje vrijeme i da neće biti psovki od kojih se kosa na glavi diže", rekao je Osim."

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- partibrejker1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Argentina, WeekendOffender i 44 gosta.