FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
28
11%
Drugi
24
9%
Treći
75
28%
Četvrti
68
26%
Peti
24
9%
Šesti
15
6%
Sedmi
6
2%
Osmi
10
4%
Ispadamo iz lige
16
6%

Ukupno glasova: 266

VolimoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VolimoSarajevo » 23 dec 2025, 17:45

Pitar6785 je napisao/la:
23 dec 2025, 06:31
Jeble vas svadje i prepucavanja vasa.

Nac nacin da netrazimo sumnju za potencijalni problem.

Sabrina lezbejka (gu zi se sa muskarcima)
Sabrina alkoholicarka isplazila jezik i lize glavic od fale sampanjca
Sabrina lopov bankrotirala NAMA, jer je izmislila koronu koja je sj bala biznise po cjelom svjetu misojedu.

Ibrakovic, kriminalac afera punac itd itd
Mirza drogera bojkot, DAL
ROZMAN CU RECI I NJEGOV MUZ SENAID **** zeljin isprdak izdo nas dzeko ga poslo da nas unisti navija za zelju itd itd

ZORAN ZEKIC, najbolju otmosveru slobodu za rad imao, AL NA KRAJU GA GLAVNA SKUPINA TACNIJE HZ optuzise da je prodo utakmicu sb i popisase ono sve sto je bilo prije

Husref placi pi zda kesoljub ubleha bla bla

Ajla kur va gu zije ismir (sto je normalno da milijonasi i gazde firmi gu ze sekretarice pravnice direktorice to je 95% po citavom svijetu, ako je ona njemu davala koke a on njoj dao titulu direktora pa to je njemu isplatvije nego da joj je dao 2 stana na marin dvoru, ona je imala titulu al je radila ono sto joj je receno

Zato smatram da nama treba bit vlasnik neko ko ima para ko ovaj kralj a da izvrsni presjednik direktor glavni trener sd sve bude ZDRAVKO I GORAN MAMIC, koji ce **** mater ne samo sudijama vicu beusu itd vec po potrebi i nama navijacima simpatizerima, kao sto je **** u BBBOYSIMA

KO ZNA POSO i koji nece bojat 500-1000 nabrijani tinejdzera vec gdje ce on stat i reci dodjite svi mater vam j e bem necete vi mene reketirat i ucjenjivat. I kad se guza stegne onda ce jednog po jednog pretuc i samim tim eleminisat sitnicare a ujedno utjerat strah i u sudije i kriminalce oko i u savezu. JA NEVIDIM DRUGI NACIN. Dodao ni i podrzao da prebije i sudije pojedine.

Radnik
Sloga
Posusje
Borac
Rudar

Ako uzmemo svih 5 utakmica u natavku mi imamo sansu za titulu
Hz nisu prozvale Zekica,zna se dobro koga.
Na kraju za par dana ce svi pricati da su u pravu.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 dec 2025, 17:53

NazorUso je napisao/la:
22 dec 2025, 14:39
Samozdravlje je napisao/la:
22 dec 2025, 14:16
DoktorXabaras je napisao/la:
22 dec 2025, 13:48

Najbolje bi za nas bilo da ne ode.
Ući u narednu polusezonu sa istim sastavom bi bilo bolje od bilo kakvog pojačanja.
Apsolutno. Ako Guli ima lupam 20k e., za te pare ne mozemo dovesti istog, a ne boljeg.
No ako bas zeli ici, ne bih ga zadrzavao, zasluzio je da ga se ispostuje. Meni ovo malo lici na ono : Kortrijk-FKS-Mujakic.
AIK- ????- Guli. Tad od % nema nista, pogotovo ugovor na 2 god.Neko zeli reprezentativca Gulia za male pare.
Zadnje dvije tekme(2 derija) je dominantno bio najbolji na terenu u FKS. Ljaic, Renan su dobri, ali dizelasi, bez Gulia ne bi bilo
onako dobro u 2 derbija. Mlad je i dvije god. da je u FKS, sa 26 g. je u najboljim godinama, samo da ga povrede zaobidju.
Hvala. Bas si me iznenadio ovom porukom. Tebi i Tvojim najmilijim, takodje zelim dobro zdravlje i rahatluk. Ma svim forumasima
zelim dobro zdravlje i nafake.

