FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 27 apr 2011, 15:39

avenija je napisao/la:
Baby je napisao/la:
avenija je napisao/la:znam da ce se placati ligaska utakmica kao i kup a za kup sam cuo od jednog clana uprave da ce cijena biti samo 15 eura tj 30 km..za sjevernu tribinu sto za navijace celika sto za navijace zelje
jel ti drago ?
nije mi drago sto su nakon toliko godina na BP i grbavici pocele naplacivat ulaznice..
a vasa uprava je mislila posteno zafrkati nas i nasu upravu a nisu ni svjesni da kod nas sjede jedno 150 puta jaci ljudi u prevari i lazima pa ce tako ispastati samo navijaci.
Da se nista nije diralo da je ostalo kako je sto godina unazad obje utakmice i vi besplatno i to je to..
ali vidjela se negdje racunica 1000 zenicana x 10 km = 10 000 km pa hajmo pocet naplacivati.
ja se fakat zapitam imali iko od vas IQ veci od sestomjesecne bebe, nemoj se sta uvrijedit ali ovo je vrlo jednostavno... za kup nije potpisano nista jer niko nije znao ko ce bit u finalu kupa tako da se tu ne moze napravit nikakav ugovor, tj vasi lazu... a na ligasku utakmicu ste usli djaba...

jos cu jednom da kazem politika nase uprave nije uredu iz nekih drugih razloga i to je to... da ne bude da branim...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 27 apr 2011, 15:40

Pare nisu problem,ako volite klub dat ce te tih 30 km :lol: haha ,to je vasa prica ;)

P.S Jos smo vam javili 1 mjesec prije utakmice da ce te placati kartu,za razliku od vas :lol:

I neka bolji pobijedi ;)
A C A B !

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 apr 2011, 15:41

Emir_ZENICA je napisao/la:Pare nisu problem,ako volite klub dat ce te tih 30 km :lol: haha ,to je vasa prica ;)

P.S Jos smo vam javili 1 mjesec prije utakmice da ce te placati kartu,za razliku od vas :lol:

I neka bolji pobijedi ;)
Utakmica je u subotu.

Sve mi se čini da je neki fazon u Zenici izvrtati činjenice i lagati.
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 27 apr 2011, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 27 apr 2011, 15:41

avenija je napisao/la:znam da ce se placati ligaska utakmica kao i kup a za kup sam cuo od jednog clana uprave da ce cijena biti samo 15 eura tj 30 km..za sjevernu tribinu sto za navijace celika sto za navijace zelje
ne seri lupas bezze a ti clana uprave nisi vidio ni na slici a cijena ce bit ista vjeruj hrakni me sa lamele ako ne budu iste ;)

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 27 apr 2011, 15:43

avenija je napisao/la:
Baby je napisao/la:
jel ti drago ?
nije mi drago sto su nakon toliko godina na BP i grbavici pocele naplacivat ulaznice..
a vasa uprava je mislila posteno zafrkati nas i nasu upravu a nisu ni svjesni da kod nas sjede jedno 150 puta jaci ljudi u prevari i lazima pa ce tako ispastati samo navijaci.
Da se nista nije diralo da je ostalo kako je sto godina unazad obje utakmice i vi besplatno i to je to..
ali vidjela se negdje racunica 1000 zenicana x 10 km = 10 000 km pa hajmo pocet naplacivati.
Ja ne znam šta se vama nalazi u glavi umjesto mozga.Al' fakat pa hiljadu puta vam se kaže da se karte ne plaćaju na prvenstvenim utakmicama kako je i dogovoreno,a što se tiče kupa tu domaćin određuje cijenu karata, zbog toga što i savez učestvuje u ovoj utakmici.Jeste li ušli džaba na Grbavicu jesenas kad ste igrali protiv nas ???

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/fk-z ... azum/55930
prije nego što nešto napišeš pregledaj ovaj video.
G R B A V I C A 2

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 27 apr 2011, 15:49

kinder_jaje je napisao/la:
neutralac sam ali sto je vama sada krivo nista ovo ne bi bilo da nije od vas krenulo ovo kazem kao covjek koji ne navija ni za jedan od ova dva kluba
Oni u ligaškoj utakmici ušli džaba
Nama će u ligaškoj utakmici naplaćivati
:roll:

Ovo me posebno nervira. Seljačka posla papaka.

Liga je jedno. Kup je drugo. Dogovor je dogovor, ljudi. Sa seljačinama se teško može dogovoriti.

Da se ja pitam i kup bi bio džaba. Nije problem u ceneru što se tiče kupa, problem je u nekim drugim stvarima što se mene tiče. Za neke jeste problem u ceneru.

