Jesi li ozbiljan da trebam ovo komentarisati?!jurisicduska je napisao/la: ↑23 dec 2025, 16:58Argentina je napisao/la: ↑23 dec 2025, 13:01Jasno je da puno pratis Zelju, ali ove informacije nisu tacne bas. Fan shop je na Zeljo doo, kao i svaciji shop jer ne moze Udruzenje gradjana (sto su nasi klubovi) da ima tu djelatnost.jurisicduska je napisao/la: ↑23 dec 2025, 10:54O vašoj finansijskoj stabilnosti dovoljno govori što vam trece lice drzi fan shop. Dakle da ponovim trece lice je vlasnik vaseg fan shopa. Vi ste mu za sitne pare prodali taj brend koji je nadaleko u europi poznat.
U prilog toj tezi imamo i dvije podjele paketica. Jedna u organizaciji kluba a druga u organizaciji gospodina Salčina.
Zamisli brenda kupio ih Adzemov badzo i moraju i igrači doći na dvije podjele paketićane do Bog nikom takvog brendiranja.
Vi bogami iz dubioze u dubiozu. Gdje ćeš bolan Fan shop dati trećem licu.
Ja ne znam sta je s tobom ja uvijek istinu pišem.
Vidis li da imate dva djeda mraza , vidis.
Vidis li da Fan shop u gradu nije vaš, vidiš.
Vidiš li da je od Izudina Salčina brata Ahmeta Salčina člana vase uprave, Adžemovog Badže
Prodali ste mu brend da bi imali u gradu vaš artikal , za male pare.
Starosjedioci.
Cije to fan shop, nas, KK Bosne, Dubioze ili repke ili je firma koja na jednom mjestu prodaje proizvode ova dva kluba, repke i grupe?
Logicno da nece bit pod nama, ali isto tako uzimaju nase proizvode. Fkt si glup ako ovo guras kao pricu, a jos gluplji ovi sto to kao podrzavaju.
Glup primjer, jer nismo uporedivi. Zamisli da je sponzor nasih klubova Adidas. Imas dres u fanshopu, a isto tako imas nas dres u Interaportu ili sport Visionu ili u 500 Adidas objekata u razlicitim drzavama, bi li i na to rekao imamo fan shop i drugi fan shop?
Cak ti i pise "koncept store sa tim i tim proizvodima..."