FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bravo Mirza ako je iko zasluzio ovu nagradu to si ti uzivancija je pratiti marketing sektor naseg kluba, uzdigli smo se na jedan regionalni nivo iznad svih u drzavi

Sinoc je Sanjin dao odgovore na sva pitanja koja su delegati imali.Sve je kristalno razjasnjeno i objasnjeno.Sve sad znaju
i nema vise price sumljivo je ovo,sumljivo je ono.
Jos sutra,od petka nista vise nece bit isto.
i nema vise price sumljivo je ovo,sumljivo je ono.
Jos sutra,od petka nista vise nece bit isto.
Brko iz druge galaksije!
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Naravno da je sve to bitno, ali tvoj post je napisan tako kao da imas informaciju. Dakle ti znas da to nije definisano u Saninovoj ponudi? Ne kontam poentu ovakvih postova, svi fol sve znaju, a niko nista ne zna. Ne spinujte i ne pokrecite neke teme iznova.perodeformero je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:11Omladinski pogon kamp i akademija samo me to interesuje bukvalno, ništa drugo. Ako krene pričati o igračima milionima kamionima grupnim fazama, ovaj čelikov u najavi 100%zeljodogroba je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:08A de nas molim te prosvijetli insajderu, ovako si pravo vazan. Koja su to vazna i kljucna pitanja? Ili si novi bot ovih sto se bore za svoje guzice i da im talovi ostanu u igri?perodeformero je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:06Ovo meni više liči na ulazak Aydina Olguna, ali eto videćemo sutra valjda će ponuditiodgovore na par ekstremno važnih i ključnih pitanja
Ja ko obicni navijac bi volio da igramo fin fudbal tj nogomet.Da bi to doživio treba neko ko će da ulozi onda neko ko zna da kupi i onda neko ko će to da posloži.A ja dodjem na stadion i uzivam.
Znaci pogodio sam glupana posred face.tiagofaria25 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:26Nevjerovatno si glup. Ako kazem da je Amar bio los po nas to znaci da sam za Misketa? I on kao i Amar gleda prvo svoju guzicu, kao sto sam rekao Misimovic je isto jedan odron, upravo zbog toga sto godinama kroz vlastite pijune odbija investitore zbog vlastite guzice. Pa sta je Adzem uradio na kraju? Prokockao isto titulu kao Slavko, ali Adzemu je to ocigledno plus. **** vas i Amar i Misimovic. A ti si jako mala ribica ako ne znas zasto tada nismo uzeli titulu sa Slavkom (ti i dalje koristi tvoj bezobrazni nacionalistcki nadimak). Adzem je otjerao ljude sa tribina dva puta, koliko je bilo ljudi na tom finalu kupa? Samo investitor i samo Mirvic, a svu tu bagru nadam se da ce zauvijek udaljiti od kluba.bhsport je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:09Tvoj osnovni problem je sto si neznalica.tiagofaria25 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 09:16
Tvoj prvi problem je sto si nacionalista prijatelju, preuzeo nas u zoni ispadanja nakon najgoreg trenera u historiji, sa istom ekipom se borio za vrh. Nije izgubio titulu nego mu je oduzeta. Imao bi i on i titula i prilika da je sin najvece legende kluba.![]()
Jedan nam dobio xy trofeja, NUFC pune stadione, drugi prokockao dobijenu titulu i ti neznalice lijepis etikete.
Mozes spinovati do sutra da je oduzeta jer on sa pojačanom ekipom Krizman, Markovic i ostali nije mogao osvojiti dva boda sa Krupom i sarajevom koje je doslo nakon poraza u kupu od Širokog nakon produžetaka i penala.
Tvoj Sampras je neznalica kao i ti.
Nakon toga zasluzeno dobio pedalu a Adzem preuzeo njegovu ekipu i uradio sta je uradio na jesen. Prvi na tabeli u polufinale kupa.
Vrati se u magacin u Rajlovcu odakle si izgmizao i drkaj na dionice, samo uzmite Bojnik pa tamo demagogiju prosipajte i drkajte na Mao Ce Tunga. Sjebali ste Diglisica sa dionicama bando ovo necete.
Spinujete danima po forumima da se Amar vraca iako to nije istina ali ljudski sljam kakav je profiter iz Rajlovca ne bira sredstva da dodje do dvije kule na pomocnom terenu.
Samorasa dovedi u Bojnik pa nek ti bude oegenda kluba, neznalice.
Drago mi je, ubio sam te aegumentima na tvoju tezu koju si postavio.
Porediti kiks Samprasa i Adzema za titulu je maliciozno i bezobrazno. Sampras je tri utakmice do kraja imao +4 i prokockao.
Adzem je imao +2 i sansu da ode na +5, 8,9 utakmica do kraja.
Malicozan si, bezobrazan i huskac.
Adzem nije otjerao nikoga jer smo najposjećeniji stadion a ti to ne znas jer ni ne ides na utakmice.