Ps. Svim ljudima koji drzavu BiH dozivljvaju kao svoju domovinu/otadzbinu, zelim ono sto i sebi. :bih:
Drago mi je da pises ponovo. To znaci da si dobro i zdravo. Neka potraje aBd jos godinaaa !
Edit: Malo me vid zeza :urnebes: :kafa:
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 23 dec 2025, 17:57, ukupno mijenjano 3 puta.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

teamnorth1989
Kontakt:

Post Postao/la teamnorth1989 » 23 dec 2025, 17:54

visokohz je napisao/la:
23 dec 2025, 17:42
Evo ga Mandić prebacuje lopticu na Grad Sarajevo...mamu li vam j... svima
neki dan na tvsa reče da su oni završili sve a ova firma iz Rs-a oteže... svaki put druga priča.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 23 dec 2025, 17:55

cookiech je napisao/la:
23 dec 2025, 15:46
Ja samo znam da Ismir ostavlja pare za "novi stadion", sta god to znacilo i to su njegove rijeci od prije mjesec otprilike. Cuo sam to od njega, nije rekla kazala, al kad sta kako ne znam, na hajr ugl.
Ti kazes "Ismir ostavkja pare za novi stadion" i da su to njegove riječi a onaj kasnije napisa da Ismir odlazi i sve preuzima Princ. Vise bih volio tebi vjerovati.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 23 dec 2025, 17:58

ŠTA_JE je napisao/la:
23 dec 2025, 17:55
cookiech je napisao/la:
Ja samo znam da Ismir ostavlja pare za "novi stadion", sta god to znacilo i to su njegove rijeci od prije mjesec otprilike. Cuo sam to od njega, nije rekla kazala, al kad sta kako ne znam, na hajr ugl.
Ti kazes "Ismir ostavkja pare za novi stadion" i da su to njegove riječi a onaj kasnije napisa da Ismir odlazi i sve preuzima Princ. Vise bih volio tebi vjerovati.
Citiram sta je rekao: "Te pare idu za novi stadion."

Provjerio sam, to je bilo 14. Novembra
Zadnja izmjena: cookiech, dana/u 23 dec 2025, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sve mi znamo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 dec 2025, 17:59

Evo Mandic kaze bit će brzo stadion samo da dobije jos jedan mandat. Frajer 5 godina načelnik a stadion bolje izgledao prije 15 godina . šupljak bacaju vec 10 godina oko Koševa a nkkad nista .

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 23 dec 2025, 18:14

OzmoodPinglewood je napisao/la:
23 dec 2025, 15:58
UtdBiH21 je napisao/la:
23 dec 2025, 14:35
VolimoSarajevo je napisao/la:
23 dec 2025, 14:20
Vise je Tan ulozio od Mirvica,on sad gleda samo kako da pobjegne,jer je totalni nered napravio.
Ko god da je pare su se mogle puno korisnije iskoristiti , nije problem ni uviditi gresku pa ispraviti ali problem je sto se nastavljaju iste greske ulazu se enormne cifre za nasu ligu a svi znamo da dok je god vico tu da imamo 1 posto sanse da osvojimo titulu i da cemo sa 70 posto manje ulaganja imati iste rezultate , valjda ce dolaskom Mamica malo drugaciji sistem da se uspostavi da se ulazi pare u mlade igrace i skaute sto bi donijelo dugorocno puno vecu korist za klub , pa i ako ulozis u nekog mladog igraca a ne bude se isplatio nece nam biti krivo bar se uspostavio neki sistem ali kada se bacaju pare na 30 + igrace samo ti igraci imaju korist od toga niko vise , ali ova sada pauza ce najbolje pokazati u kakvom smjeru cemo ici u buducnosti ako se budu dovodili mladi igraci treba im dati podrsku , ako se nastavilo isto ko do sada treba is sve poslati u pm od princa do ostalih :D
Buraz, kod tebe dva posta o FK Sarajevu, i odmah bi tjerao, rušio, slao sve u pm...
Registrovan 29.08 a prvi post o Sarajevu danas. Vidjet ćemo šta glava kuće kaže o ovom.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 dec 2025, 18:36

