Jel ovo sredstva koja su vec potrosena, ili koja ce tek biti ulozena u stadion
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Zera razrijesen duznosti. Hvala za sve, nije to to, zasluzio je dobiti sansu i neka je.
Povratak Adzema?
Povratak Adzema?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ne vjerujem da se Adzem vraca iako bi volio, sa ovom ekipom bi razvalio sve. A ima sanse i za koje pojacanje.
- superFrankie
- Kontakt:
Svaka cast upravi na pravovremenom djelovanju. Sumnjam da se Adzem vraca, pogotovo nakon onakvog rastanka sto su imali sa njim
Ja ne bih rekao da nema šanse za povratak Adžema, narušena mu je reputacija što se tiče klubova u PL, trenutno mu je kod nas sve posloženo i nije kao kad je prvi put dolazio, eventualno 3 pojačanja i posložio bi to on perfektno…pomoćni/ trava bi trebala biti rješena prije pocetka sezone a nadam se da ćemo upasti u uži izbor za zamjenu glavnog terena
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Ako se NKJ I Adzem " nađu " , nikakve veze nema nacin na koji je otisao.
A da je bolji i kvalitetniji od Zerica, to je svima jasno.
A da je bolji i kvalitetniji od Zerica, to je svima jasno.
Bas bezveze je otkaz Zericu i nema pretjeranog smisla.
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
Od mene puna podrška upravi. Ko god da dođe.
Pokazuje da imamo ambicije i graditi temlje za nesto vise. Ima dosta bolju ekipu nego sto smo pokazali sa igrama.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma vratiti Adzema ako ima sanse za to.
realno, yebes rastanak kakav je bio, nek se vrati zavrsiti zapoceto
niti on moze bolje trenutno niti mi mozemo bolje, a dokazano vec da je dobar spoj, sada ce imati jos bolje uslove ako se vrati
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma nikakvih javnih ispads nije bilo pa da se ne moze halaliti. Za mene jedini uslov koji bi postavio je to da se zadrzi u klubu odredjeni period, tj da proba u dogledno vrijeme napasti PL.
Uvijek moze bolje jbg, al trenutno perfektna prilika za obje strane. Dobar spoj je siguran sto kazes…
Priprema se izgleda povratak Adžema
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ovaj brat ovdje na forumu nekoliko puta brani Zeru. Gledajuci poziciju na tebli hajde ok 5-6to mjesto nije lose. No medjutim, ima istu ekipu kao adzem minus Obradov. Prvo igra mu je uzas, odbrana tu i tamo okay al napad bezidejan. Salkanovica i Bozica ugusio skroz. Uzeo je bodove u utakmicama gdje bi mu svi halili poraze ali u utakmicama gdje je trebao napasti i biti agresivan svojom taktikom nas je kosto bodova primjer tuzla city kuci. U kupu sto je ispao od trceligasa, uz to iako je isao sa mixanim sastavom opet je imao prvotimaca. Ako je vec odmarao trebao je juniore poslati. Najveca zamjerka debakl u Banovicima. Ja sam prvi bio za to da mu se da prilika , i hvala mu na osvojenim bodovima, ali nije ovo za njega.
Po objavi od kluba izgleda da Zera nece iz kluba da ima neko mjesto/pozicija za njega samo nece trener biti. Sto je mozda dobro, vidjecemo.
Za dalje zasto ne Adzem za ove lige je Murinho. Zna ekipu i ima konekcije da dovede kakvo pojacanje. A vjerujem da ima tu jos koji mozda mladji trener koji bi bio dobar. U svakom slucaj mislim da je odluka da se trener sad promjeni dobra.
Sto? Ove sezone ionako trebamo isprofilirati iz OP u21 igrace za iducu sezonu i uploviti u mirnu luku sto se tabele tice tipa 5-6 mj, to sve imamo sad.