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 27 apr 2011, 15:49

Emir_ZENICA je napisao/la:Pare nisu problem,ako volite klub dat ce te tih 30 km :lol: haha ,to je vasa prica ;)

I neka bolji pobijedi ;)
bas emire, ima mjesec dana moze se skupit :lol:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 27 apr 2011, 15:52

elSaik je napisao/la:
Utakmica je u subotu.

Sve mi se čini da je neki fazon u Zenici izvrtati činjenice i lagati.
Govorim o KUPU !

Ebo te liga,kad se zna da ce te pobijediti :lol: :lol:
A C A B !

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 apr 2011, 15:55

O Kupu ne pričamo. Kup nije problem. Problem je prvenstveni susret u subotu, a za koji Čelik neće ispoštovati dogovoreno.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 27 apr 2011, 15:55

I neka bolji pobijedi ;)
Naci ce se pare nista vi ne brinite ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 apr 2011, 15:58

Buddy je napisao/la:

I neka bolji pobijedi ;)
Mi i ne brinemo, a ti se zabrini jer ti ces dati pare za nas ulazak na Grbavicu, razmisli kako :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

samir-tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir-tm87 » 27 apr 2011, 15:59

banovan je napisao/la:Muštuluk. U ligaškoj utakmici u Zenici će se također plaćati ulaz. Cijena nepoznata. Očekivano. Seljačka posla. Idemo dalje.
IMALI DANAS TRENING ZELJEEEEEEEE :D

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 27 apr 2011, 16:02

AllGunsBlazing je napisao/la:
Buddy je napisao/la:

I neka bolji pobijedi ;)
Mi i ne brinemo, a ti se zabrini jer ti ces dati pare za nas ulazak na Grbavicu, razmisli kako :lol: :lol:
Beg nikad nije bio cicija

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 apr 2011, 16:05

samir-tm87 je napisao/la:
banovan je napisao/la:Muštuluk. U ligaškoj utakmici u Zenici će se također plaćati ulaz. Cijena nepoznata. Očekivano. Seljačka posla. Idemo dalje.
IMALI DANAS TRENING ZELJEEEEEEEE :D
18:00 kao i svaki dani :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 27 apr 2011, 16:07

Zbog Saveza koji je nakaradan i nakaradnih klubova poput Celika koji pod tim Savezom rade sta i kako zele, mimo pravila, nas nogomet je tu gdje jeste. Kad za istu tribinu postave cijene vece gostima, nego li domacim navijacima, Savez mora promptno reagirati. Umjesto toga, gledat cemo opet kako ŽLj klub radi sto zeli, a Savez sve to ravnodusno gleda, mada je u suprotnosti s pravilnikom.

A to da nece ispostovati dogovoreno i da ce u ligi pogaziti dogovoreno i ispostovano od strane Zeljeznicara - to ne treba da cudi - kad mogu svi drugi klubovi njihovog ranga imati dzon obraz, mogu i oni. - Tako to rade mali.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 apr 2011, 16:09

Vlak je napisao/la:Zbog Saveza koji je nakaradan i nakaradnih klubova poput Celika koji pod tim Savezom rade sta i kako zele, mimo pravila, nas nogomet je tu gdje jeste. Kad za istu tribinu postave cijene vece gostima, nego li domacim navijacima, Savez mora promptno reagirati. Umjesto toga, gledat cemo opet kako ŽLj klub radi sto zeli, a Savez sve to ravnodusno gleda, mada je u suprotnosti s pravilnikom.
Za tvoj info i nasim navijacima ce biti ta cijena, samo mi imamo vise od 1 tribine..
Celik!3,2,2.

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 27 apr 2011, 16:13

Vlak je napisao/la:Zbog Saveza koji je nakaradan i nakaradnih klubova poput Celika koji pod tim Savezom rade sta i kako zele, mimo pravila, nas nogomet je tu gdje jeste. Kad za istu tribinu postave cijene vece gostima, nego li domacim navijacima, Savez mora promptno reagirati. Umjesto toga, gledat cemo opet kako ŽLj klub radi sto zeli, a Savez sve to ravnodusno gleda, mada je u suprotnosti s pravilnikom.
Za tvoj info i nasim navijacima ce biti ta cijena, samo mi imamo vise od 1 tribine..
da nije reprezentacije nebi imali ni golove
G R B A V I C A 2

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 27 apr 2011, 16:15

Nema veze, život ide dalje, biće još tekmi i bitnih i nebitnih.
Prema tome njima njihovo nama naše.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 apr 2011, 16:16

Baby je napisao/la:
da nije reprezentacije nebi imali ni golove
:lol: :lol: :lol: Naravno reprezentacija i ovaj defektni savez su sve izgradili, a marke nisu dali za stadiona..
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 142 gosta.