MaroonBjelave je napisao/la:
23 dec 2025, 18:14
OzmoodPinglewood je napisao/la:
23 dec 2025, 15:58
UtdBiH21 je napisao/la:
23 dec 2025, 14:35

Ko god da je pare su se mogle puno korisnije iskoristiti , nije problem ni uviditi gresku pa ispraviti ali problem je sto se nastavljaju iste greske ulazu se enormne cifre za nasu ligu a svi znamo da dok je god vico tu da imamo 1 posto sanse da osvojimo titulu i da cemo sa 70 posto manje ulaganja imati iste rezultate , valjda ce dolaskom Mamica malo drugaciji sistem da se uspostavi da se ulazi pare u mlade igrace i skaute sto bi donijelo dugorocno puno vecu korist za klub , pa i ako ulozis u nekog mladog igraca a ne bude se isplatio nece nam biti krivo bar se uspostavio neki sistem ali kada se bacaju pare na 30 + igrace samo ti igraci imaju korist od toga niko vise , ali ova sada pauza ce najbolje pokazati u kakvom smjeru cemo ici u buducnosti ako se budu dovodili mladi igraci treba im dati podrsku , ako se nastavilo isto ko do sada treba is sve poslati u pm od princa do ostalih :D
Buraz, kod tebe dva posta o FK Sarajevu, i odmah bi tjerao, rušio, slao sve u pm...
Registrovan 29.08 a prvi post o Sarajevu danas. Vidjet ćemo šta glava kuće kaže o ovom.
Jel na Ismeta naseg mislis?
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 23 dec 2025, 18:46

bordobijeli je napisao/la:
23 dec 2025, 17:59
Evo Mandic kaze bit će brzo stadion samo da dobije jos jedan mandat. Frajer 5 godina načelnik a stadion bolje izgledao prije 15 godina . šupljak bacaju vec 10 godina oko Koševa a nkkad nista .
Krivi smo mi jer nam svaki nacelnik baci predizbornu patku da ide rekonstrukcija stadiona a mi svaki put padnemo na istu pricu. Nismo nikakav prioritet, nemamo politicku pozadinu, jedino sto mozemo ocekivati je koncert i da nam stoka sjebe i ono malo travnjaka sto je ostalo a ni to nam nije daleko.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 23 dec 2025, 18:52

Gledam ovu reprizu utakmice protiv Zrinskog, jel ko upratio koliko puta su naši sa klupe zovnuli Turdu :D

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 23 dec 2025, 18:57

tuitamo je napisao/la:
23 dec 2025, 12:32
Ne znam sta se sad Magoda javlja, vjerovatno da se opere zbog ljudi koji ga pitaju, ali ako je Mandic rekao da ce glavni projekt biti gotov na proljece, ne znam sta sad on govori da mu jos niko isti nije dostavio :rol: :rol:

Dobili smo 1mil KM od vlade federacije, opstina je spremna dati dio, grad "casti" glavnim projektom, i vlada ks ko zna jos koliko...