Evo vidim zaziva se Adzem koji ce na pozdrav bilo kojeg drugog kluba a pogotovo Zeljeznicara ostavit te na cjedilu.
Jedino ako cemo nekog mladog trenera na duze staze poganjati ostalo nema nekog pretjeranog smisla.
I diskusiju dobio na osnovu toga, ti si pak suha suprotnost meni i iza svaki pogresan centarsut si napisao Zeric OUT, opet cu da naglasim da je manje ekipa u ligi i da je liga kvalitetnija skracivanjem a da smo mi prosle godine iskoristili raspad Gradine i uzeli u21 igraca itd itd dok ove godine smo tu buranije sto se toga tice.Nim je napisao/la: ↑24 dec 2025, 17:48Ovaj brat ovdje na forumu nekoliko puta brani Zeru. Gledajuci poziciju na tebli hajde ok 5-6to mjesto nije lose. No medjutim, ima istu ekipu kao adzem minus Obradov. Prvo igra mu je uzas, odbrana tu i tamo okay al napad bezidejan. Salkanovica i Bozica ugusio skroz. Uzeo je bodove u utakmicama gdje bi mu svi halili poraze ali u utakmicama gdje je trebao napasti i biti agresivan svojom taktikom nas je kosto bodova primjer tuzla city kuci. U kupu sto je ispao od trceligasa, uz to iako je isao sa mixanim sastavom opet je imao prvotimaca. Ako je vec odmarao trebao je juniore poslati. Najveca zamjerka debakl u Banovicima. Ja sam prvi bio za to da mu se da prilika , i hvala mu na osvojenim bodovima, ali nije ovo za njega.
Po objavi od kluba izgleda da Zera nece iz kluba da ima neko mjesto/pozicija za njega samo nece trener biti. Sto je mozda dobro, vidjecemo.
Za dalje zasto ne Adzem za ove lige je Murinho. Zna ekipu i ima konekcije da dovede kakvo pojacanje. A vjerujem da ima tu jos koji mozda mladji trener koji bi bio dobar. U svakom slucaj mislim da je odluka da se trener sad promjeni dobra.
No eto nek dodje Adzem i nek nas ostavi opet u najgorem mogucem periodu.
Risonja99 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 17:56Sto? Ove sezone ionako trebamo isprofilirati iz OP u21 igrace za iducu sezonu i uploviti u mirnu luku sto se tabele tice tipa 5-6 mj, to sve imamo sad.
Evo vidim zaziva se Adzem koji ce na pozdrav bilo kojeg drugog kluba a pogotovo Zeljeznicara ostavit te na cjedilu.
Jedino ako cemo nekog mladog trenera na duze staze poganjati ostalo nema nekog pretjeranog smisla.
I diskusiju dobio na osnovu toga, ti si pak suha suprotnost meni i iza svaki pogresan centarsut si napisao Zeric OUT, opet cu da naglasim da je manje ekipa u ligi i da je liga kvalitetnija skracivanjem a da smo mi prosle godine iskoristili raspad Gradine i uzeli u21 igraca itd itd dok ove godine smo tu buranije sto se toga tice.Nim je napisao/la: ↑24 dec 2025, 17:48Ovaj brat ovdje na forumu nekoliko puta brani Zeru. Gledajuci poziciju na tebli hajde ok 5-6to mjesto nije lose. No medjutim, ima istu ekipu kao adzem minus Obradov. Prvo igra mu je uzas, odbrana tu i tamo okay al napad bezidejan. Salkanovica i Bozica ugusio skroz. Uzeo je bodove u utakmicama gdje bi mu svi halili poraze ali u utakmicama gdje je trebao napasti i biti agresivan svojom taktikom nas je kosto bodova primjer tuzla city kuci. U kupu sto je ispao od trceligasa, uz to iako je isao sa mixanim sastavom opet je imao prvotimaca. Ako je vec odmarao trebao je juniore poslati. Najveca zamjerka debakl u Banovicima. Ja sam prvi bio za to da mu se da prilika , i hvala mu na osvojenim bodovima, ali nije ovo za njega.
