Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Koji viski ili konjak, razumne cijene, preporučujete vi momci koji malo češće partijate ? Treba mi za poklon, a ja sam malo duže van toga svijeta.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Marsal
- Kontakt:
Nisam popio godinu dana ali do 50 maraka Jameson je dobar, od malo skupljih Chivas Regal.Centre forward je napisao/la: ↑24 dec 2025, 17:31Koji viski ili konjak, razumne cijene, preporučujete vi momci koji malo češće partijate ? Treba mi za poklon, a ja sam malo duže van toga svijeta.
Ne uzimaj Ballantine ili Red Label da se ne provališ.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jel vam Jack popularan? Vidjo sam ga na policamaMarsal je napisao/la: ↑24 dec 2025, 17:42Nisam popio godinu dana ali do 50 maraka Jameson je dobar, od malo skupljih Chivas Regal.Centre forward je napisao/la: ↑24 dec 2025, 17:31Koji viski ili konjak, razumne cijene, preporučujete vi momci koji malo češće partijate ? Treba mi za poklon, a ja sam malo duže van toga svijeta.
- VensanKasel
- Kontakt:
Zavisi od budžeta , šta je danas razumno ?Centre forward je napisao/la: ↑24 dec 2025, 17:31Koji viski ili konjak, razumne cijene, preporučujete vi momci koji malo češće partijate ? Treba mi za poklon, a ja sam malo duže van toga svijeta.
Viski kao što spomenu Marsal Jameson odličan , 37 KM . Malo se pruži i uzmi Johnnie Walker Black Label 60+ KM , on je top u tom rangu bolji i od skupljih .
Imaš i Singleton , a moja preporuka je Nikka 90+ KM , japanac
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
I više nego što treba , meni nista specijalno . Klasika kad Amer pogura sa marketingom .alemsa je napisao/la: ↑24 dec 2025, 17:59Jel vam Jack popularan? Vidjo sam ga na policamaMarsal je napisao/la: ↑24 dec 2025, 17:42Nisam popio godinu dana ali do 50 maraka Jameson je dobar, od malo skupljih Chivas Regal.Centre forward je napisao/la: ↑24 dec 2025, 17:31Koji viski ili konjak, razumne cijene, preporučujete vi momci koji malo češće partijate ? Treba mi za poklon, a ja sam malo duže van toga svijeta.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hennessy XO ili japanski Matsui, perverzije. Može i obični Hennessy.
Sve ostalo je bezveze za poklona.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Centre forward
- Kontakt:
Kako vi to sa merakom, insan bi pio svaki dan.
I meni se Hennessy čini kao OK izbor. Fala momci. Živjeli.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma može , razlika 300 KMbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:19Hennessy XO ili japanski Matsui, perverzije. Može i obični Hennessy.
- VensanKasel
- Kontakt:
Prije 10 godina kada sam konobarisao na Bjelašnici , ujutro kratki espresso i konjak ( svaki put drugačiji ) , kakva ljepotaCentre forward je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:25Kako vi to sa merakom, insan bi pio svaki dan.![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
https://sportnewsafrica.com/articles/bu ... orcellerieBurundi : A player dies during a match due to a " Witchcraft " practice. He was playing with a coin in his mouth that he accidentally swallowed.
Ovi afrikanci nisu uredni
-
19vendetta87
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 19:34https://sportnewsafrica.com/articles/bu ... orcellerieBurundi : A player dies during a match due to a " Witchcraft " practice. He was playing with a coin in his mouth that he accidentally swallowed.
Ovi afrikanci nisu uredni
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Centre forward
- Kontakt:
I ja sam nekad davno kao student, ima i petnaestak godina, bio šanker na Tenisu. Jedna, hajmo reć' kafana, u Tuzli. Baš se šljakalo. Tad sam baš im'o mogućnost da se "suočim" sa dosta vrsta pića. I jesam, al' malo sam zaboravio kvalitet nekih od njih, koji s vremenom može varirati. Zato sam se malo i posavjetovao sa vama koji ste u trendu. U sjećanju mi je najviše ostala rakija Zlatna Dunja. To kad otvoriš čovječe k'o da si u voćnjaku.VensanKasel je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:54Prije 10 godina kada sam konobarisao na Bjelašnici , ujutro kratki espresso i konjak ( svaki put drugačiji ) , kakva ljepotaCentre forward je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:25Kako vi to sa merakom, insan bi pio svaki dan.![]()
I meni se Hennessy čini kao OK izbor. Fala momci. Živjeli.![]()
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Kako su braca dosla na ideju da prave lazne nagradne igre kao i AI slike i lupaju neke opise i tekstove tipa siroče sam, danas mi je rođendan i niko mi nije čestitao i onda hiljade komentara ovih 50+ 
Tanak je Jack, to je masovna produkcija. Iako oni imaju ove zesce sto pravi manju kolicinu.VensanKasel je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:04I više nego što treba , meni nista specijalno . Klasika kad Amer pogura sa marketingom .
Jes probao blue label?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Tenis je top kafana, petak vece ja visio, muzika uzivo, meza, jelo sta hoces. Nisam doduse nikad silazio "dole", gdje su harabaseCentre forward je napisao/la: ↑24 dec 2025, 21:42I ja sam nekad davno kao student, ima i petnaestak godina, bio šanker na Tenisu. Jedna, hajmo reć' kafana, u Tuzli. Baš se šljakalo. Tad sam baš im'o mogućnost da se "suočim" sa dosta vrsta pića. I jesam, al' malo sam zaboravio kvalitet nekih od njih, koji s vremenom može varirati. Zato sam se malo i posavjetovao sa vama koji ste u trendu. U sjećanju mi je najviše ostala rakija Zlatna Dunja. To kad otvoriš čovječe k'o da si u voćnjaku.VensanKasel je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:54Prije 10 godina kada sam konobarisao na Bjelašnici , ujutro kratki espresso i konjak ( svaki put drugačiji ) , kakva ljepotaCentre forward je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:25Kako vi to sa merakom, insan bi pio svaki dan.![]()
I meni se Hennessy čini kao OK izbor. Fala momci. Živjeli.![]()
Sretan i čestit Božić svima koji slave!
Prejako ocami
Porezna priznaje elektronski potpis koji se naplacuje a ne prizna besplatni od drzavne sgencije. Fakat prejako
Dabogda se raspao ovaj pokusaj od drzave
Porezna priznaje elektronski potpis koji se naplacuje a ne prizna besplatni od drzavne sgencije. Fakat prejako
Dabogda se raspao ovaj pokusaj od drzave
Sretan Bozic. Da ga proslavite u miru i radosti sa porodicom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gledaj ba glavne prosvjetne inspektorice Kantonalne uprave za inspekcijske poslove, ovo je grehota uhapsit

https://www.klix.ba/vijesti/bih/uhapsen ... /251225045
https://www.klix.ba/vijesti/bih/uhapsen ... /251225045