Maliciozno bezobrazno razmazeno deriste.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Znači istina je. To sam pročitao i na onom drugom forumu, to je super da budu potpuno upoznati sa svime i da se neko ne vadi na "nesporazume". A što se tiče tih famoznih anketa po po portalima, jedina anketu čiji nas rezultat treba zanimati je naša skupština u petak. AkoBogda da sve prođe dobro.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
-
perodeformero
- Kontakt:
Ma nemam pojma baš me boli briga nit se trudim da znam, zašto bih znao, kažem ti sad ako fokus bude na ovome što sam ti rekao to je to imamo Bingo, a ako fokus bude na bilo čemu drugom u narednih pet godina minimum nema od ove ljubavi ništa vjeruj mi milion milijardi posto. Niti Željo niti Sanin mogu nešto smisliti izmisliti što do sad nije i smišljeno izmišljeno, dakle zna se vrlo dobro kako se ove stvari rješavaju i na šta treba da se obrati pažnja ako hoćeš klub koji će za 10 15 20 godina da bude to što treba da bude, a teško da će prije moći.zeljodogroba je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:34Naravno da je sve to bitno, ali tvoj post je napisan tako kao da imas informaciju. Dakle ti znas da to nije definisano u Saninovoj ponudi? Ne kontam poentu ovakvih postova, svi fol sve znaju, a niko nista ne zna. Ne spinujte i ne pokrecite neke teme iznova.perodeformero je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:11Omladinski pogon kamp i akademija samo me to interesuje bukvalno, ništa drugo. Ako krene pričati o igračima milionima kamionima grupnim fazama, ovaj čelikov u najavi 100%zeljodogroba je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:08
A de nas molim te prosvijetli insajderu, ovako si pravo vazan. Koja su to vazna i kljucna pitanja? Ili si novi bot ovih sto se bore za svoje guzice i da im talovi ostanu u igri?
Moze sanin izmisliti pare koje ima, a mi nismo imali npr.perodeformero je napisao/la: ↑24 dec 2025, 19:52Ma nemam pojma baš me boli briga nit se trudim da znam, zašto bih znao, kažem ti sad ako fokus bude na ovome što sam ti rekao to je to imamo Bingo, a ako fokus bude na bilo čemu drugom u narednih pet godina minimum nema od ove ljubavi ništa vjeruj mi milion milijardi posto. Niti Željo niti Sanin mogu nešto smisliti izmisliti što do sad nije i smišljeno izmišljeno, dakle zna se vrlo dobro kako se ove stvari rješavaju i na šta treba da se obrati pažnja ako hoćeš klub koji će za 10 15 20 godina da bude to što treba da bude, a teško da će prije moći.zeljodogroba je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:34Naravno da je sve to bitno, ali tvoj post je napisan tako kao da imas informaciju. Dakle ti znas da to nije definisano u Saninovoj ponudi? Ne kontam poentu ovakvih postova, svi fol sve znaju, a niko nista ne zna. Ne spinujte i ne pokrecite neke teme iznova.perodeformero je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:11
Omladinski pogon kamp i akademija samo me to interesuje bukvalno, ništa drugo. Ako krene pričati o igračima milionima kamionima grupnim fazama, ovaj čelikov u najavi 100%
Fk Željezničar.
Pa i ja bih bio investitor pod kojim uslovima on nudi saradnju. Trazi hipoteku na investiviju sto znaci nema rizika ako se povuce. I jos hoce 15% od svakog transfera
-
JuzniVjetar1979
- Kontakt:
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Ofula ga ti lafe pravo....
Mislim na profil naravno
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Hahahahaahhahahahahahaah pa cime se oni bave 
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Eh kakav glupan hahaha idi debilcino na svoji temu
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Ja ne idem, eee kerino mala po sred face ti se pisam. Nije otjerao jel? Ne rece mi kolko je ljudi bilo na finalu kupa, keru jedan raspali. Kolko je ljudi bilo na finalu kupa? Kolko je bilo protiv Radnika, Sirokog i Sloge? Da te jos jednom pitam kolko je bilo ljudi na finalu kupa nikako da mi kazesssss? A u raspravu o mojim odlascima na utakmice s nekim papcicem koji je ocigledno iz nekog seoca nacionalistickog necu ni ulaziti. Evo Zeljo - Siroki 1500 ljudi, ja sam bio jedan od tih 1500, ti si se vjerovatno nabijao Amaru na **** tad.bhsport je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:55Znaci pogodio sam glupana posred face.tiagofaria25 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:26Nevjerovatno si glup. Ako kazem da je Amar bio los po nas to znaci da sam za Misketa? I on kao i Amar gleda prvo svoju guzicu, kao sto sam rekao Misimovic je isto jedan odron, upravo zbog toga sto godinama kroz vlastite pijune odbija investitore zbog vlastite guzice. Pa sta je Adzem uradio na kraju? Prokockao isto titulu kao Slavko, ali Adzemu je to ocigledno plus. **** vas i Amar i Misimovic. A ti si jako mala ribica ako ne znas zasto tada nismo uzeli titulu sa Slavkom (ti i dalje koristi tvoj bezobrazni nacionalistcki nadimak). Adzem je otjerao ljude sa tribina dva puta, koliko je bilo ljudi na tom finalu kupa? Samo investitor i samo Mirvic, a svu tu bagru nadam se da ce zauvijek udaljiti od kluba.bhsport je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:09
Tvoj osnovni problem je sto si neznalica.