Rodjak malo ti smiri te strasti vezane za Zeru. Kao prvo nisam ja spamao Out out out al me barem zera ne guzi redovno ko tebe pa da ga branis tako.
Rekao sam ti vec u nekom prije komentaru ako ti je tako drag povedi ga sebi kuci pa nek ti kosi oko kuce.
Zera je buraz ove sezone 0 , sreca mu pa su igraci dobri pa ima poziciju na tabeli. Bolje reci nasa sreca. Sve ostalo njemi hvala al nije ovo za njega. I nek su ga smakli bas mi je drago
Pripazi na rjecnik.Nim je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:05Risonja99 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 17:56Sto? Ove sezone ionako trebamo isprofilirati iz OP u21 igrace za iducu sezonu i uploviti u mirnu luku sto se tabele tice tipa 5-6 mj, to sve imamo sad.
I diskusiju dobio na osnovu toga, ti si pak suha suprotnost meni i iza svaki pogresan centarsut si napisao Zeric OUT, opet cu da naglasim da je manje ekipa u ligi i da je liga kvalitetnija skracivanjem a da smo mi prosle godine iskoristili raspad Gradine i uzeli u21 igraca itd itd dok ove godine smo tu buranije sto se toga tice.Nim je napisao/la: ↑24 dec 2025, 17:48
Ovaj brat ovdje na forumu nekoliko puta brani Zeru. Gledajuci poziciju na tebli hajde ok 5-6to mjesto nije lose. No medjutim, ima istu ekipu kao adzem minus Obradov. Prvo igra mu je uzas, odbrana tu i tamo okay al napad bezidejan. Salkanovica i Bozica ugusio skroz. Uzeo je bodove u utakmicama gdje bi mu svi halili poraze ali u utakmicama gdje je trebao napasti i biti agresivan svojom taktikom nas je kosto bodova primjer tuzla city kuci. U kupu sto je ispao od trceligasa, uz to iako je isao sa mixanim sastavom opet je imao prvotimaca. Ako je vec odmarao trebao je juniore poslati. Najveca zamjerka debakl u Banovicima. Ja sam prvi bio za to da mu se da prilika , i hvala mu na osvojenim bodovima, ali nije ovo za njega.
Rodjak malo ti smiri te strasti vezane za Zeru. Kao prvo nisam ja spamao Out out out al me barem zera ne guzi redovno ko tebe pa da ga branis tako.
Rekao sam ti vec u nekom prije komentaru ako ti je tako drag povedi ga sebi kuci pa nek ti kosi oko kuce.
Zera je buraz ove sezone 0 , sreca mu pa su igraci dobri pa ima poziciju na tabeli. Bolje reci nasa sreca. Sve ostalo njemi hvala al nije ovo za njega. I nek su ga smakli bas mi je drago![]()
UuuRisonja99 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 20:00Pripazi na rjecnik.Nim je napisao/la: ↑24 dec 2025, 18:05Risonja99 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 17:56
Sto? Ove sezone ionako trebamo isprofilirati iz OP u21 igrace za iducu sezonu i uploviti u mirnu luku sto se tabele tice tipa 5-6 mj, to sve imamo sad.
I diskusiju dobio na osnovu toga, ti si pak suha suprotnost meni i iza svaki pogresan centarsut si napisao Zeric OUT, opet cu da naglasim da je manje ekipa u ligi i da je liga kvalitetnija skracivanjem a da smo mi prosle godine iskoristili raspad Gradine i uzeli u21 igraca itd itd dok ove godine smo tu buranije sto se toga tice.
Zera je buraz ove sezone 0 , sreca mu pa su igraci dobri pa ima poziciju na tabeli. Bolje reci nasa sreca. Sve ostalo njemi hvala al nije ovo za njega. I nek su ga smakli bas mi je drago![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.