Znaci ostaje jos samo raspisivanje tendera nakon glavnog projekta i stizu bageri, valjda. :bih:
Projekat je procijrnjen na 15 mil km. KSA je u budzet predvidio 3 mil, Opstina Centar 3 mil, Vlada 1,5mil, a ostalo Savez. Ali su problemi oko konacnog pripojekta

n0dix
Kontakt:

Post Postao/la n0dix » 23 dec 2025, 19:06

MaroonWhite1946 je napisao/la:
23 dec 2025, 18:46
Krivi smo mi jer nam svaki nacelnik baci predizbornu patku da ide rekonstrukcija stadiona a mi svaki put padnemo na istu pricu. Nismo nikakav prioritet, nemamo politicku pozadinu, jedino sto mozemo ocekivati je koncert i da nam stoka sjebe i ono malo travnjaka sto je ostalo a ni to nam nije daleko.
Ja nažalost ne živim u Centru ali navijači Sarajeva koji žive u centru i opet budu glasali za ovu spodobu su neprijatelji kluba. Tako da samo se riješite idiota koji je jedino za sve ove godine uzeo ove godine tablu "Stadion Koševo" i slikao se s njom. I to je sve što je za 5 godina uradio za nas, klub, navijače i stadion.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 23 dec 2025, 19:07

cookiech je napisao/la:
Nema on te para buraz. Za iole solidan stadion od 15000 gledalaca, sa pratecim sadrzajima, treba 25-30 mil €, on nagovara ovog princa da ulozi ali nece niko da ulaze lovu u BiH zbog politike i ovakvog Saveza

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 dec 2025, 19:08

Ima li istine da smo opet zainteresovani za Seferovica?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 23 dec 2025, 19:13

VolimoSarajevo je napisao/la:
23 dec 2025, 17:32
Mirvic odlazi iz kluba,princ uzima sve.
Odakle ti ta informacija? Princ je ulozio u Akademiju da bi se igraci bolje prodavali jer on ima neko ime, inace u klub nece uloziti niko dok je ovakvo stanje. Vidjeces sta ce biti sa pricom oko ulaska Ismirovog brata u Zelju.

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 23 dec 2025, 19:23

Potvrđen novac za Grbavicu: Južna tribina dobija zeleno svjetlo iz budžeta

Tako to ide kad im je opstina naklonjena. Nema prepreka a nama od Mandica samo ubleha a jos Opstina vlasnik stadiona

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 23 dec 2025, 19:29

n0dix je napisao/la:
23 dec 2025, 19:06
MaroonWhite1946 je napisao/la:
23 dec 2025, 18:46
Ja nažalost ne živim u Centru ali navijači Sarajeva koji žive u centru i opet budu glasali za ovu spodobu su neprijatelji kluba. Tako da samo se riješite idiota koji je jedino za sve ove godine uzeo ove godine tablu "Stadion Koševo" i slikao se s njom. I to je sve što je za 5 godina uradio za nas, klub, navijače i stadion.
Samo bih dodao da po gradu cvjetaju zgrade, trzni centri i tu nema administrativnih prepreka ni cekanja idejnih projekata, saglanosti i tome slicno, to samo treba za stadion.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 23 dec 2025, 19:43

Bajroni je napisao/la:
23 dec 2025, 19:07
cookiech je napisao/la:
Nema on te para buraz. Za iole solidan stadion od 15000 gledalaca, sa pratecim sadrzajima, treba 25-30 mil €, on nagovara ovog princa da ulozi ali nece niko da ulaze lovu u BiH zbog politike i ovakvog Saveza
Jel to majketi ti mislis da treba imati pare na kamari pa pocet stadion?

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 23 dec 2025, 19:56

Rekonstrukcija Koseva lv 3564 i raja se jos uvjek lozi i misli da ima nesto od toga

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 dec 2025, 20:00

A i vi malo jedete ****.
Pretežno milja nas do dvije na Kosevu.
Kome da ga prave i renoviraju ? Ovim internet ratnicima.
Kad bi nas bilo 15 karti svako kolo vidjeli bi kako bi ga renovirali. Pa ih pritisnuli. Pa ovo pa ono.

Iskreno ne bih ga ni ja renovirao za klub koji ima 3 hiljade navijača na utakmici.

Dođite na utakmicu. Malo se angažujte. Svaki čovjek je bitan. Sve se gleda , sve se pika.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.