Jedan nam dobio xy trofeja, NUFC pune stadione, drugi prokockao dobijenu titulu i ti neznalice lijepis etikete.
Mozes spinovati do sutra da je oduzeta jer on sa pojačanom ekipom Krizman, Markovic i ostali nije mogao osvojiti dva boda sa Krupom i sarajevom koje je doslo nakon poraza u kupu od Širokog nakon produžetaka i penala.
Tvoj Sampras je neznalica kao i ti.
Nakon toga zasluzeno dobio pedalu a Adzem preuzeo njegovu ekipu i uradio sta je uradio na jesen. Prvi na tabeli u polufinale kupa.
Vrati se u magacin u Rajlovcu odakle si izgmizao i drkaj na dionice, samo uzmite Bojnik pa tamo demagogiju prosipajte i drkajte na Mao Ce Tunga. Sjebali ste Diglisica sa dionicama bando ovo necete.
Spinujete danima po forumima da se Amar vraca iako to nije istina ali ljudski sljam kakav je profiter iz Rajlovca ne bira sredstva da dodje do dvije kule na pomocnom terenu.
Samorasa dovedi u Bojnik pa nek ti bude oegenda kluba, neznalice.
Porediti kiks Samprasa i Adzema za titulu je maliciozno i bezobrazno. Sampras je tri utakmice do kraja imao +4 i prokockao.
Adzem nije otjerao nikoga jer smo najposjećeniji stadion a ti to ne znas jer ni ne ides na utakmice.

Hoce li ti Slavisa smetat? Ni on nije musliman…
Pa sta ocekujes kompjutere u sred radnog dana dok su svi na poslu da bude 6+ milja na stadionutiagofaria25 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 21:19Ja ne idem, eee kerino mala po sred face ti se pisam. Nije otjerao jel? Ne rece mi kolko je ljudi bilo na finalu kupa, keru jedan raspali. Kolko je ljudi bilo na finalu kupa? Kolko je bilo protiv Radnika, Sirokog i Sloge? Da te jos jednom pitam kolko je bilo ljudi na finalu kupa nikako da mi kazesssss? A u raspravu o mojim odlascima na utakmice s nekim papcicem koji je ocigledno iz nekog seoca nacionalistickog necu ni ulaziti. Evo Zeljo - Siroki 1500 ljudi, ja sam bio jedan od tih 1500, ti si se vjerovatno nabijao Amaru na **** tad.bhsport je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:55Znaci pogodio sam glupana posred face.tiagofaria25 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:26
Nevjerovatno si glup. Ako kazem da je Amar bio los po nas to znaci da sam za Misketa? I on kao i Amar gleda prvo svoju guzicu, kao sto sam rekao Misimovic je isto jedan odron, upravo zbog toga sto godinama kroz vlastite pijune odbija investitore zbog vlastite guzice. Pa sta je Adzem uradio na kraju? Prokockao isto titulu kao Slavko, ali Adzemu je to ocigledno plus. **** vas i Amar i Misimovic. A ti si jako mala ribica ako ne znas zasto tada nismo uzeli titulu sa Slavkom (ti i dalje koristi tvoj bezobrazni nacionalistcki nadimak). Adzem je otjerao ljude sa tribina dva puta, koliko je bilo ljudi na tom finalu kupa? Samo investitor i samo Mirvic, a svu tu bagru nadam se da ce zauvijek udaljiti od kluba.
Hoce li ti Slavisa smetat? Ni on nije musliman…
Koji kozgovi ovdje i po raznim grupama obitavaju to je za izucavanja kad vidis sve ove mozgove od nasih zvanicnih stranica pa do debilnih po Instagramu i fb dobro mi i ikako sve iskompleksorani likovi
Ocito je sad dobro vrijeme da bude u Zelji, a kad nam je trebala pomoc nije htio , fol nije vrijeme.
Mozda i najveci nas igrac, ali poslije se nije bas pokazao prema klubu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ma igracki mu hvala, ali da se ne lazemo kao selektor je katastrofa. Sreca niko ozbiljno ne razmislja, vec se sam ulizuje kad treba.
Fk Željezničar.
Svim navijačima, igračima i uposlenicima kluba koji slave, sretan dnašnji Badnji dan i sutrašnji Božić, da svi zajedno dočekamo bolje dane našeg kluba