ja se fakat zapitam imali iko od vas IQ veci od sestomjesecne bebe, nemoj se sta uvrijedit ali ovo je vrlo jednostavno... za kup nije potpisano nista jer niko nije znao ko ce bit u finalu kupa tako da se tu ne moze napravit nikakav ugovor, tj vasi lazu... a na ligasku utakmicu ste usli djaba...avenija je napisao/la:nije mi drago sto su nakon toliko godina na BP i grbavici pocele naplacivat ulaznice..Baby je napisao/la:jel ti drago ?avenija je napisao/la:znam da ce se placati ligaska utakmica kao i kup a za kup sam cuo od jednog clana uprave da ce cijena biti samo 15 eura tj 30 km..za sjevernu tribinu sto za navijace celika sto za navijace zelje
a vasa uprava je mislila posteno zafrkati nas i nasu upravu a nisu ni svjesni da kod nas sjede jedno 150 puta jaci ljudi u prevari i lazima pa ce tako ispastati samo navijaci.
Da se nista nije diralo da je ostalo kako je sto godina unazad obje utakmice i vi besplatno i to je to..
ali vidjela se negdje racunica 1000 zenicana x 10 km = 10 000 km pa hajmo pocet naplacivati.
jos cu jednom da kazem politika nase uprave nije uredu iz nekih drugih razloga i to je to... da ne bude da branim...